Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-جلسه رفع مشکلات دامداران با حضور معاون رئیس سازمان ومدیر جهادکشاورزی ، نماینده فرمانداری،نماینده معاون سیاسی  - امنیتی واجتماعی فرمانداری ، رئیس اداره صمت، نماینده اطلاعات سپاه پاسداران ، رئیس شبکه دامپزشکی، رئیس اداره تولیدات دامی ، حراست جهادکشاورزی،تشکلهای دامداری و نمایندگان دامداران این شهرستان برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار آریا در نیشابور ،معاون رئیس سازمان ومدیر جهادکشاورزی نیشابور در جلسه بررسی ورفع مشکلات دامداران اظهارکرد:شهرستان نیشابور با 750000 راس دام سبک و75000راس دام سنگین با توجه به جمعیت شهرستان،بالاترین سرانه تولید شیر را در کشور داراست.

محمدعلی فرهمند راد افزود: با توجه به  شرایط خشکسالی در سال جاری نگهداری علوفه مازاد بر نیاز دامداران توسط هرشخصی حقیقی علی الخصوص واسطه ها احتکار محسوب می شود ودر صورت اعلام گزارشات مردمی به سامانه های اداره صمت واطلاعات سپاه با کسانی که مبادرت به  ذخیره سازی علوفه مورد نیاز دامداران نمایند یاکنسانتره سهمیه ای مازاد بر نیاز دامداری خود دریافت نموده باشد  برخورد قانونی صورت خواهد پذیرفت وبا پلمپ انبار ومعرفی به مراجع قضایی مواجه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد:  افزایش نهاده های دامی با ارز دولتی وایجاد میدان فروش علوفه توسط تشکلها برای دامداران شهرستان از خواسته های دامداران می باشد که درحال پیگیری از طریق مسئولین اجرایی  شهرستان در سطح سازمان مربوطه ووزارتخانه می باشد.
نماینده  سیاسی وامنیتی واجتماعی فرمانداری نیز عنوان کرد: تشکلها در بعضی قسمتها باید قوی تر وارد شوند که بسیج وسپاه برای راستی آزمایی وسرشماری دقیق تعداد دام در روستا آمادگی کامل دارد.
رئیس اداره صمت نیشابور نیز گفت: برای اعلام احتکار یک محصول مصرفی باید عنصر قانونی آن نیز وجود داشته باشد و سامانه پیامکی 124 اداره صمت و114 اطلاعات سپاه آماده دریافت هرگونه گزارش مردمی درخصوص احتکار اقلام مورد نیاز دامداران می باشد که با همکاری این اداره و تعزیرات حکومتی با این نوع تخلفات برخورد جدی صورت خواهد پذیرفت وحذف واسطه های دامی باید از اولویتهای مراجع قانونی در شرایط فعلی باشد.
نماینده دامداران  نیشابور نیز تصریح کرد: دامداران دیگر توان یارانه دادن به مردم را ندارند ودامداران از سال گذشته وارد زیان شده اند وبا توجه به اینکه طبیعت برکشاورزان ودامداران سخت گرفته ،باید مسئولین شهرستانی واستانی وکشوری درجهت رفع مشکلات آنان قدمی بردارند.

لاجوردی اذعان کرد:کارخانجات لبنی باید با خرید شیر به قیمت مصوب 6400 تومانی  اعلامی از طرف دولت، از نابودی دامدار ونهایتا نابودی خود جلوگیری نمایندو برخی اقتصاد آزاد را با اقتصاد هرج ومرج اشتباه می گیرند واین درحالی است که این نوع اقتصاد چهارچوب وقوانین خود را داردو دامداری که 30سال علوفه ذخیره نکرده ،امسال مجبورشده که علوفه مورد نیاز خود تا پایان زمستان را با قیمت بالا دپو کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رفع مشکلات دامداران دغدغه این روزهای مدیریت جهادکشاورزی نیشابور اداره صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۷۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نقدی عصر یکشنبه در اولین جلسه شورای اداری سال جدید ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: دولت سیزدهم دولتی انقلابی است، مدیران باید با تفکر جهادی برای حل مشکلات مردم گام برداشته و جهادی پای کار باشند.

فرماندار شهرستان شفت با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی شهرستان پیگیر پروژه‌های در دست اجرا باشند، افزودد: مدیران در جذب اعتبارات برای پروژه‌های شهرستان شفت تلاش مضاعف داشته باشند.

نقدی بر لزوم کار جهادی و تلاش شبانه روزی مدیران برای رفع محرومیت از چهره شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: برای توسعه شهرستان شفت نیازمند همدلی و همکاری همه دستگاه‌ها هستیم.

فرماندار شفت ادامه داد: خوشبختانه این همدلی در شهرستان بین تمامی دستگاه‌ها وجود دارد و با همکاری و همراهی همه مدیران برای رفع محرومیت از چهره این شهرستان تلاش مضاعف خواهیم کرد.

نقدی اضافه کرد: رعایت نظم و انضباط در ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان شفت به دقت رعایت شود و همه مسؤولان موظفند که نظم و انضباط را در دستور کار خود قرار دهند.

فرماندار شفت با اشاره به اینکه عملکرد هیچ اداره‌ای نباید پنهان بماند، تاکید کرد: روابط عمومی‌ها بایستی با عملکردی هر چه بهتر در راستای شفاف‌سازی جهت اطلاع رسانی اقدام کنند.

خانواده شهدا مایه خیر و برکت نظام و انقلاب هستند

فرماندار شفت گفت: خانواده شهدا مایه خیر و برکت نظام و انقلاب هستند و مسؤولان موظفند تا با سرکشی مداوم به آنان، ضمن رفع مشکلات این خانواده معظم، در مسیر خدمت رسانی به مردم، از والدین شهدا طلب دعای خیر کنند.

وی افزود: خانواده معظم شهدا در دفاع از ارزش‌های اسلامی تمام هستی خود را تقدیم راه خدا کردند و این کمترین وظیفه مسئولان است تا ضمن سرکشی به آنان، از نزدیک با مسائل و مشکلات آن‌ها آشنا شده و با افتخار در صدد رفع مشکلات بر آیند.

فرماندار شفت با اشاره به اینکه آمارها نشان می‌دهد سال زراعی سختی همچون سال گذشته را در پیش خواهیم داشت، بیان کرد: باید برای پیشگیری از وقوع هرگونه بحرانی دستگاه‌ها از اکنون برنامه ریزی و آمادگی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه فصل کشاورزی سال گذشته با چالش‌هایی مواجه بودم تصریح کرد: امسال باید از تمام ظرفیت‌ها برای برطرف کردن مشکلات آب کشاورزی شالیکاران در سطح شهرستان استفاده کنیم.

نقدی بر لزوم استفاده از تجربه موفق سال گذشته در مدیریت منابع آب کشاورزی تاکید کرد و بیان کرد: لایروبی انهار، بهسازی آب بندان ها، رفع نواقص ایستگاه‌های پمپاژ، دریچه سازی در نقاط مورد نیاز، طرح تجهیز و نوسازی اراضی در برخی مناطق از جمله اقداماتی است که در مدت زمان باقی مانده با دقت و سرعت اجرایی شود.

تلاش‌های دولت سیزدهم در کم کردن از دغدغه کشاورزان

نقدی با اشاره به تلاش‌های دولت سیزدهم در کم کردن از دغدغه کشاورزان افزود: ضروری است خود کشاورزان هم با توجه به میانگین کاهشی نزولات جوی و دیگر محدودیت‌های موجود، هر چه سریع‌تر نسبت به بیمه اراضی خود اقدام کنند.

وی با تاکید بر جدی گرفتن بحث بیمه، خواستار اطلاع رسانی مناسب در خصوص مزایای بیمه اراضی کشاورزی شد تا در زمان وقوع حوادث احتمالی، کشاورزان از حمایت‌های قانونی برخوردار شوند.
مسؤولان محلی برای رفع مشکلات آب کشاورزی پای کار باشند

فرماندار شفت با اشاره به اینکه مسئولان محلی به عنوان خدمتگزاران مردم در روستاها هستند، بیان کرد: با توجه به شناختی که از مشکلات روستاها در حوزه آب کشاورزی دارند باید در راستای رفع مشکلات کشاورزان گام بردارند.

کد خبر 6091417

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • بررسی مشکلات اتباع شهرستان برخوار 
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی