Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «مصطفی رجبی مشهدی» در گفت‌وگویی افزود:تاکنون میزان پرونده‌های رسیدگی شده برای پرداخت پاداش معرفی استخراج کنندگان غیرمجاز رمز ارز به یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان رسیده است که از این رقم یک میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: نزدیک به یکسال است که برخورد جدی با استفاده کنندگان غیرمجاز از برق در شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: از زمانی که اطلاع رسانی شد، افراد یا مراکزی که از برق دارای یارانه به شکل غیر مجاز یا از برق غیر تعرفه رمزارز استفاده کنند، خلاف است و با سواستفاده کنندگان برخورد جدی می شود. همکاری مردم از آن زمان با صنعت برق برای معرفی این نوع فعالیت های غیرقانونی بیشتر شد.

رجبی مشهدی گفت: مردم این نوع فعالیت ها را در سامانه سمات که از سوی توانیر برای معرفی استفاده غیرمجاز از برق راه اندازی شد، گزارش کردند.

وی ادامه داد: توانیر با هدف تشویق بیشتر مردم، پاداشی برای معرفی استفاده غیرمجاز از برق در دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی در نظر گرفت و براین اساس معرفی کننده تا سقف ۲۰ میلیون تومان پاداش دریافت خواهد کرد.

سخنگوی صنعت برق افزود: معرفی کنندگان در سایر مکان ها هم تا سقف ۱۰ میلیون تومان پاداش دریافت می کنند.

رجبی مشهدی خاطرنشان کرد: براین اساس تاکنون یک میلیارد تومان پرداخت شده اما میزان پرونده های رسیدگی شده ۱.۸ میلیارد تومان است.

وی گفت: کسانی که هنوز پاداش خود را دریافت نکرده اند، کمی صبر داشته باشند تا پس از طی مراحل اداری پاداش آنها پرداخت شود.

سخنگوی صنعت برق میزان پرونده ها را حدود چهار هزار اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: حدود ۲ هزار پرونده رسیدگی شده است یعنی ۲ هزار نفر که حدود ۲ میلیون تومان دریافت کرده اند.

رجبی مشهدی ادامه داد: تاکنون ۲۰۰ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز کشف شده که برق مصرفی آنها حدود ۶۰۰ مگاوات است.

وی افزود: این ۶۰۰ مگاوات نیروگاهی ۸۰۰ مگاواتی نیاز داشت تا برق آنها را تامین کند و برق مصرفی آنها معادل مصرف سه استان کشور بود.

سخنگوی صنعت برق گفت: این دستگاه های کشف شده از برق یارانه دار استفاده می کردند که یارانه ای که به آنها تعلق می گرفت ۲۰ میلیارد تومان بود.

رجبی مشهدی افزود: این یارانه ۲۰ میلیارد تومانی می توانست به ساخت نیروگاه و نیز بازسازی شبکه تعلق گیرد.

وی ادامه داد: این دستگاه ها علاوه بر مصرف غیرمجاز برق خسارت هایی به شبکه برق کشور وارد کرده اند که باید رسیدگی شود.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان ساخت: امید است با همراهی خوب مردم این پدیده از شبکه برق کشور حذف شود.

 پیشترسخنگوی صنعت برق گفت: ۴۱ مرکز جدید استخراج غیرمجاز رمزارز در هفته جاری کشف و جمع آوری شد.

پربیننده ترین خوزستان تشنه است / چه باید کرد؟ چراغ مزرعه ۴۳ میلیاردی ماینرها خاموش شد اعلام وصول طرح توسعه و مانع زدایی از صنعت برق در مجلس / محدودیت تدریجی در پرداخت یارانه‌ های انرژی ضرورت تساهل و تسامح در ارائه مجوزهای استخراج رمزارز / برخی محافظه کاری‌ ها باعث تاخیر در تصویب قانون رمزارزها شده است هورالعظیم گورستانی برای جانداران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: رمز ارز سخنگوی صنعت برق میلیارد تومان میلیون تومان یک میلیارد رجبی مشهدی برای معرفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۳۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

مسعود فرخی در این باره اظهار کرد: افراد یا گروه‌هایی که به صورت غیرمجاز اجراکننده تورهای کلوپ سافاری هستند، از طریق واحد حقوقی، پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند.

وی پیگیری قضایی و شکایات از افراد اجراکننده تورهای غیرمجاز، معرفی افراد اجراکننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن  فضاهای تبلیغاتی آنان را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از برگزاری تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند، دانست و گفت: تاکنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضایی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی اظهار کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آنها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آنها برخورد کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از اداره‌کل میراث‌ فرهنگی استان، فرخی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند، یادآور شد: این نوع تورها هیچگونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تور کاذب مصر ۲۰۰ میلیون تومان! ورود به جنگل‌ های مازندران تا ۱۵ مهرماه ممنوع است

دیگر خبرها

  • توقف تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • متخلفان استخراج غیرمجاز رمز ارز ١٠٠ برابر نرخ انرژی جریمه می شوند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • معرفی فینالیست‌های والتر اسکات ۲۰۲۴
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده هلن