Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایلنا، دکتر احسان مصطفوی عضو تیم تحقیقاتی کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن مشترک ایران و کوبا با اشاره به فرایند تایید یک واکسن گفت: مطالعات اولیه، یک سری تحقیقات در آزمایشگاه است و بعد از آن مطالعات روی حیوانات انجام می‌شود و در نهایت مطالعات روی انسان صورت می‌گیرد که سه فاز دارد و ما در حال حاضر در فاز سوم کارآزمایی بالینی هستیم که در این فاز، اثربخشی و عوارض واکسن مورد سنجش قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو تیم تحقیقاتی کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن مشترک ایران و کوبا ادامه داد: قابل ذکر است که فاز سوم این واکسن هم در ایران و هم در کشور کوبا در حال انجام است.

مصطفوی افزود: در ایران مطالعه از ۶ اردیبهشت شروع شده و همه‌ شهرهایی که در مطالعه‌ ما وارد شدند، هر دو دوز واکسن را دریافت کردند، برای دوز سوم هم داوطلبان دو شهر یزد و زنجان آن را دریافت کردند.

وی ادامه داد: الان در مرحله‌ پیگیری داوطلبان هستیم و پیش‌بینی این است که اوایل شهریور گزارش اول فاز سوم در شهرهایی که دو دوز را دریافت کردند، منتشر شود.

مصطفوی افزود: کشور کوبا حدودا یک ماه و نیم زودتر از ما مطالعه را شروع کرده است و نتایج مطالعه‌ آنها گویای آن است که واکسن دو دوز حدود ۶۵ درصد و تزریق سه دوز حدود ۹۲ درصد کارایی دارد و در مورد بی‌خطری هم، واکسن ایمن به نظر می‌رسد. در عین حال به دلایلی نظیر تفاوت واریانت‌های ویروس در دو کشور، سطح بروز بیماری و تفاوت جمعیتی انتظار داریم اثربخشی ویروس در ایران متفاوت باشد.

وی گفت: مطالعه‌ کشور کوبا روی کودکان ۳ تا ۱۸ سال در حال انجام است که فاز یک آن به پایان رسیده و فاز دوم آن هم آغاز شده است. اگر نتایج گویای این باشد که این واکسن روی کودکان هم موثر است، می‌تواند مورد تایید سازمان غذا و دارو ایران قرار گیرد تا برای کودکان هم این واکسن را استفاده کنیم.

عضو تیم تحقیقاتی کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن مشترک ایران و کوبا افزود: این واکسن تا الان برای بیش از ۲ میلیون نفر از جمعیت کوبا تزریق شده است.
 

کد خبر 615448 برچسب‌ها كرونا در ايران واكسن پاستور واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران واكسن پاستور واکسن کرونا کارآزمایی بالینی ایران و کوبا فاز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۸۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد