Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

کیانوش جهانپور در واکنش به انتشار خبری به نقل از سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در کلاب هاوس مبنی بر اینکه "اسپوتنیک خط تولیدی به ایران داده که به درد ما نمی خورد"، ضمن رد این عنوان و بی ارتباط خواندن تیتر انتخابی در برخی رسانه ها با مطالب عنوان شده در متن صحبتهای علیرضا رییسی، گفت: متاسفانه تیتر انتخاب شده در برخی رسانه ها ارتباطی با متن خبر و گفته های سخنگوی محترم ستاد ملی مقابله با کرونا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که ایشان شب گذشته و در این گفتگوی کلاب هاوسی مطرح کردند، توضیح در خصوص علل تاخیر واکسیناسیون در ایران بوده که ناشی از تاخیر در روند تامین واکسن است و طبیعتا گزارشی از نحوه و میزان تحقق پیش بینی های قبلی از تامین کنندگان واکسن از جمله روسیه و واکسن اسپوتنیک وی نیز ارائه شده است.

وی افزود: واکسن "اسپوتنیک وی" عملا اولین واکسن ثبت شده علیه کووید19 در جهان بشمار می‌رود و در هفته های نخست واکسیناسیون به خصوص در واکسیناسیون کادر درمان، واکسنهای ارسالی روسیه کمک شایانی به شروع واکسیناسیون در ایران و واکسیناسیون مدافعان سلامت نمود و استقبال خوبی را در پی داشت و به نوعی مورد تقاضای بسیاری از متقاضیان واکسن قرار گرفت. اما در هفته های اخیر با توجه به کندی و محدودیت تولید واکسن اسپوتنیک در روسیه و خیز مجدد بیماری در این کشور، تبعا تولید و ارسال این واکسن مطابق آنچه که پیش بینی و توافق شده بود، اتفاق نیفتاده است.

جهانپور ادامه داد: البته این موضوع منحصر به واکسن "اسپوتنیک وی" نیست و تقریبا همه تولیدکنندگان در دنیا به نوعی و به درجات مختلف با این مشکل روبرو بودند و طبیعی است که دکتر رییسی به عنوان معاون بهداشت و متولی واکسیناسیون در وزارت بهداشت، در ارایه گزارش خود، آنچه که در ماه های گذشته اتفاق افتاده و دغدغه ها را عنوان کنند.

وی در توضیح اظهارات رییسی درباره خط تولید مشترک واکسن اسپوتنیک در ایران، افزود: در خصوص خط تولید مشترک واکسن اسپوتنیک در ایران نیز ایشان (دکتر علیرضا رییسی) تصریح کرده اند که با توجه به راه اندازی این خط تولید و لزوم طی مراحل فنی و تایید واکسن در روسیه، طبیعتا این واکسن هنوز در مدار واکسیناسیون عمومی قرار نگرفته و لذا فعلا تا زمان عرضه این واکسن، کمکی به واکسیناسیون عمومی در ایران نخواهد کرد. اما متاسفانه انتخاب تیتر مذکور به این صورت، تیتر و عنوان استنباطی نیست و ارتباطی با گزارش ارایه شده و صحبت های ایشان ندارد. انتظار می رود رسانه های دلسوز و مردمی در شرایط دشوار امروزی در کنار مردم و نظام سلامت با دقت نظر از هرگونه اطلاع رسانی که حتی شائبه ایجاد ابهام، تنش یا تشویش در افکار عمومی داشته باشد پرهیز کنند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو افزود: اینکه دولت و ملت روسیه در همه ماه های گذشته توان خود را به کار گرفته تا در کنار نظام سلامت ایران در حد وسع و امکانات موجود و با حسن نیت کمک شایانی به مقابله با کرونا و شروع واکسیناسیون و تداوم و توسعه آن در ایران داشته باشند و از جمله مصادیق بارز آن همراهی در تولید مشترک و تحت لیسانس واکسن اسپوتنیک وی در ایران است، شایان تقدیر بوده و طبعا با ورود واکسنهای تولید مشترک اسپوتنیک در ایران به چرخه واکسیناسیون عمومی پس از تایید مراحل فنی، این امر در تسهیل و تسریع واکسیناسیون عمومی در ایران نقش بسزایی خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا روسیه واکسیناسیون عمومی واکسن اسپوتنیک تولید مشترک خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مانورهای ناتو را از نزدیک رصد می‌کنیم
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد