Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه دیدار با مسئولان آستراخان روسیه با اعلام توافق طرفین برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های تجاری، اقتصادی و حمل و نقل، از بکارگیری ظرفیتی معادل ۲ میلیون تن برای حمل و نقل کالا در کریدور شمال به جنوب در گام نخست این توافق خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید پرویز فتاح در حاشیه حضور هیئتی از استان آستراخان روسیه و دیدار با سفیر فدارسیون روسیه در ایران و استاندار این استان با اشاره به دستاورد‌های مذاکرات انجام شده میان بنیاد مستضعفان و هئیت روسی اظهار کرد: طی ماه‌های گذشته مذاکراتی میان بنیاد مستضعفان و مسئولان آستراخان روسیه انجام شد که پس از انجام مذاکرات، هیئتی از این استان به دعوت بنیاد مستضعفان با حضور استاندار آستراخان که از نزدیکان آقای پوتین هستند، به تهران سفر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه در این سفر مذاکرات نهایی برای امضای تفاهم نامه‌ای میان بنیاد مستضعفان و هیئت اعزامی از روسیه انجام شد و این تفاهم نامه میان مدیران بنیاد و مسئولان بلندپایه آستراخان به امضا رسید گفت: جلسات مذاکرات فی مابین طرفین تا فردا در تهران ادامه دارد و خوشبختانه تعاملات بسیار خوبی میان دو طرف وجود دارد.

وی ادامه داد: در مذاکرات صورت گرفته مقرر شد تا پروتکلی همه جانبه میان بنیاد مستضعفان و مسئولان آستراخان تدوین شود و پس از آن، پروتکل مذکور به امضای مقامات رسمی دو کشور برسد و سریعا مقدمات اجرای تعاملات میان بنیاد مستضعفان و مسئولان این استان فراهم شود.

فتاح با بیان اینکه این مذاکرات در چارچوب تعاملات رسمی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه انجام گرفته است افزود: با توجه به ظرفیت‌های بسیار زیاد طرفین، اراده دو طرف بر تقویت همکاری‌ها و تعاملات تجاری و اقتصادی است و توسعه همکاری‌ها در بخش‌های مختلف از جمله کریدور شمال به جنوب که به امضای سران دو کشور رسیده می‌تواند منافع طرفین را تضمین کند.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به ظرفیت منطقه آزاد لوتوس در آستراخان روسیه برای حضور بیشتر ایران در این منطقه گفت: در این مذاکرات ظرفیت طرفین در حوزه‌های حمل و نقل، امکانات بندری و همچنین توانمندی‌های طرفین در بخش‌های تجاری، کشاورزی و ... بررسی شد و قرار شد تا جلسه بعدی در استان گیلان و در شهر رشت برگزار شود.

وی ادامه داد: بنیاد مستضعفان در بندر شهید رجایی دارای امکانات بی نظیری در حوزه تخلیه و بارگیری است و با توجه به حضورش در بندر چابهار و همچنین دارا بودن امکان کشتی رانی در دریای خزر، امکانات ریلی و ...، توانمندی‌های خوبی در حوزه حمل و نقل کالا دارد.

به گفته فتاح، در این مذاکرات مقرر شد تا برای شروع تعاملات در حوزه حمل و نقل، ظرفیتی معادل نقل و انتقال ۲ میلیون تن کالا از شمال به جنوب و بالعکس مورد استفاده قرار گیرد و این ظرفیت می‌تواند در گام‌های بعدی تا ۵ میلیون تن و پس از آن تا ۲۰ میلیون تن توسعه یابد.

* استاندار آستراخان روسیه: حضور ۱۵۰ شرکت با سرمایه ایرانی در آستراخان/ دورنمای خوبی برای توسعه تعاملات با بنیاد مستضعفان وجود دارد

در ادامه ایگور بابوشکین استاندار آستراخان نیز ضمن تشکر از دعوت مسئولان بنیاد مستضعفان برای حضور هیئت روسی در تهران و بررسی توسعه همکاری‌های مشترک اظهار کرد: در حال حاضر استان آستراخان روسیه همکاری‌های خوبی با شرکت‌های تجاری و اقتصادی ایران دارد و هم اکنون شرکت‌هایی با سرمایه ایرانی در این استان مشغول به فعالیت هستند و علاوه بر این، اتاق بازرگانی ایران و همچنین یک بانک ایرانی نیز در این استان فعالیت دارند.

استاندار آستراخان روسیه اضافه کرد: مذاکرات طرفین در زمینه همکاری‌های کشاورزی، صنایع تبدیلی و کشتی سازی و مواردی از این دست انجام شد و خوشبختانه دورنمای خوبی از توسعه تعاملات مشترک وجود دارد.

وی با تقدیر از روحیه عملگرای رئیس بنیاد مستضعفان گفت: من بابت روحیه عملگرایانه رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص توسعه روابط مشترک و ایجاد کارگروهی میان دو طرف تشکر می‌کنم چراکه مقرر شد تا فاصله تصمیم گیری و عملیاتی کردن تصمیمات کوتاه باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سید پرویز فتاح بنیاد مستضعفان واکسن کرونا آستراخان کرونا میان بنیاد مستضعفان رئیس بنیاد مستضعفان استاندار آستراخان توسعه همکاری ها آستراخان روسیه شمال به جنوب میلیون تن حمل و نقل انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۴۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد در شرایط حاضر هیچ بستری برای آغاز گفت‌وگوهای صلح بین اوکراین و روسیه وجود ندارد.

وی با اشاره به شکست گفت‌وگوهای مقامات اوکراینی و روس در ماه‌های اولیه جنگ در استانبول ترکیه گفت: دلیل امتناع اوکراین از ادامه مذاکرات در استانبول فشار مستقیم از سوی لندن بود، باقی همه حدس و گمان است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خردادماه پارسال در نشست با رهبران آفریقایی که با هدف میانجی‌گری مذاکرات صلح بین مسکو و کی‌یف، به روسیه سفر کرده بودند، برای نخستین بار اسنادی محرمانه را افشا کرد!

پوتین در این نشست فاش کرد که پس از «توافق صلح پارسال بین مسکو و کی‌یف در ترکیه»، نیروهای روسیه از کی‌یف و مناطق تحت کنترل اوکراین خارج شده بودند. وی اضافه کرد که «پس از خروج داوطلبانه نیروهای روسیه به عنوان بخشی از این توافق، کی‌یف از امضای توافق خودداری کرده است.»

به گفته پوتین، مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ در استانبول به طور ضمنی با پیش‌نویس این توافق که «پیمان بی‌طرفی دائمی و ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین» نام داشته، موافقت کرده بودند و پس از آنکه روسیه به تعهدات خود ذیل این توافق عمل کرده و از کی‌یف خارج می‌شود، اوکراین بدعهدی کرده و از امضای توافق خودداری می‌کند.

براساس این سند، انگلیس، چین، روسیه، آمریکا، فرانسه و ترکیه به عنوان ضمانت‌دهندگان ایفای نقش می‌کردند. به باور پوتین، عدم تعهد کی‌یف به این توافق ناشی از «اقدامات و تلاش‌های مخرب غرب» بوده است. رئیس جمهور روسیه به نقل از گزارش نشریه «فارین اِفرز»، خاطرنشان کرد که این تحولات (بدعهدی اوکراین) با سفر بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس به کی‌یف تلاقی داشته و جانسون، طلایه‌دار تلاش‌های غرب برای مانع‌تراشی در مسیر اجرای این توافق بوده است.

به نوشته این نشریه، چند منبع آگاه پیش‌تر درباره تأثیر تلاش‌های جانسون برای متوقف کردن مذاکرات، روشنگری و تأیید کرده بودند که در جریان سفر به کی‌یف، جانسون، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را ترغیب کرده تا مذاکرات با روسیه را به دو دلیل اصلی متوقف کند؛ نخست آنکه «مذاکره با پوتین ممکن نیست» و دوم اینکه «غرب در حال حاضر (در آن برهه) آمادگی پایان جنگ را ندارد.»

کد خبر 6089884

دیگر خبرها

  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها