Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: در بحث پیشگیری از معلولیت‌ها، آموزش‌های مهارت‌های زندگی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از بدو تولد، بیماری‌ها و مراقبت‌ها و غربالگری‌ها و دوران سالمندی خدماتی ارائه می‌شود که به نوعی شامل کل جمعیت استان می‌شود.

علیرضا حاجیونی امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پارسال با وجود شرایط کرونایی و اینکه بخشی از فعالیت‌های بهزیستی در مراکز تجمعی و خانه مددجویان اتفاق می‌افتاد توانستیم تمام نظارت‌ها را به صورت آنلاین، از راه دور و براساس چک لیست انجام دهیم تا شاهد کمترین خسارت ممکن  باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تمام مراکز نگهداری فرزندان بهزیستی، سالمندان و معلولین در وضعیت سفید باقی‌ ماندند و کمترین میزان آلودگی را شاهد بودیم.

افتتاح مرکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد برازجان

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر تصریح کرد: پارسال مرکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد برازجان به عنوان اولین مرکز درمانی و بازتوانی اعتیاد در استان با هدف نگاه جامع به پدیده اعتیاد و با حضور بخش غیردولتی راه اندازی شد.

حاجیونی بیان کرد: در این مرکز نه تنها سم زدایی و پاک شدن فرد از آلودگی انجام می شود بلکه مهارت‌آموزی، ایجاد اشتغال و داشتن مسکن نیز از اهداف این مرکز است.

وی ادامه داد: افرادی که به منظور سم زدایی به این مرکز مراجعه می‌کنند به مدت یک سال به صورت مستمر، در بازه های زمانی مختلف در بخش‌های شبانه روزی و هفتگی خدمات گوناگونی را دریافت و مهارت‌های مختلف را آموزش می‌بینند.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر عنوان کرد: پیش از این نیز مراکز ترک اعتیاد وجود داشت اما افراد پس از ترک نیز در جامعه رها می‌شدند و به دلیل نداشتن شغل و مسکن ممکن بود دوباره به مصرف مواد روی آورند.

راه‌اندازی مرکز نگهداری معلولین ذهنی مزمن

حاجیونی یادآور شد: پارسال مرکز نگهداری معلولین ذهنی مزمن کمتر از ۱۴ سال که پیش از آن در یک فضای استیجاری با استانداردهای کمتری بود با اعتبارات بخش غیردولتی به فضای جدید، استاندارد و تجهیزشده ارتقا دادیم.

وی خاطرنشان کرد: اکنون می‌توانیم بگوییم که این مرکز یکی از مراکز مورد تائید بهزیستی کشور از لحاظ زیرساخت‌ها و فضای مورد نیاز از نظر تعداد مددجو در ۴ طبقه راه اندازی شده است.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر اظهار کرد: مرکز نگهداری معلولین ذهنی مزمن بالاتر از ۱۴ سال در یک بازه ۶ ماهه از زمان کلنگ زنی تا افتتاح و بهره برداری در شهر بوشهر با حضور بخش غیردولتی در هفته گذشته به بهره برداری رساندیم.

فعالیت مراکز مثبت زندگی در استان بوشهر 

حاجیونی گفت: پارسال مراکز مثبت زندگی در استان بوشهر راه اندازی شد، این مراکز به اندازه ۴۵۰ مددجوی مستمری بگیر بهزیستی در مراکزی که بیشترین تجمع مددجو واقع شده در شهرستان‌ها و شهرها با حضور بخش غیردولتی و موسسات خیریه در کنار بهزیستی راه اندازی شده است.

وی بیان کرد: ۳۳ مرکز مثبت زندگی در استان با اهداف این مرکز استفاده از بستر الکترونیک و فضای اینترنت برای دسترسی سریع‌تر، صحیح تر داده‌ها به مددجوها و دسترسی پذیری مددجوها به نزدیک ترین مرکز محل راه اندازی شده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر ادامه داد: تا پیش از این تنها ۱۰ مرکز مثبت زندگی در شهرستان‌ها و شهرهای استان وجود داشت در حال حاضر با راه اندازی ۳۳ مرکز مثبت زندگی در سطح استان بوشهر ارائه خدمات مختلف را به مددجوها نزدیک تر و راحت‌تر کرده‌ایم و خدمات به صورت مجازی و با گوشی هوشمند ارائه می‌شود و مددجوها می‌توانند خواسته‌های خود را اعلام کنند.

حاجیونی خاطرنشان کرد: خدمات مراکز مثبت زندگی به صورت الکترونیکی و در دو فاز ارائه می‌شود، فاز اول ورود و ویرایش اطلاعات مددجوها، بازدید منزل و تعیین موقعیت جغرافیایی منازل مسکونی مددجوها بود و در فاز دوم ۲۰ خدمت سطح اول بهزیستی در این مراکز ارائه می‌شود.

واگذاری نظارت‌ها بر مهدکودک‌ها از بهزیستی به آموزش و پرورش

وی اظهار کرد: در جلسه‌ای با تعیین مستقیم رهبری و به علت اهمیت موضوع پارسال نظارت بر مهدکودک‌ها از بهزیستی و آموزش و پرورش منتقل شد. 

تعیین تکلیف کودکان کار

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر خاطرنشان کرد: کودکان کار با هدف درآمدزایی به خیابان می‌آیند اما در کودکان خیابانی سرپرست موثر وجود دارد و درآمد برای این کودکان شرط نیست.

حاجیونی ادامه داد: در ساماندهی کودکان کار روال بر این است که در وهله اول در اماکنی که شهرداری دارد، با حکم دادستانی و با همکاری نیروی انتظامی و از سوی شهرداری جمع آوری شوند و در کمتر از ۴۸ ساعت تعیین تکلیف شوند.

وی یادآور شد: اگر کودک خارجی باشد، به وزارت خارجه برای دیپورت سپرده شود، اگر کودک سرپرستی داشته باشد، تعیین تکلیف می‌شود و اگر کودکان قابلیت آموزش فنی را دار باشند، به آن آموزش داده و به بازار معرفی می‌شود.

کل جمعیت استان بوشهر تحت پوشش بهزیستی هستند

وی تصریح کرد: به نوعی کل جمعیت استان تحت پوشش بهزیستی هستند، در بحث پیشگیری از معلولیت‌ها، آموزش های مهارت‌های زندگی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از بدو تولد، بیماری‌ها، مراقبت‌ها و غربالگری‌ها و دوران سالمندی خدماتی ارائه می‌شود که به نوعی شامل کل جمعیت استان می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر اعلام کرد: ۲۰۰ هزاز نفر در سطح استان بوشهر زیر پوشش بهزیستی هستند که ۳۶ هزار نفر آنان، کم‌توان هستند و نیاز به کمک دارند، ۱۲هزار سالمند، ۲۲هزار نفر از جمعیت معلولین و ۵ هزار نفر زن سرپرست خانوار را شامل می‌شوند.

حاجیونی گفت: در هر شهرستان یک مرکز اورژانس اجتماعی برای ارائه خدمات فوریت های اجتماعی دارد و بیش از ۳۷ مرکز مشاوره بخش دولتی و غیردولتی شامل خدمات مشاوره قبل ازدواج، پیشگیری از معلولیت‌ها و آموزش مهارت‌های زندگی که با خط مستقیم ۱۴۸۰ به خانواده‌های تحت پوشش و حتی خانواده‌هایی که تحت پوشش بهزیستی نیستند خدمات مشاوره ای را ارائه می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدیرکل بهزیستی استان بوشهر پوشش بهزیستی هستند تحت پوشش بهزیستی کل جمعیت استان راه اندازی شد مثبت زندگی بخش غیردولتی ارائه می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۳۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نظرزاده در دیدار با حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم در خانه ملت به تشریح وضعیت آب و فاضلاب در شهر قم پرداخت و فقدان شبکه فاضلاب در برخی نقاط شهر را یکی از معضلات اصلی شهر قم دانست و با بیان اینکه در این زمینه عقب‌افتادگی حدود ۱۰ ساله نسبت به متوسط کشور داریم، اظهار داشت: در حال حاضر ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است در حالی که متوسط کشور در این زمینه ۵۴ درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به انجام مطالعات طرح فاضلاب شهر قم، بر ضرورت تحقق اعتبارات فاضلاب مصوب سفر اول رئیس‌جمهور تأکید و خاطرنشان کرد: برای رفع معضل فاضلاب در شهر حدود هزار کیلومتر شبکه و دو باب تصفیه‌خانه فاضلاب نیاز داریم تا بتوانیم وضعیت فعلی را سروسامان دهیم.

نظرزاده با اشاره به پروژه اجرای ۲۱ کیلومتر خط انتقال فاضلاب پردیسان و بخش شرقی قم و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان اظهار داشت: ۶ کیلومتر از این خط انتقال توسط شرکت آب و فاضلاب در حال اجراست و مابقی نیز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یادآور شد: با اجرای این خط انتقال و تصفیه‌خانه امکان بهره‌مندی از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برای بیش از ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان به ویژه در مناطق با تراکم ساختمانی زیاد فراهم خواهد شد.

وی در ادامه انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بخشی از مشکلات فاضلاب عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار با اجرای ۴۰ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب تصفیه‌خانه، بخشی از فاضلاب پردیسان را تصفیه و برای مصارف صنعت و فضای سبز محور سلفچگان و نیزار منتقل خواهد کرد.

کد خبر 6090925

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه