Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت اکتوورکو، تولید کننده واکسن اسپوتنیک در ایران در خصوص تولید واکسن کووید اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

با تاییدات خداوند متعال و تلاش جوانان نخبه کشور عزیزمان، فرآیند تولید واکسن اسپوتنیک در خطوط تولیدی اکتوور با موفقیت به پایان رسید. همه تجهیزات و ماشین آلات تولید این محصول در خطوط تولیدی بخش بایوتک اکتوور موجود بوده و همچنین توسط طرف روس مورد ارزیابی واقع شده و مورد تایید قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس همه آزمایشات کنترلی و کیفی منجر به اصالت و اثر بخشی محصول در آزمایشگاه های این مجموعه با موفقیت کامل به پایان رسیده است. مستند به پروتکل های بین المللی و قراردادهای منعقده میان صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه (RDIF) با کلیه ی طرف های قراردادی تولیدی در سراسر جهان، می بایست بچ های نخست برای تایید نهایی به موسسه ی گامالیا روسیه ارسال گردد تا مجوز آزادسازی محصول توسط ایشان صادر شود.

گروه دارویی اکتوور ضمن تکذیب کلیه شایعات و فضاسازی های صورت گرفته، به استحضار مردم شریف ایران می رساند، متاسفانه در جلسه ای که توسط دولت محترم فعلی با رئیس جمهور محترم منتخب، ترتیب داده شد از نمایندگان شرکت داروسازی اکتوورکو دعوت به عمل نیامد، لکن این اقدامات و رقابت های منفی و مغرضانه و نیز ممانعت از تامین منابع مالی مورد نیاز، اکتوور را در مسیر تامین واکسن مردم عزیز متزلزل نکرده و این مجموعه با امید به خداوند متعال و تکیه بر دانش بومی خویش، با قدرت، مسیر تکامل و خدمت رسانی را ادامه می دهد .

بر مبنای جدول زمان بندی، این مجموعه پس از اخذ تایید فوق الذکر ماهانه ۹۰۰ هزار دز واکسن اسپوتنیک وی و یا ۳.۵ میلیون دز، واکسن اسپوتنیک لایت را در اختیار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی قرار خواهد داد تا بر اساس پروتکل توزیع در اختیار همگان قرار گیرد.

۴۷۲۳۱

کد خبر 1536782

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: واکسن واکسیناسیون ویروس کرونا واکسن اسپوتنیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز

محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در جریان حضور وزیر نیرو در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو برای اطلاع از آخرین وضعیت تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور تولید برق پایدار و مطمئن طی پیک تابستان امسال از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران بازدید کرد.

مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد 180 پروژه تعمیراتی به ظرفیت 12 هزار و 800 مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته 16 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج 80 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.

وی افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت 50 هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

در حاشیه بازدید وزیر نیرو، محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد.

دستگاه پرس گرم شینه‌های سیم‌پیچی استاتور ژنراتور نیروگاه‌های حرارتی و برقابی با همت و توانمندی مهندسان داخل کشور در کمتر از چهار ماه ساخته و بومی‌سازی شده است که ساخت این دستگاه مانع از خروج 900 هزار یورو از کشور شده است.

این دستگاه قابلیت کار به صورت 24 ساعته را دارد و قادر است روزانه حدود چهار عدد شینه ژنراتور یک واحد حرارتی 320 مگاواتی و یا هشت عدد شینه یک ژنراتور واحد 250 مگاواتی برقابی را با دقت دهم میلی‌متر پرس و آماده نصب در ژنراتور کند.

این محصول جزو اولین دستگاه‌های پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی است که به صورت تمام اتوماتیک در داخل کشور ساخته شده است و می‌تواند دما و فشار را به صورت همزمان کنترل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف