Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۲۳ درصد جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال کشور به انواع اختلال روانپزشکی مبتلا بوده و وضعیت بهره مندی از خدمات درمانی در میان ۶۶ درصد از مبتلایان نامناسب است.

به گزارش برنا؛ احمد حاجبی، مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اولین نشست کارگروه تخصصی سلامت روان برای استقرار سند سلامت روان کشور گفت: درصد قابل توجهی از مبتلایان به انواع اختلالات روانپزشکی این افراد (۶۶ درصد) اعتقادی به دریافت درمان جهت مشکلات خود نداشته و معتقدند که مشکلات آنها به طور طبیعی برطرف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن تاکید بر ضرورت انگ زدایی از مبتلایان به طیف اختلالات روانی، همکاری همه دستگاه های اجرایی برای توانمندسازی آحاد جامعه، افزایش سواد سلامت روان و بهبود بهره مندی از خدمات سلامت روان را در این راستا الزامی دانست.

حاجبی اظهار کرد: با توجه به به سوابق طرح موضوع سند سلامت روان کشور در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی از سال ۱۳۹۲ و تصویب آن در دومین جلسه کمیسیون دائمی شورا در سال ۱۳۹۷، تنها راه برون رفت از معضلات فعلی را همکاری بین بخشی برای استقرار سنداست.

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت نیز در این نشست گفت: بهره مندی از همه ظرفیت های سازمانی دستگاه های اجرایی، ضمن مرور جدول تقسیم کار ملی اولیه در جهت تحقق اهداف سند سلامت روان کشور ضروری است.

علی اسدی ادامه داد: باید کمیته اجرایی با محوریت دبیرخانه سلامت مستقر در دستگاه متبوع تشکیل شود تا نسبت به شناسایی و پیشنهاد ظرفیت ها و امکانات بالقوه دستگاه و نیز نیازها و اولویت های مداخله ای تشخیص داده شده در سطح آن دستگاه اقدام و ظرف مدت دو هفته نسبت به ارسال آنها به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی جهت اصلاح جدول تقسیم کار و بازنگری مداخلات و اولویت های سند تا سال ۱۴۰۴ اقدام شود.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور نیز گفت: سیاست های کلی سلامت مبنی بر نقش وزارت بهداشت به عنوان متولی نظام سلامت و مسئول سیاست گذاری های اجرایی، برنامه ریزی های راهبردی، ارزشیابی و نظارت به منظور تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم بوده و باید به موضوع سلامت روانی و اجتماعی، سیاست گذاری برای ارتقای سلامت روان را  اولویت داد.

علی دل پیشه بر ضرورت پیگیری آن از سوی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با همکاری تمامی دستگاه های اجرایی ذی نفع، تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت سلامت روان درمان مشکلات همه دستگاه های اجرایی وزارت بهداشت جدول دستگاه های اجرایی اختلالات روانی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت سلامت روانی سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۱۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری

به گزارش خبرگزاری مهر، عملکرد دیوان عدالت اداری در سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های مختلف همراه با اهتمام در راستای تحقق اهداف پیشگیرانه بوده است که معاونت حقوقی، پیشگیری و پژوهش در جهت کاهش شکل‌گیری دعاوی و در نتیجه کاهش اطاله دادرسی، سلامت اداری در دستگاه‌های اجرایی کشور و اصلاح فرآیندهای اداری که در نهایت منجر به تسهیل و برقراری سلامت اداری می‌شود اقداماتی را برنامه‌ریزی و اجرا کرده است.

برگزاری ۶۵ جلسه در ۲۱ کارگروه تخصصی با دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های پر شکایت، تبیین و معرفی تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون دیوان، رصد پرونده‌های کثیرالشاکی، پربسامد و پرتکرار، انتقال دانش قضائی دیوان به دستگاه‌های اجرایی، برگزاری نشست‌های تحلیل و آسیب‌شناسی با مراجع علمی و دانشگاهی برخی از اقدامات این معاونت است.

طبق داده‌های آماری در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۱۷۵ هزار و ۱۱۲ پرونده در دیوان طرح شده بود که در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۱۷۰ هزار و ۷۷۶ پرونده رسیده و با ادامه تلاش مدیران و کارکنان خدوم دیوان این عدد در سال ۱۴۰۲ به ۱۶۵ هزار و ۷۷۴ پرونده رسیده است که نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۱ کاهش ۲.۴۸ درصدی و در سال ۱۴۰۲ شاهد کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بوده‌ایم.

کد خبر 6089223

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت