Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر کرامتی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه ستاد آبیاری تحت فشار استان اظهار کرد: از این میزان، ۳ هزار و ۷۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی در سال ۹۹ به شبکه آبیاری تحت فشار مجهز شده‌اند و یک هزار و ۶۶۰ هکتار نیز شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی احداث شده است.

وی ادامه داد: در راستای سیاست بازسازی و احیای قنوات تعداد ۳۸۴ رشته قنات از ابتدای اجرای طرح تا کنون لایروبی و مرمت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرامتی افزود: اجرای ۹۸۳ کیلومتر انتقال آب با لوله و یک هزار و ۵۱۰ کیلومتر پوشش بتنی کانال و احداث استخر ذخیره آب کشاورزی به ظرفیت ۳ هزار و ۹۲۲ متر مکعب از دیگر اقدامات اجرا شده در بخش مدیریت آب و خاک کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: امسال نیز پیش بینی می‌شود چهار و ۵۰۰ هکتار آبیاری تحت فشار در سطح استان اجرا و به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه طرح جامع شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی آب‌های مرزی استان آذربایجان غربی با هدف مطالعه و اجرای طرح شبکه‌های فرعی و به منظور توسعه و بهبود کشاورزی از محل صندوق توسعه ملی به تصویب رسیده است، افزود: این طرح در قالب ۲۵ پروژه به مساخت ۶۱ هزار و ۵۷۰ هکتار با اعتباری بالغ بر ۲۱ هزار میلیارد ریال در حال اجراست.

کرامتی، شبکه‌های فرعی آبیاری و آبیاری تحت فشار در حوضه ارس و زاب شامل شهرستان‌های پلدشت، ماکو، شوط، چایپاره، خوی، چالدران و پیرانشهر را از مهمترین طرح‌های در دست اجرا در حوزه آبیاری تحت فشار اعلام کرد و افزود: این طرح‌ها در قالب ۲۵ پروژه از سال ۱۳۹۴ شروع شده و تاکنون ۱۴ هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص و هزینه شده است که با پیشرفت ۹۶.۵ درصد در حال اجراست و معادل ۵۸ هزار هکتار از عملیات اجرایی آن خاتمه یافته است.

وی تاکید کرد: طبق اعلام معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، اراضی کمتر از یک هکتار در صورتی که فاقد توجیه اقتصادی باشند، سامانه‌های نوین آبیاری در آنها اجرا نمی‌شود.

در ادامه هریک از اعضای حاضر در جلسه به بیان دیدگاه‌های خود و مسائل و مشکلات موجود بر سر راه اجرای طرح‌ها پرداختند.

کد خبر 5261478

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی آبیاری نوین ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا ایلام گرگان سیلاب شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه اردبیل بارش باران قوه قضاییه عکس استانها آبیاری تحت فشار شبکه های فرعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۹۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید