Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سهیلا ملکشاهی شامگاه یکشنبه در نشست مجازی با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: تعهدات بلند مدت و کوتاه مدت این سازمان نیز به خصوص پس از اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ۷۲ میلیارد تومان ماهانه هزینه می شود  و ۱۰۰ درصد کارفرمایان از طریق خدمات غیرحضوری لیست بیمه شده های خود را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص طرح ۳۰۷۰ این سازمان نیز گفت: این طرح یک انقلاب بزرگ الکترونیکی در سازمان تامین اجتماعی ایجاد کرد و تعداد ۳۰ خدمت پرتکرار در شعب سازمان تامین اجتماعی به صورت غیرحضوری انجام می‌شود و بر اساس محاسبات انجام شده با اجرای این طرح ۷۰ میلیون مراجعه بیمه‌شدگان از شعب سازمان کاهش پیدا کرده است.

ملکشاهی ادامه داد: این ۳۰ خدمت هم به لحاظ اقتصادی و نیز به لحاظ تکریم ارباب رجوع بسیار استثنایی است و مردم می‌توانند از طریق موبایل در خانه از خدمات اصلی سازمان از جمله خرید خدمت سربازی، سوابق بیمه‌ای، دستمزد، شغل و همه آنچه در ارتباط با سازمان تامین اجتماعی است، می‌توانند با مراجعه به این سامانه برخوردار شوند.

وی در خصوص بکارگیری بازنشسته‌ها نیز اظهار داشت: بکارگیری بازنشستگان و استثنایی بودن ایثارگران به این منظور نیست که فرد ایثارگر هم بازنشسته باشد و هم بتواند کار کند، ایثارگران با وجود بازنشسته شدن می توانند تحت شرایطی که بخشنامه شده مجددا از مزایای شاغلی استفاده کنند و چنانچه بخواهند بازنشسته شوند، طبق شرایط جدید خود را بازنشسته کنند اما اینکه ایثارگر همزمان هم حقوق بازنشستگی دریافت کند و هم شاغل باشد، وجود ندارد.

مدیرکل تامین اجتماعی ایلام اضافه کرد: در بحث همسان سازی حقوق بازنشستگان با اجرای همسان‌سازی هیچ مستمری بگیری وجود ندارد که از اسفند ۹۸ تاکنون کمتر از یک و نیم برابر حقوق دریافتی خود دریافت کند و پرداخت هزینه های مستمری بگیران قبل از اجرای همسان‌سازی یک و نیم برابر مبلغ جمع کل پرداختی های سازمان شده است.

ملکشاهی یادآور شد: افرادی که حقوق کمتری داشته اند، افزایش کمتری داده شده و افرادی که حقوق بیشتری داشتند با توجه به پرداخت دوران و پرداخت مبلغ قبل از بازنشستگی از حقوق بیشتری برخوردار هستند.

وی تصریح کرد: در خصوص همسان سازی حقوق بازنشسته ها سیاست سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک نهاد اقتصادی بر این بود که افرادی که مدت زمان بیشتری مبلغ بیشتری بابت حق بیمه به سازمان پرداخت کرده بودند، بتوانند از افزایش بیشتری برخوردار باشند، این یعنی عدالت اجتماعی و اقتصادی و ایجاد انگیزه برای کسانی که بخواهند در این سازمان اقتصادی سرمایه‌گذاری کنند.

مدیر تامین اجتماعی ایلام گفت: یکی از اعتراضاتی که به همسان سازی و متناسب سازی شده خواست تعدادی از مردم اجرای همسان‌سازی است اما سازمان نمی‌تواند متناسب سازی اجرا کند زیرا بر اساس قانون عدالت اجتماعی و اقتصادی افرادی که ۱۰ سال حق بیمه دارند، می توانند از مزایای بازنشستگانی که ۳۰ سال خدمت کرده برخوردار باشد و این یک امر عادلانه است.

وی در خصوص بیمه شده های بیکاری نیز افزود: بیمه‌شده های بیکاری استان ۹۰۰ نفر هستند که ماهانه توسط سازمان مرکزی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیمه آنها پرداخت شده این افراد به استثنای کسانی که از طریق وزارت تعاون و مشاغلی که بر اثر کرونا بیکار شده اند، هستند.

مدیر کل تامین اجتماعی ایلام ادامه داد: افراد دارای ۵۰ سال و ۳۰ سال سابقه کار می توانند تقاضای بازنشستگی کنند و افرادی که ۶۰ سال سن و ۳۰ سال سابقه دارند، می‌توانند به نسبت پرداخت سنوات بیمه شان از مزایای بازنشستگی استفاده کنند اما بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی که همواره نباید بازنشسته کمتر از حداقل دریافتی یک کارگر دریافت کند در خصوص این افراد اعمال نمی‌شود و صرفاً به تعداد سنوات پرداخت حق بیمه محاسبه مستمری می‌شوند و بازنشستگی به آنها پرداخت می‌شود.

ملکشاهی در خصوص واحدهای تولیدی مشکل دار نیز گفت: در این زمینه سازمان سعی کرده در کنار کارگاه‌های تولیدی قرار بگیرد و خوشبختانه تمام کارگاه هایی که دچار مشکل بیمه هستند را با استفاده از اقساط طولانی‌مدت و شرایط بخشودگی جرائم حمایت کنیم و با وجود مشکلات فراوان در سازمان تامین اجتماعی در ارتباط با پرداخت حقوق مستمری‌بگیران هیچ گاه سبب تعطیلی هیچ کارگاهی نشدیم و در بحث کرونا نیز مدت پرداخت بیمه هایی که از سازمان مرکزی ابلاغ می‌شد امهال و پرداخت حق بیمه را به زمان دیگری موکول کردیم.

وی ادامه داد: هم اکنون مشکل خاصی وجود ندارد به جز اینکه تعدادی از کارفرمایانی که در واحدهای تولیدی مشغول فعالیت هستند، انتظار دارند از کمک دولت استفاده کنند که سازمان تامین اجتماعی نمی تواند به این موضوع ورود کند.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی ایلام وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی ایلام وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سازمان تامین اجتماعی ایلام وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سازمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی ایلام همسان سازی حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۴۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی

تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند.

به گزارش مشرق، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریانمدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند