Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - فرمانده سپاه چهارمحال و بختیاری از آماده سازی ۶ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون با همکاری بسیج و سپاه قمربنی هاشم(ع) و دانشگاه علوم پزشکی در چهارمحال و بختیاری خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شهرکرد، به‌نقل از روابط‌عمومی سپاه چهارمحال و بختیاری، سردار علی‌محمد اکبری در آئین افتتاح نخستین پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کرونا با واکسن ایرانی برکت اظهار داشت: در راستای طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و گام‌های مختلف آن دستاوردهای بی‌نظیری به‌دست آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تأکید سلسله مراتب نیروهای مسلح بویژه سپاه و بسیج برای تسریع در واکسیناسیون و رفع نیازهای مردم در این زمینه، گفت: به‌همین مناسبت سپاه قمربنی هاشم (ع) همچون سربازی در خدمت بهداشت و درمان استان و کادر پزشکی بوده و پای کارآمده و توافق شده تا 6 مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان چهارمحال و بختیاری راه اندازی شود.

فرمانده سپاه چهارمحال و بختیاری افزود: با همکاری علوم پزشکی، بسیج جامعه پزشکی، معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه قمربنی هاشم(ع)‌، 6 مرکز تجمیعی واکسیناسیون در شهرکرد، فرخشهر، شهرستان‌های بروجن، لردگان و فارسان راه‌اندازی شده و امکانات و اماکن سپاه و بسیج در خدمت مردم عزیز و ولایتمدار استان است که همیشه در میدان‌های مختلف مورد نیاز انقلاب و نظام  حاضر بوده اند.

تهران| تزریق بیش از 40000 دوز واکسن کرونا در یک روز/ راه‌اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون خودرویی ارتش + عکستزریق واکسن کرونا در استان خوزستان شتاب می‌گیردویروس دلتا بیخ گوش مسافران ایرانی در ارمنستان/ افزایش سرعت تأمین و تزریق واکسن کرونا در کشور و امیدواری به تحقق وعده‌ها

‌سید راشد جزایری، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز در این مراسم با اشاره به تزریق بیش از 94 هزار دز واکسن در استان، بیان کرد: به نسبت جمعیت‌، 9.2 درصد از جمعیت استان چهارمحال و بختیاری را نسبت به نرم کشوری که 7.2 است، 2درصد بالاتر واکسن تزریق کرده‌ایم.

وی افزود: در حال حاضر 120 مرکز بهداشتی درمانی در سطح استان عهده‌دار واکسیناسیون شهری و روستایی هستند و امروز نخستین کارگاه از 6 کارگاه تجمیعی واکسیناسیون در استان را افتتاح می‌کنیم که به‌نام مقدس پایگاه بسیج در گام پنجم طرح شهید سلیمانی است.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: واکسیناسیون با واکسن ایرانی برکت از دو روز قبل در استان چهارمحال و بختیاری شروع شده و استقبال چشمگیری اتفاق افتاده و امیدواریم تا هفته آینده پوشش کامل واکسیناسیون افراد بالای 60 سال در استان را داشته باشیم که سبب کاهش مراجعه به مراکز بیمارستانی و درمانی و کاهش مرگ و میر می‌شود.

وی در پایان با تأکید بر نوبت‌گیری مراجعان برای واکسیناسیون خاطرنشان کرد: واکسیناسیون در مراکز تجمیعی هر روزه صبح و بعدازظهر با تأمین نیروی انسانی متخصص از بسیج و سپاه و همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود.

انتهای پیام/7540/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تجمیعی واکسیناسیون چهارمحال و بختیاری علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۲۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • شهرکرد خنک‌ترین مرکز استان کشور
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • روز های پرکار نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • امدادرسانی به خانواده گرفتار در گل و سیلاب در گردنه گوشنگلی‌
  • امدادرسانی به خانواده گرفتار در گل و سیلاب در گردنه گوشنگلی