Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:16:21 GMT

نجار: امسال ۵۴ درصد کاهش بارندگی داشتیم

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۳۳۷۴

نجار: امسال ۵۴ درصد کاهش بارندگی داشتیم

به گزارش ایرنا، "اسماعیل نجار" عصر یکشنبه در مراسم رونمایی و بهره برداری از آخرین دستاوردهای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: هر میزان بارش در سطح کشور کاهش یابد باید به بحث سازگاری با کم‌آبی توجه بیشتری شود که امیدواریم با صرفه جویی در بخش کشاورزی و شرب، از بحران امسال به سلامت عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال ۹۸، ۲۵۰ سد پُر از آب شد و دریاچه ارومیه ۵۵ سانتیمتر افزایش سطح آب داشت، افزود: در آن سال بارشهای مناسبی داشتیم، هرچند آسیب هایی به همراه داشت اما به نوعی ناشکری کردیم.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: تهران یک مرکز جمعیتی بزرگ است و تا پیش از این همه حوادثی که رخ داده در مناطق کم جمعیت بوده است و تجربه ای در حد کلانشهری مانند تهران با این جمعیت عظیم را نداریم.

وی افزود: باید اراده کنیم درست بسازیم و درست نظارت کنیم؛ در حالی که متولیان امر در ساختن بناها و سازه ها توجه چندانی نمی کنند و با وقوع بحران حتی مراکز درمانی که باید تاب آوری بالایی داشته باشد اولین جاهایی است که از بین می رود.

نجار با بیان اینکه مردم باید مخاطرات را شناخته و پیامدهای آن را فهمیده و رفتار درست را اتخاذ کنند، تاکید کرد: ازدحام مردم در زلزله اخیر تهران نشان از آسیب پذیری بالای شهر خصوصا در شب دارد و این رفتار باید با آموزش اصلاح شود هرچند در زلزله فیروزکوه این نتیجه حاصل شد که این رفتار کمی تغییر پیدا کرده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: استفاده از تکنولوژی نوین در زمینه مدیریت بحران کمک می کند و شهرداری نیز در این زمینه خوب کار کرده اما برای یک کلانشهر تهران کافی نیست تا جایگاه مطلوب فاصله زیادی داریم که امیدواریم در دوره بعد نیز این کارهای اساسی دنبال شود.

وی در پایان این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: انتظار می رود اقداماتی که در تهران انجام شده، به سرعت به تمام کشور تعمیم داده شود و همه استان ها از اقدامات مثبت مدیریت بحران مانند بسته های آموزشی بحران بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: در کلانشهر تهران، جمعیت زیادی سکونت دارند و گسل های تهران، شهر را با مخاطرات زیادی مواجه خواهد کرد بنابراین هر چه قدر تاب آوری در تهران در همه زمینه ها ارتقا پیدا کند، می تواند در کاهش خسارات جانی و مالی موثر باشد.

وی ادامه داد: نکته بعدی که حائز اهمیت است آموزش است که به شهروندان کمک می‌کند تا با مخاطرات و پیامد های آن آشنا شوند، تا بتوانند مواجهه درستی قبل و بعد از حادثه داشته باشند.

نجار اظهار کرد: بسته های آموزشی که توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تهیه شده برای مواجهه با بحران ها بسیار کارآمد و تاثیرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: هر اقدامی که در تهران صورت می‌گیرد به خصوص در مدیریت بحران، اثرات آن را در کل کشور شاهد خواهیم بود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: انتظار می رود اقداماتی که در تهران انجام شده، به سرعت به تمام کشور تعمیم داده شود و همه استان ها از اقدامات مثبت مدیریت بحران مانند بسته های آموزشی بحران بهره مند شوند.

برچسب‌ها اسماعیل نجار شهر تهران مدیریت بحران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسماعیل نجار شهر تهران مدیریت بحران اسماعیل نجار شهر تهران مدیریت بحران مدیریت بحران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده

آفتاب‌‌نیوز :

حسین ظفری روز شنبه در گفت و گویی افزود: شب گذشته بارش‌های زیادی را در مناطق غربی و جنوبی کشور داشتیم. در شهر دزفول در استان خوزستان بارش زیادی را شاهد بودیم بطوریکه به حدود ۱۲۷ میلیمتر رسیده است. همچنین خسارت‌های جدی به راه‌های عشایری در مناطقی از استان‌های ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری وارد شد.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تلفات دامی هم در بخشی از مناطق داشتیم، اضافه کرد: گزارشی از خسارت جانی در نقاط مختلف به ما نرسیده است، اما در حال ارزیابی هستیم.

آماده باش مدیریت بحران در استان‌های شمالی و غربی

ظفری با تاکید بر اینکه راه‌های اصلی در مناطق سیل‌زده باز است، افزود: برق شهر معمولان وصل شده و فعلا مشکلی ندارد. امروز هم آماده باش کاملی را به استان‌های شمالی، غربی و شمال شرق کشور دادیم.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در بخشی از مناطق خوزستان مانند اهواز و بندر امام، آب گرفتگی داشتیم. اطراف و حاشیه شهر ایلام نیز برخی خانه‌ها دچار آب گرفتگی شدند که اهالی این مناطق به جای امن منتقل شدند. در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری هم افرادی که در محاصره سیلاب بودند با کمک نیرو‌های امدادی به نقاط امن منتقل شدند و مشکل خاصی در آن مناطق وجود ندارد.

ظفری با اشاره به سرکشی خود به اطراف تهران با توجه به بارش‌ها گفت: تمام نیرو‌های امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس در آمادگی کامل هستند و فردا هم به طور کامل آماده هستند؛ سرکشی‌ها انجام شده و ستاد‌های بحران تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: شب گذشته در چهار محال و بختیاری، ستاد بحران با حضور استاندار تشکیل شد و تصمیمات خوبی آنجا گرفته شده است. امیدواریم طی دو روز آتی بتوانیم با ایمنی کامل، فضا را مدیریت کنیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران