Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نشست عصر امروز این کمیسیون درباره آخرین وضعیت تولید و توزیع واکسن کرونا را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، در تشریح دستور کار امروز (یکشنبه، ۲۷ تیرماه) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از استماع گزارش مسئول کمیته دارو و غذا در خصوص آخرین وضعیت تولید و توزیع واکسن کرونا در کشور در این جلسه خبر داد و گفت: عبدالحسین روح الامینی به عنوان رئیس کمیته گزارشی را ارائه کرد که بر اساس آن وعده‌های مکرر و عمل نشده بی‌اعتمادی مردم را در پی داشته و از سویی باعث ایجاد توقع شده و علیرغم پیشرفت و اقدامات خوب صورت گرفته تلاش تولید کنندگان داخلی را زیر سوال برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اهمیت و اولویت اول تامین واکسن به هر طریق و از سویی اشتباه بودن ایجاد دوگانه تولید و واردات باعث شد وقفه ایجاد شده در واردات به تولید داخل گره بخورد و تاخیر و وعده‌های محقق نشده تولید، عامل مرگ مردم قلمداد شود که بسیار اشتباه و بر خلاف حقیقت و به ضرر اعتماد به نفس ملی است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس افزود: بر اساس این گزارش؛ طی بازدیدهای سرزده و  نشست هایی که در مجلس با شرکت های تولیدکننده داشتیم و شرکت های برکت، رازی، پاستور، فخرا، نور و  سیناژن است که برکت در حال حاضر برنامه تولید، تجهیز خطوط و برآورد میزان تولید در آینده تا پایان سال را در دستور کار دارد.

شیخی یادآور شد: طبق گزارش قرائت شده در زمینه واکسن علیرغم تلاش‌های صورت گرفته برآیند اقدامات برای مردم رضایت بخش نبوده و مردم راضی نیستند و در زمینه ساختار توزیع و جمع آوری اطلاعات مربوط به عوارض جانبی زیرساخت‌ها باید تقویت شود تا با تامین واکسن دچار مشکل در توزیع و تزریق نشویم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: همچنین درست است که اقداماتی برای واردات انجام گرفته و بدعهدی از سوی طرف های خارجی بوده اما نتیجه آن برای مردم ملموس و قابل قبول نیست و ما به نمایندگی مردم باید از مسئولان مربوطه بازخواست و مطالبه کنیم و سکوت و تایید مجلس برای مردم قابل قبول نیست و باید به مسئولان مربوطه تذکر داده شود که وعده های بی اساس و خوش بینانه به مردم ندهند و بیش از این به اعتماد عمومی خدشه وارد نکنند البته وجود یک نهاد هماهنگ کننده و تسهیل‌گر در سطح عالی می‌تواند هماهنگی و هم افزایی بین واکسن سازها را ایجاد کرده و موانع و مشکلات قانونی و ساختاری را به حداقل برساند زیرا در حال حاضر شرکت‌های تولیدکننده واکسن به صورت جزیره‌ای فعالیت می کنند و به دلیل احساس رقابت حتی از بیان مشکلات و موانع کار در جلسات ابا دارند و ناهماهنگی و انسجام پایین روند کار را کند کرده است.

وی با اشاره به بحث قراردادهای تضمین خرید و ارائه ضمانت بانکی برای تاخیر و عدم تحقق وعده‌ها و تعهدات، گفت: بحث تعدد سازنده واکسن و شبهه‌های مطرح در این زمینه و مقایسه اعداد اختصاص داده شده و هزینه های سایر کشورها نیز مورد بررسی قرار گرفت البته نباید از لزوم بازرسی و نظارت بر هزینه کردها غافل شد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بررسی درخواست حسینعلی حاجی دلیگانی در مورد اعمال ماده ۲۳۴ آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی (اجرای ناقص جزء «یک» بند (ج) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۳۹۹ موضوع حذف انواع دفترچه‌های کاغذی بیمه) با حضور مدیران عامل سازمان تامین اجتماعی و سازمان بیمه سلامت ایران در این نشست خبر داد و گفت: البته پزشکیان و برخی نمایندگان در گذشته موظف شدند این موضوع را برررسی و گزارش عملکردی را ارائه کنند که بر این اساس طی یک سال گذشته و با توجه به نظارت کمیسیون و بیمه سلامت و سازمان تامین اجتماعی کار به خوبی پیش رفته است البته نواقصی وجود دارد که در نهایت رای گیری انجام شد و اکثر نمایندگان بر این باور بودند که باید در این زمان باقی مانده از دولت به آنها فرصت داد تا کار را به سرانجام برسانند و ایرادات کار را رفع کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با یادآوری بررسی استفساریه تبصره( ۱ ) ماده (۱۰۳ ) قانون مدیریت خدمات کشوری در نشست امروز کمیسیون بهداشت و درمان گفت: با توجه به اینکه کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون اصلی این طرح را رد کرد بنابراین از دستور کار کمیسیون بهداشت هم خارج شد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی یادآور شد: موضوع افزایش ۳۲ درصدی مشارکت پزشکان در هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در این نشست مطرح و از تلاش های کمیته هیات نظارت تقدیر و تشکر شد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حسینعلی حاجی دلیگانی مجلس شورای اسلامی سازمان بیمه سلامت ایران قانون مدیریت خدمات کشوری عبدالحسین روح الامینی سازمان تامین اجتماعی مجلس یازدهم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۳۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز و در ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، جدول ۸ با عنوان «برآورد تملک دارایی‌های مالی» را به تصویب رساندند.

گفتنی است، نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز گذشته با جدول ۸ مخالفت کردند، لذا این موضوع برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.

حمیدرضا حاجی بابایی، رئیس کمیسیون تلفیق در توضیح این جدول، گفت: موضوع بر سر ۲ رأی بود که در جدول ۸ جابه‌جا شد و قرار شد به دولت اجازه داده شود که در صورت نیاز با یکسری جابه‌جایی‌ مشکل خود را حل کند و با هماهنگی‌های صورت گرفته از نمایندگان درخواست دارند که این جدول را به تصویب برسانند.

کد خبر 6092745 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • بررسی کمبود شیرخشک در داروخانه ها
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد