Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@20:27:30 GMT

تنها ۴۰ درصد پست‌های اداری استان مرکزی تصدی دارند

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۷۲۵۹۲

تنها ۴۰ درصد پست‌های اداری استان مرکزی تصدی دارند

ایسنا/مرکزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی گفت: هم اکنون تنها ۴۰ درصد پست‌های اداری استان مرکزی تصدی دارند که آمار بسیار کمی است، در این بخش، این استان در پائین‌ترین حد در بین استان‌های کشور قرار دارد.

رقیه یادگاری دوشنبه ۲۸ تیرماه در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان مرکزی، سیاستگذاری و ساماندهی نیروی انسانی را یکی از وظایف این شورا دانست و اظهار کرد: در حال حاضر ۱۹ هزار نفر در ۷۲ دستگاه اجرایی استان مرکزی به جز آموزش و پرورش مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد، قرارداد ۵۷ درصد به صورت رسمی، ۱۳ درصد پیمانی و ۱۸ درصد قراردادی و کار معین، ۱۰ درصد قراردادی کارگری بوده و از نظر جنسیتی حدود ۶۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد را مردان و ۳۵.۵ درصد را نیز بانوان تشکیل می‌دهند که نشان از روند رو به رشد بکارگیری بانوان در دستگاه های اجرایی استان دارد.

وی بیشترین سنوات خدمتی در استان مرکزی را گروه ۱۰ تا ۲۰ سال بیان کرد و افزود: ۴۰ درصد افراد شاغل در استان ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند که نشانگر تجربه و جوان‌گرایی در نیروی کادر اداری استان مرکزی دارد.

او بیان کرد: ۴۰ درصد کارکنان دولت در استان با مدرک تحصیلی لیسانس و ۷۱ درصد نیز با مدرک بالاتر از لیسانس به کار اشتغال دارند. هم اکنون تنها ۴۰ درصد پست‌های اداری استان مرکزی تصدی دارند که آمار بسیار کمی است. در این بخش، این استان در پائین‌ترین حد در بین استان‌های کشور قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی در ادامه گفت: افزایش آمار رسمی نیروی کار و کاهش نیروی انسانی پیمانی و قراردادی کار معین در استان بیانگر ساماندهی نیروی انسانی و افزایش نیروهای رسمی و انضباط اداری و استخدامی است.

وی در ادامه گفت: دولت در طی این سالها تلاش کرده است از طریق فراخوان نیروهایی را در استان جذب کند که منجر به اضافه شدن قرارداد کارگری با ۷.۸ درصد شده و در سال گذشته نیز میزان قرارداد افراد کارمعین استان پنج درصد کم شده است.

او بیان کرد: براساس قانون مدیریت خدمات کشوری باید به ازای هر سه فرد خروجی از دستگاه‌های اجرایی یک نفر جذب شود. از این رو دستگاه‌های اجرایی باید به دنبال مجوز استخدام برای نیروهای جدید باشند تا این توازن حفظ و قانون رعایت شود.

یادگاری در ادامه به عدالت جنسیتی در جذب نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: رشد سهم زنان در پست‌های مدیریتی و اداری در حال حاضر نسبت به سال ۱۳۹۳ بیانگر رعایت عدالت جنسیتی در دولت و شایسته سالاری با افزایش سهم زنان در مناصب مدیریتی و اداری است.

وی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره شهید رجایی در استان بیان کرد: در انتخاب دستگاه های برتر جشنواره شهید رجایی تلاش خواهد شد تا دستگاه هایی که اقدام به خدمات تخصصی‌تر و به صورت الکترونیکی با تاکید بر تحقق منویات رهبری در نامگذاری شعار سال کرده اند، انتخاب شوند.

او همچنین در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران نیز گفت: جذب ایثارگران و تبدیل وضعیت آنان در ساختار اداری از قراردادی به پیمانی یا از پیمانی به رسمی در قانون بودجه دیده شده است و امسال نگاه ویژه ای با در نظر گرفتن اعتبارات لازم به این مسئله صورت خواهد گرفت که البته در قالب ضوابط خاصی اجرایی خواهد شد.

در ادامه این جلسه معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی نیز گفت: در خصوص تبدیل وضعیت جامعه ایثارگری استان مرکزی بداخلاقی‌های رسانه‌ای صورت گرفت مبنی بر اینکه دولت بنا ندارد این موضوع را اجرایی کند در حالیکه دولت به شدت پیگیر اجرایی شدن آن است.

رضوان گرامی افزود: براساس مواد قانونی موجود، بخشنامه‌های لازم مبنی بر تغییر وضعیت ایثارگران ابلاغ شده است و بر این اساس با دستگاه های اجرایی مکاتبات لازم صورت گرفته است تا برابر ضوابط و مقررات اعلامی طبق مستنداتی که ایثارگران دارند اقدام کنند.

وی از ذینفعان اجرای این ماده قانونی خواست تا با خودداری از مراجعه به سازمان امور استخدامی کشور از دستگاه اجرایی شاغل در آن که مکلف به اجرای این قانون هستند بخواهند که براساس مقررات، موضوع تبدیل وضعیت ایثارگران را از طریق جذب اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه و گواهی ایثارگری به سرانجام برسانند و هرگونه قصور و کوتاهی متوجه مسئول دستگاه اجرایی مربوطه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی استانی سیاسی اداری استان مرکزی دستگاه های اجرایی نیروی انسانی تبدیل وضعیت ۴۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۲۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام ظهر روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با رویکرد فصل گرما و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع و طرح راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا)، جنگل‌های استان را یکی از مفاخر و سرمایه‌های ارزشمند استان دانست و گفت: فرمانداران برای مقابله با حریق برنامه‌ریزی مدون کنند و ظرفیت‌های شهرستان را به کار بگیرند.

وی با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور جهت پیشگیری از حریق، تاکید کرد: مصوبات ستاد پیشگیری از حریق برای تمام دستگاه‌های عضو لازم الاجراست و در مواقع بحرانی همه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی به تشخیص ستاد مدیریت بحران کشور باید بدون سهل انگاری پای کار بیایند.

هژبری افزود: شهرداران و دهیاران مکلف هستند با تمام ظرفیت‌های ماشین‌آلات و نیروهای مردمی پابه‌پای ستاد مدیریت بحران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند و طبق ابلاغ هیات وزیران سازمان‌های آتش نشانی باید بر اساس محدوده جغرافیایی و به تشخیص ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کنند.

معاون عمرانی استاندار ایلام عشایر را یکی از حافظان اصلی طبیعت و عوامل پیشگیری از حریق دانست و گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان جهت تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود که امور عشایری با فرهنگ سازی و آگاه‌سازی جلوی این کار را بگیرد.

وی حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب العبور در مواقع حریق را بسیار ضروری دانست و گفت: حضور نیروهای مسلح که همواره و در همه بحران‌ها در خدمت مردم بوده‌اند با توجه به ظرفیت خوب نیروی انسانی، تجهیزات و مدیریت در اطفای حریق بسیار موثر خواهد بود.

هژبری تاکید کرد: منابع طبیعی به طور مستمر وضعیت جوی، وزش باد، وضعیت حرارت و… را پایش کند و با استفاده از سامانه‌های هشداردهنده و تحلیل وضعیت عرصه‌ها، پیش بینی وقوع حریق در نقاط بحرانی را در دستور کار قرار دهد.

معاون عمرانی استاندار ایلام ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، خاطرنشان کرد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی از مهم‌ترین موضوعات کلیدی در پیشگیری و اطفای حریق بوده و لازم است جلسات انگیزشی و توجیهی با گروههای مردمی و گروههای جهادی برگزار شود و بانک اطلاعاتی آنها تهیه و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار بگیرد.

هژبری از رسانه‌های استان خواست پای کار فرهنگسازی برای کاهش ایجاد آتش‌های غیرضروری در دامان طبیعت باشند و گفت: کمیته‌ای با حضور رسانه‌ها، صدا و سیما و روابط عمومی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان جهت تولید محتوا در حوزه فرهنگ سازی حفاظت از عرصه‌های طبیعی و حضور مسئولانه در دامان طبیعت تشکیل بشود.

کد خبر 6100382

دیگر خبرها

  • الزام ادارات به تامین بخشی از برق خود با انرژی های تجدید پذیر و بورس انرژی 
  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • مصوبات شورای ساماندهی مبادلات مرزی آذربایجان غربی اجرایی شود
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل