Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@02:21:33 GMT

ورزش را از چه نقطه‌ای آغاز کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۶۷۶۷

ورزش را از چه نقطه‌ای آغاز کنیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

پیش از انجام فعالیت های ورزشی باید توصیه ها و دستورات پزشک خود را رعایت کنید و اگر دارای شرایط خاصی که در ادامه به آن اشاره می شود هستید، باید با پزشک مربوطه مشورت کنید.

اگر فرد دارای سن بالای ۴۰ سال است و عادت به انجام فعالیت های ورزشی ندارد، اگر فرد دارای مشکلات قلبی و یا دچار حمله قلبی شده است، اگر فرد در خانواده خود سابقه بیماری قلبی داشته و یا اگر دچار فشارخون بالا، دیابت، پوکی استخوان و یا چاقی مفرط است باید با پزشک خود مشورت کرده و موارد لازم را رعایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمترین توصیه‌ها برای داشتن فعالیت بدنی مناسب

بر اساس این مطلب که از سوی زهراخسروی زادگان تهیه شده و از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته آمده است: برای داشتن فعالیت مناسب بدنی باید عادت های کم تحرکی نظیر تماشای تلویزیون و استفاده طولانی از رایانه را محدود و میزان انرژی و کالری غذای مصرفی خود را کنترل کنیم.

اگر اتومبیل شخصی داریم، پیش از رسیدن به مقصد پارک کرده و بقیه مسیر را پیاده روی کنیم. علاوه بر این گزینه های ورزشی بسیاری وجود دارد که می توانند انتخاب شوند، پس سعی کنیم فعالیت هایی داشته باشیم که از آن لذت ببریم.

خانواده و دوستان را وادار کنیم که به همراه ما فعالیت بیشتری داشته باشند تا هم از ما حمایت کنند و هم آن ها را در بهبود سلامتی شان کمک کنیم. همچنین به دوستان و خانواده خود بگوییم که بیشتر فعال شده ایم و برای دلگرمی بیشتر، آن ها را دعوت به همراهی کنیم.

به آرامی و به تدریج سطح فعالیت خود را افزایش دهیم. خود را زیاد خسته نکنیم، زیرا به ما احساس واماندگی می دهد. روزانه دست کم ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط داشته باشیم و با افزایش قدرت بدنی، روزانه دست کم ۶۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط یا ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی شدید را در برنامه روزانه خود بگنجانیم.

فعالیت هایی را انتخاب کنیم که از آن ها لذت می بریم؛ مانند دوچرخه سواری یا پیاده روی و اگر مشکل جسمی خاصی داریم، با پزشک خود درباره نوع فعالیت هایی که برایمان بی ضرر است، مشورت کنیم. فعالیت هایی مانند پیاده روی، دویدن نرم، طناب زدن یا نرمش را انتخاب کنیم که نیاز به وسایل و تجهیزات خاصی نداشته باشند.

در عین حال باید توجه داشته باشیم حتی فعالیت بدنی کم، بهتر از هیچ گونه فعالیت است و هر روز که فعالیت بدنی بیشتری داریم به کاهش خطر سرطان بیشتر کمک کرده ایم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ورزش فعالیت بدنی فعالیت بدنی فعالیت هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۶۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب

بیماری کبد چرب غیرالکلی به یک نگرانی رو به رشد سلامت در سراسر جهان تبدیل شده است و سبک زندگی بی‌تحرک باعث افزایش چنین وضعیت خطرناکی در سلامتی می‌شود.   به گزارش ایسنا، کبد یکی از مهمترین اندام‌های بدن است که سبب دفع سموم  ناشی از بیماری‌هایی مثل چاقی، دیابت و فشار خون بالا می‌شود و کبد چرب به بیماری گفته می‌شود که در آن  چربی در کبد تجمع کرده باشد و وقتی درمان نشود ممکن است منجر به سایر عوارض کبدی شود.   علائم کبد چرب شامل خستگی، حالت تهوع، درد شکم، کاهش اشتها، زردی پوست و چشم‌ها و ادرار تیره و مدفوع خاکستری است.   پیشگیری از کبد چرب   برای اینکه کبد سالمی داشته باشید باید غذای سالم بخورید و از مصرف الکل خودداری کنید، همچنین باید ورزش کنید و وزن خود را پایین بیاورید، خوب بخوابید، بیماری‌های زمینه‌ای خود را کنترل کنید و سبک زندگی خود را تغییر دهید.   ورزش‌های قلبی عروقی   دویدن، شنا کردن، حرکات موزون و ایروبیک، می‌توانند سبب سوزاندن چربی و بهبود عملکرد قلب شوند.   تمرینات مقاومتی   ایجاد توده عضلانی بدون چربی از طریق تمرینات قدرتی می‌تواند متابولیسم شما را افزایش دهد و یکی از بهترین راه‌ها برای پایین آوردن سریع چربی خون، تمرینات مقاومتی است۰   یوگا و پیلاتس    این ورزش روی کشش، قدرت مرکزی و تعادل کار می‌کند و به صورت غیر مستقیم می‌تواند استرس را کاهش داده و از سلامت کبد و مدیریت وزن حمایت کند.   تمرینات تناوبی با شدت بالا و ریکاوری کوتاه   تمرینات تناوبی با شدت بالا و ریکاوری کوتاه می‌توانند عملکرد کبد را بهبود بخشند و چرخش نیم‌تنه بالایی که باعث اکسیژن‌رسانی هر چه بهتر به کبد می‌شود و در عین حال شنا کردن، اسکات زدن، تمرینات شکم، وزنه‌ زدن و دوچرخه‌سواری از جمله این ورزش‌ها به شمار می‌روند.   پیاده‌روی بر اساس این مطلب که از سوی زهرا داوودی، فیزیولوژیست ورزشی تهیه شده و توسط فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته، ‌آمده است: پیاده‌روی سریع و منظم فوائد بسیار زیادی برای سلامتی دارد و در مطالعه‌ای معتبر ثابت شده که افراد اگر در پنج روز هفته به مدت یک ساعت پیاده‌روی کنند، می‌تواند به میزان قابل توجهی کلسترول LDL خون را کاهش دهند.   شاید جالب باشد بدانید حتی ورزشکاران حرفه‌ای هم ممکن است با مشکلات چربی و کلسترول بالا دست و پنجه نرم کنند؛ به عبارت دیگر ورزش در کنار سایر بخش‌های دیگر مثل تغذیه خوب، حذف چربی‌های ترانس، مصرف غذاهای غنی از امگا ۳، افزایش مصرف فیبر محلول و مصرف پروتئین وی، خواب صحیح، سبک زندگی متعادل و آرامش روحی، می‌تواند تاثیر دو چندانی داشته باشد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فیلسوفان بزرگ دربارۀ «ورزش» چه می‌گویند؟
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • واکنش وزیر ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه های استقلال و پرسپولیس
  • مجری و گوینده قدیمی درگذشت + عکس
  • حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • بارش‌های رگباری بهاره در راه کردستان