Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور روابط ایران و قطر به عنوان دو کشور مسلمان را بسیار خوب و رو به توسعه دانست و با اشاره به فرصت‌های فراوان همکاری در همه زمینه‌ها بین دو کشور، گفت: هیچ مانعی برای توسعه روابط دو کشور وجود ندارد و باید تلاش‌ها را برای تقویت هرچه بیشتر همکاری‌ها مضاعف کنیم.

 

خبرگزاری میزان -بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی بعداز ظهر دوشنبه و در آستانه عید سعید قربان در تماس تلفنی با امیر قطر، با تبریک عید قربان به دولت و مردم قطر، خاطر نشان کرد: شرایط منطقه‌ای و بین المللی، همکاری‌ها، تماس‌ها و ارتباطات مستمر بین دو کشور را می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی با بیان اینکه رویکرد ثابت جمهوری اسلامی ایران بر سه محور اعتدال و حکمت، تعامل سازنده و حل و فصل منازعات از طریق گفتگو می‌باشد، تصریح کرد: مواضع و سیاست‌های ایران و قطر درخصوص ثبات و توازن در منطقه بسیار نزدیک است و لازم است گام‌های اجرایی دو کشور با کمک دوستان دیگر دراین زمینه تقویت شود.

رئیس جمهور تلاش برای برقراری صلح و ثبات در منطقه را از سیاست‌های اصلی جمهوری اسلامی که از سوی همه دولت‌ها پیگیری می‌شود، عنوان کرد و گفت: چالش اساسی منطقه نظامی گری برخی کشور‌ها و رژیم صهیونیستی است که باید تلاش کنیم منطقه را از وضعیت نظامی‌گری خارج کنیم.

روحانی درادامه با قدردانی از مواضع دولت قطر درخصوص موضوعات منطقه‌ای و تاکید بر لزوم گفتگو و حل بحران‌ها از طریق مسالمت‌آمیز، گفت: امروز حاکم شدن فضای اعتدال و عقلانیت در عرصه تحولات منطقه‌ای و پیگیری راه حل سیاسی برای حل بحران‌ها بیش از گذشته احساس می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی از همه ظرفیت خود برای پیشبرد تلاش‌های سازمان ملل به منظور برقراری صلح در یمن استفاده کرده است، گفت: هم افزایی کشور‌های مسلمان در حل و فصل مشکلات منطقه‌ای یک هدف اساسی برای جمهوری اسلامی ایران است.

امیر قطر نیز در این تماس تلفنی با تبریک عید سعید قربان به دولت و مردم ایران، روابط دو کشور را بسیار دوستانه و خوب توصیف کرد و با تقدیر از تلاش‌های روحانی در برقراری روابط گرم و صمیمانه تهران و دوحه، گفت: در طول ۸ سال گذشته ما شاهد نقطه عطفی در روابط دو کشور بودیم و امیدواریم این روابط دوستانه و رو به گسترش همچنان تداوم یابد.

"شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی" با اشاره به شرایط حساس منطقه، اظهار داشت: معتقدیم حل مشکلات و منازعات منطقه‌ای راه حل نظامی ندارد و بهترین راه برای حل مشکلات، گفتگو و مسیر سیاسی است و امیدواریم همه کشور‌های منطقه با تقویت همکاری‌ها برای دستیابی به صلح و آرامش تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: روحانی: آمریکا بارها اعتراف کرده سیاست فشار حداکثری علیه ایران راه به جایی نبرده است

انتهای پیام/

برچسب ها: ریاست جمهوری حسن روحانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ریاست جمهوری حسن روحانی جمهوری اسلامی روابط دو منطقه ای دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟ 

۲۱۰ روز از جنگ در غزه می‌گذرد و این روز‌ها نظرات مختلفی درباره احتمال حمله زمینی نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی به رفح یا لبنان مطرح می‌شود. در این خصوص به نظر می‌رسد سرنوشت بنیامین نتانیاهو به رفح گره خورده است، زیرا اگر دست به ماجراجویی بزند، برخلاف اراده مقامات آمریکایی و اروپایی عمل کرده است، زیرا آن‌ها حمله به رفح را به دلیل اینکه چالش جدی منطقه‌ای بشمار می‌آید، خط قرمز می‌دانند. 

لازم به یادآور است که رفح با مصر هم مرز است و چنانچه رژیم صهیونیستی به این منطقه حمله نظامی زمینی انجام دهد، صد‌ها هزار نفر به سمت مرز مصر کوچ خواهند کرد و این شرایط برای مصر مناسب نیست. به همین دلیل احتمال دارد که مصر از دایره همکاری اروپا و آمریکا خارج شود و مسیر دیگری را در پیش بگیرد و در نتیجه فضای منطقه بحرانی‌تر خواهد شد.

چنین مسائلی در خصوص حمله زمینی به رفح سبب شده است که برای پیشگیری از این اقدام هشدار‌هایی از سوی کاخ سفید برای بنیامین نتانیاهو ارسال شود. اما اگر این اتفاق بیفتد، اختلاف نظر‌ها بین آمریکا و کابینه نتانیاهو تشدید خواهد شد.

در این بین البته بحث و احتمال حمله ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان نیز مطرح است. با توجه به این شرایط و اینکه نتانیاهو تلاش می‌کند، برای رهایی از باتلاق غزه بحران را به کشور‌های دیگر منطقه منتقل کند. اما آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند که بحران را هرچه زودتر تحت کنترل در آورند، زیرا این روز‌ها آن‌ها در آ‌ستانه انتخابات قرار گرفته و شرایط مناسبی ندارند؛ ۳۰ ایالت آمریکا درگیر جنبش دانشجویی است و نیرو‌های فدرال و ایالتی بشدت در حال کنترل اوضاع هستند. در واقع چنانچه شرایط از کنترل خارج شود، اساسا آمریکا قربانی اسرائیل خواهد شد.

بنابراین به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که وضعیت غزه را کنترل کنند و مانع از این شوند که اسرائیل به منطقه دیگری حمله کند. در راستای این تلاش‌ها اخیرا نیز وزیر خارجه فرانسه به لبنان سفر کرده بود. با این حال به نظر می‌رسد اسرائیل در شرایطی قرار ندارد که بتواند به لبنان حمله کند. اما احتمال حمله نظامی زمینی به رفح از سوی رژیم صهیونیستی وجود دارد.

به این ترتیب لازم به یادآوری است که آمریکا و اروپا در آستانه یک تحول سیاسی اجتماعی قرار دارند. آن‌ها هزینه پشتیبانی از رژیم صهیونیستی را پرداخت می‌کنند و جنبش دانشجویی اخیر که آ‌مریکا و برخی کشور‌های اروپایی را فرا گرفته است به نوعی حکم بیداری وجدان بشریت را دارد که حاکمان آمریکا تلاش می‌کردند، آن را نادیده بگیرند.

دیگر خبرها

  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف نسل کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف نسل ‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ در غزه جدی‌تر شده است
  • ‏تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟ 
  • کلافگی رژیم صهیونیستی از حملات سایبری/ تلاش برای ساخت «گنبد الکترونیکی»
  • حماس خواستار قطع روابط کشورها با رژیم صهیونیستی شد