Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فولاد، علیرضا مولوی‌زاده مدیر متالوژی و روش‌های تولید شرکت فولاد مبارکه در گفتگو با خبرنگار فولاد گفت: طراحی و تولید محصولات جدید از اهداف استراتژیک فولاد مبارکه می‌باشد که در راستای تکمیل سبد محصولات فولاد مبارکه و قطع وابستگی به شرکت‌های خارجی طراحی محصولات جدید در حوزه‌های مختلف از جمله صنایع خودروسازی با تعامل گسترده با مشتریان و نواحی تولیدی و پشتیبانی محقق می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربرد فولادهای نیم‌سخت(Semi Hard) در صنایع خودروسازی

وی افزود: فولادهای نیم‌سخت(Semi Hard) در صنایع مختلفی نظیر صنایع خودروسازی و صنایع الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرند که اخیراً با توجه به شرایط تحریمی به وجود آمده در بازار فولاد کشور، تقاضاهای مختلفی از چند شرکت قطعه‌ساز به شرکت فولاد مبارکه واصل گردید.

مدیر متالوژی و روش‌های تولید شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: بر اساس این تقاضاها، واحد متالورژی و روش‌های تولید با همکاری نواحی تولیدی در فولاد مبارکه و به ویژه واحد نورد سرد، نسبت به بومی‌سازی این محصول اقدام و موفق به تولید این محصول با عنوان گرید DC04-C590 و با مشخصات مندرج در استاندارد گردید.

وی با بیان این که در تولید این گرید از عملیات آنیل با سیکل ویژه استفاده می‌شود، اذعان داشت: این گرید دارای استحکام نهایی 590 تا 690 مگاپاسکال بوده و دارای سختی 185تا 215 ویکرز است و کلیه تست‌های آزمایشگاهی را با موفقیت گذرانده است.

پانچ‌پذیری مناسب گرید برای ساخت قطعات ریز

مولوی‌زاده تأکید کرد: این گرید به دلیل پانچ‌پذیری مناسب در ساخت قطعات ریز با فرم پیچیده به کار می‌رود و بدون مشکل ایجاد پلیسه و پارگی قابلیت ویژه‌ای را داراست که این فولاد در غلاف‌هایی پلاستیکی جهت جلوگیری از ورود خاک، آب، هوا و صدا به داخل خودرو، در صنعت خودروسازی استفاده می‌شود.

وی بیان داشت: درون برخی از این لاستیک‌ها یک نگهدارنده فولادی وجود دارد که در شکل‌دهی این لاستیک نقش ایفا می‌کند؛ این محصول علاوه بر تست‌های آزمایشگاهی در کارخانه مشتریان استفاده شده و تأییدیه ‌های لازم را اخذ کرده است.

مدیر متالوژی و روش‌های تولید شرکت فولاد مبارکه ضمن قدردانی از حمایت‌های معاون بهره‌برداری در راستای توسعه محصولات جدید تأکید کرد: طراحی و تولید این گرید با همت کلیه واحدهای فروش، فولادسازی، نورد گرم، نورد سرد، آزمایشگاه و برنامه‌ریزی محقق گردیده که بی‌شک، بدون همکاری واحدهای مذکور، کسب این موفقیت غیرممکن بود.

فروش محصول به صورت کلاف سرد

علیرضا ناصری کارشناس متالورژی و روش‌های تولید شرکت فولاد مبارکه نیز در این خصوص تصریح کرد: فولادهای نیم‌سخت با دو حالت عملیات حرارت‌پذیر و معمولی قابل تولید هستند و می‌توانند پس از انجام همه مراحل در کارخانجات تولید ورق فولادی(به صورت نوار باریک) و یا به صورت محصول کلاف سرد در اختیار مشتریان قرار گیرد.

وی عنوان داشت: بسته به میزان عناصر آلیاژی و کاربرد مورد نظر، می‌توان بر روی این محصولات انواع مختلفی از عملیات‌های حرارتی و مکانیکی را انجام داد؛ فولادهای نوارباریک تحت دو استاندارد EN10139 و EN10132 تولید می‌شوند.

کارشناس متالورژی و روش‌های تولید شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: محصولات مندرج در استاندارد EN10139 فولادهای سخت و نیم‌سخت(Semi Hard) را شامل می‌شود که تا پیش از این به طور کامل از خارج از کشور وارد می‌شده است.

تولید فولادهای نیم‌سخت(Semi Hard) با ضخامت 0.5 میلی‌متر

بهزاد بهادرانی مدیر ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه نیز در این رابطه گفت: گرید DC04-C590 از گریدهای نیم‌سخت(Semi Hard) محسوب می‌شود و با توجه به این که گریدهای سخت و نیم‌سخت(Semi Hard) اصولاً در نورد مشکل تولید دارند، این گرید با آنالیز مناسب که نورد آن به راحتی صورت می‌‎گیرد، طراحی شده اما محصول فول‌هارد خروجی تاندم‌میل با عملیات آنیل با سیکل خاص و در حالت تنش‌گیری و بدون آنیل کامل به خواص مکانیکی مورد نظر این محصول به صورت کلاف سرد با ضخامت 0.5 میلی‌متر تولید شده و در کارخانه مشتری به صورت نوار باریک درمی‌آید.

مدیر ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: این گرید کاربردهای متعددی در صنایع مختلف دارد از جمله در صنایع الکتریکی(ساخت قطعات کلید و پریز) و نیز در قطعات مورد نیاز خودروسازان(قطعات ریز با اشکال پیچیده که نیاز به پانچ‌پذیری بدون ایجاد ترک در زاویه‌های قطعه تولیدی دارند) به کار می‌رود.

وی در پایان یادآور شد: کلیه مراحل تولید نورد سرد شامل اسیدشویی، درصد کاهش ضخامت در تاندم‌میل اسکین‌پاس و خطوط اصلاح با رویه متعارف سایر گریدهای نورد سردی تولید شده است اما در عملیات آنیل که بعد از تاندم‌میل صورت می‌گیرد، صرفاً تنش‌گیری انجام می‌شود و مشابه سایر محصولات نورد سرد آنیل کامل انجام نمی‌گیرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: فولاد مبارکه شرکت فولاد مبارکه کاربرد فولاد نیم سخت Semi Hard نورد سرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است

به گزارش اکونگار، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با سرمایه‌ای بیش از 40هزار میلیارد ریال در دیماه 1399 آغاز شد و پس از گذشت پنج سال به همت متخصصان و سرمایه‌گذاران هفته آینده به بهره‌برداری خواهد رسید. با بهره‌برداری از فاز دوم این کارخانه برای 100 نفر نیروی مستقیم و 600 نفر نیروی غیر مستقیم موقعیت شغلی ایجاد خواهد شد که تمامی آنها از متخصصان و نیروی بومی منطقه گزینش و استخدام شده‌اند.  به زودی، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با حضور ابراهیم رییسی، سیزدهمین رییس جمهور کشورمان افتتاح خواهد شد.

روح الله عباسپور، سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در رابطه با اهمیت راه‌اندازی این پروژه و  راه‌‌اندازی فاز دوم فولاد بافت گفت: فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با سرمایه‌ای به ارزش 120میلیون یورو آماده بهره‌برداری شده که این موضوع مصداق تحقق شعار سال است.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی افزود: وقتی به جهش تولید با مشارکت مردم تاکید می‌شود، منظور این است که از توان داخلی برای پیشبرد پروژه‌های ملی استفاده کرد. 

وی اظهار داشت: حضور مهندسان ایرانی و استفاده از ظرفیت‌ها و سرمایه‌های داخلی برای پیشرفت این پروژه جای تقدیر دارد. این اقدام یک گام بزرگ در مسیر تحقق شعار سال و واقعی سازی اهداف ملی است.

عباسپور در ادامه تاکید کرد: از آنجایی که در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت قرار است یک محصول واسطه‌ای تولید شده و ماده اولیه کارخانه‌های تولیدکننده شمش آهن اسفنجی تامین شود، مشارکت صنایع و صاحبان صنایع با یکدیگر بسیار اهمیت پیدا می‌کند.

وی افزود: این مشارکت‌ها و همکاری‌های دوسویه منجر به افزایش بهره‌وری، تولید محصولات با کیفیت برپایه دانش و توان داخلی و در نهایت جهش تولید می‌شود.

این نماینده مجلس در رابطه با سرمایه‌گذاری داخلی برای پیشبرد این پروژه گفت: کشورمان در یک شرایط سخت و تحریمی قرار دارد. تحریم‌ها باعث کاهش حضور سرمایه‌گذاران خارجی در کشور شده‌، به همین دلیل بسیاری از پروژه‌ها نیازمند حمایت و تامین مالی بخش خصوصی، بانک‌ها و نهادهای دولتی هستند.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس ادامه داد: روش تامین مالی کارخانه احیاء استیل فولاد بافت یکی از بهترین روش‌ها برای این دوران است. هرچه روش‌های تامین مالی گسترده‌تر شود، سرمایه‌گذاران فرصت بیشتری برای سرمایه‌گذاری پیدا کرده و تولیدکنندگان هم توان توسعه و تولید محصول و پروژه‌های بیشتر را پیدا می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه حضور رییس جمهور در آیین افتتاح کارخانه احیاء استیل فولاد بافت نشانه تقدیر  و حمایت از بخش خصوصی است، گفت: حضور سرمایه‌گذاری و همکاری نهادهای مالی برای پیشرفت پروژه‌های این چنینی جای تقدیر و تشکر دارد. وقتی در شرایط کنونی یک واحد تولیدی با سرمایه و توان داخلی توسعه پیدا می‌کند بی شک باید مورد حمایت بیشتر دولت قرار گیرد.

عباسپور تصریح کرد: در استان‌های محروم و یا همجوار با استان‌های محروم، توسعه پروژه‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری‌های مولد بسیار مهم است. در این مناطق اشتغالزایی یک امر حیاتی به شمار می‌رود که نیازمند راه‌اندازی و توسعه پروژه‌های این چنینی است.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس عنوان کرد: «جهش تولید با مشارکت مردم» همان استفاده از تخصص، دانش و توان نیروی انسانی کشور است، وقتی فرصت‌های این چنینی به وجود می‌آید، می‌توان از متخصصان داخلی و توانمندی‌های آنها بهره‌مند شد. موضوع اشتغالزایی در کشور و محرومیت زدایی در استان‌های محروم موضوعی است که در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید به صورت جدی پیگیری شود.

وی در پایان تاکید کرد: وقتی اشتغالزایی برنامه‌ریزی شود، به خودی خود محرومیت زدایی هم در دستور کار قرار می‌گیرد. حضور نیروی انسانی در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت علاوه بر ایجاد اشتغالزایی منجر به کاهش محرومیت‌ها و حتی فقر خواهد شد که این موضوع بسیار ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • دعوت هندبالیست های سپاهان به اردوهای تیم ملی
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز