Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، در سه ماهه نخست امسال، میزان صدور مجوزهای معدنی (به‌جز پروانه بهره‌برداری) و هزینه صرف شده به جهت عملیات اکتشاف نسبت به سه ماهه نخست سال ۱۳۹۹ افزایشی بوده اما در مقابل میزان اشتغال در معادن به واسطه پروانه بهره‌برداری و صدور این مجوز  کاهشی بوده است.   

در فصل بهار سال ۱۴۰۰ معادل ۲۲۱ فقره پروانه اکتشاف صادر شده که نسبت به ۲۰۴ فقره صدور پروانه اکتشاف صادر شده در مدت مشابه سال گذشته افزایش ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصدی داشته است.

همچنین طی مدت مذکور سال جاری با افزایش ۳.۹ درصدی در صدور گواهی کشف معادن، ۱۰۷ فقره از این مجوز معدنی صادر شده و این در حالی است در مجموع فروردین تا خرداد ماه سال ۱۳۹۹ قریب به ۱۰۳ فقره گواهی کشف صادر شده بود.

طبق آمار وزارت صمت، در صدور پروانه بهره‌برداری در سه ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل تنها صدور مجوز مربوط به پروانه بهره‌برداری منفی شده و با افت ۵.۵ درصدی از ۱۲۸ فقره به ۱۲۱ فقره رسیده است.  

دیگر آمار کاهشی این گزارش هم مربوط به میزان اشتغال به واسطه صدور پروانه‌های بهره‌برداری است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افت ۳.۸ درصدی داشته است. در حالی که طی سه ماه نخست سال گذشته ۱۱۲۸ نفر مشغول شدند، این میزان در مدت مشابه سال جاری به ۱۰۸۵ نفر رسیده است.

صرف ۵۷ درصدی مازاد برای اکتشاف

سرمایه صرف شده برای عملیات اکتشاف طی سه ماه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۶.۷ درصد افزایش یافته است. سرمایه مجوزهای صادره برای گواهی کشف معادن که معادل هزینه صرف شده برای عملیات اکتشاف بوده است، در مدت مذکور سال جاری ۳۳۳ میلیارد ریال است و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۲۱۳ میلیارد ریال صرف شده بود.

شایان ذکر است که چند روز گذشته، معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) ضمن اشاره به همین افزایش میزان صدور پروانه اکتشاف و گواهی کشف معادن طی سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تاکید کرد که اهتمام جدی در وزارتخانه و سازمان‌های تابعه برای بهره‌برداری حداکثری در حوزه معدن شکل گرفته است اما سوال اینجاست که در مدت زمان کوتاه باقی‌مانده وزارت صمت دولت دوازدهم برای اجرایی کردن کامل برنامه‌های خود فرصت خواهد یافت؟

پربیننده ترین حمله رانت‌ خواران به تولیدکنندگان سیمان سیمان ۱۰۰ هزار تومان شد!؟ پرواز قیمت سیمان؛ قطعی برق و کاهش تولید احتمال افت چشمگیر صادرات ایران به افغانستان در سال۱۴۰۰ / آینده نامعلوم پیش روی تجار کشور مشکل کمبود سیمان طی روزهای آینده حل می شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: معادن نسبت به مدت مشابه سال مدت مشابه سال گذشته پروانه بهره برداری پروانه اکتشاف صدور پروانه گواهی کشف سال جاری صادر شده صرف شده سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۲۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان

به‌گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اعلام این خبر گفت: از سال گذشته بحث بیمه هنرمندان با پیگیری‌های وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و با دستور اکید رئیس‌جمهوری در دستور کار قرار گرفت.   محمدجواد ساوری خاطرنشان کرد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع‌دستی شناسه‌دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع‌دستی مصوب ۹۶/۱۱/۱۸، تعداد ۲۲۴ نفر متقاضی در استان گلستان مورد تأیید وزارتخانه و سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفتند.   او یادآور شد: از سنوات گذشته تعداد ۴۲۷ نفر از صنعتگران استان در لیست انتظار بیمه بوده‌اند که از این تعداد ۲۲۴ نفر از سوی وزارتخانه تائید و به استان ابلاغ شدند.   ساوری با اشاره به این‌که فعالان حوزه صنایع‌دستی و رشته‌های فعال در استان گلستان بسیار گسترده هستند و تعدادی از این هنرمندان از گذشته نیز دارای خدمات بیمه تأمین اجتماعی بودند، اظهار امیدواری کرد با شروع روند جدید بتوانیم در ادامه، زمینه بهره‌مندی سایر هنرمندان را نیز برای استفاده از این خدمات فراهم کنیم.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان در ادامه تأکید کرد: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث‌فرهنگی باید کارت فنی حرفه‌ای نیز داشته باشند ازاین‌رو به همه صنعتگران صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی شناسه دار استان تأکید می‌شود در اسرع وقت با مراجعه به اداره فنی و حرفه‌ای نسبت به اخذ کارت مهارت اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • صادرات ۱۰۷ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان رضوی طی سال گذشته
  • ثبت ۳ میلیون تردد بین‌ استانی در کردستان
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ۷۱ درصد از حجم سد‌های آذربایجان‌غربی پر آب است
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی