Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان نقشه برداری کشور گفت: در صورت تداوم روند برداشت آب در ۴۴ منطقه و ۱۰۹ نقطه کشور که اعلام کرده‌ایم دچار فرونشست شده‌اند، قابل جبران نخواهد بود.

به گزارش ایسنا، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه چهارجانبه بین رؤسای سازمان‌ هواشناسی، سازمان فضایی ایران، سازمان نقشه‌برداری و سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، اظهار کرد: ۸۳ درصد بودجه ۱۴۰۰ به هزینه‌های جاری اختصاص پیدا می‌کند و کشور با زحمت که بتواند این هزینه‌ها را تامین کند، تنها ۱۷ درصد آن را می‌تواند به سمت زیرساخت‌ها ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مشکل عدم مراقبت و عدم هماهنگی بین دستگاه‌هایی که دارای داده‌ها و اطلاعات بسیار با ارزشی هستند که می‌تواند در کاهش هزینه مترتب از بلایای طبیعی و غیر طبیعی اثرگذار باشد، مواجهیم و هر دستگاهی به‌صورت یک جزیره عمل می‌کند.

وی ادامه داد: اتفاقی که امروز می‌افتد و پیام بسیار خوبی برای مردم دارد، این است که چهار دستگاه اثرگذار در حوزه‌های مختلف بلایای طبیعی و صدمات ناشی از آن در قالب این تفاهم‌نامه در مباحث زلزله، سیل، آتش‌سوزی و … دور یک میز جمع شده‌اند که هم‌افزایی کنند و یک وحدت رویه‌ای ایجاد کنند تا بتوانند هزینه‌های وارد شده بر مردم را به حداقل ممکن برسانند.

رییس سازمان نقشه برداری کشور  تصریح کرد: اگر نحوه بهره‌برداری از آب در ۴۴ منطقه و ۱۰۹ نقطه‌ای که شناسایی و اعلام کرده‌ایم که دچار فرونشست شده‌اند، تداوم پیدا کند، دیگر قابل جبران نخواهد بود و این یک زنگ هشدار برای تمام مسئولان ملی و کشوری و به‌ویژه مردم است. شاید اکنون این روزها را به‌راحتی بگذرانیم، اما این منابعی که در اختیار ما است، امانتی است که باید به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

جعفرزاده با اشاره به اینکه ۱۴ گسل تهران که مردم نگران آن هستند، اکنون رصد می‌شود، گفت: حالا این چهار دستگاهی که با امکانات و اطلاعات موجود می‌توانند بحران‌ها را رصد کنند و امروز به سبب وجود خلأهای قانونی خودشان به‌خاطر دلسوزی نسبت به مردم که شایستگی بالاترین رسیدگی‌ها را دارند، دور هم جمع شدند و هم‌افزایی می‌کنند تا با به اشتراک گذاشتن این داده‌ها و اطلاعات بتوانیم هشدارهای به‌موقع به مردم دهیم‌ و هزینه‌های خسارت‌های وارد شده جانی و مالی به مردم کاهش پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان نقشه برداری سازمان زمین شناسی فرونشست زمین بحران کم آبی هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۸۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرونشست زمین و شکستگی لوله آب در خیابان علامه مجلسی

دریافت 12 MB

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: فرونشست زمین در خیابان علامه مجلسی اصفهان منجر به شکستگی لوله آب شد.

کد خبر 6091502

دیگر خبرها

  • فرونشست زمین و شکستگی لوله آب در خیابان علامه مجلسی
  • (تصاویر) فرونشست زمین در مشهد
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • عکس | بلعیده شدن پراید در خیابان پس از فرونشست زمین
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • سازمان ملل: آوار برداری نوار غزه احتمالا ۱۴ سال طول می‌کشد
  • هزینه ۴۳ میلیارد تومانی پروژه ایمن سازی کندرو شرقی آزادگان
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها