Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمود ثمینی روز دوشنبه در نشست استانی شورای توسعه و حمایت از سمن ها اظهار کرد: توسعه کمی سمن ها بسیار حائز اهمیت است و یکی از اهداف شورای توسعه و حمایت از سمن ها می‌باشد و نباید منجر به نادیده گرفتن اهمیت توسعه کیفی سمن ها شود.

وی با اشاره به اهمیت نظارت بر سمن ها گفت: نظارت بر سمن ها باید به هدایت آنها در چهارچوب اهداف تعیین شده در اساسنامه منتهی گردد و نباید منجر به ایجاد مانع در مسیر فعالیت ها سمن ها شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان توسعه کمی و کیفی سمن ها علاوه بر اثرات مثبت اجتماعی به لحاظ بین المللی نیز حائز اهمیت می باشد، افزود : توانمندسازی سمن ها و استفاده از افراد متخصص در اجرای برنامه های پیشنهادی آنها باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان در ادامه با تاکید بر اهمیت اقدامات فرهنگی در خصوص جلب مشارکت، تقویت سرمایه اجتماعی و تاثیرگذاری آن بر اعتماد عمومی، اظهار کرد: باید از ظرفیت جوانان در راستای جلب مشارکت، تقویت فرهنگ و کاهش آسیب ها بیش از پیش بهره گیری شود .

مریم پورسرتیپ با اشاره به برخی از دستورالعمل های صادره از سوی وزارت کشور در خصوص تغییر شرایط صدور پروانه فعالیت برای موسسات خیریه، تصریح کرد: این موسسات ابتدا باید در سطح شهرستان شروع به فعالیت نموده و پس از دو سال فعالیت موثر می توانند درخواست صدور پروانه فعالیت در سطح استان داشته باشند.

وی افزود: با توجه به در پیش بودن هفته تشکل های مردم نهاد در مردادماه سالجاری، جلسات برگزارشده در خصوص برنامه ریزی در جهت گرامیداشت این مناسبت با بیشترین بهره گیری از فضای مجازی ضرورت دارد اعضا شورای توسعه پیشنهادات خود را در این زمینه ارائه کنند .

برچسب‌ها استانداری لرستان سمن لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری لرستان سمن لرستان استانداری لرستان سمن لرستان سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان
  • استفاده از ظرفیت های خدادادی برای توسعه لرستان
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی، توسعه لرستان را به همراه دارد
  • پیام تبریك استاندار لرستان به مناسبت روز شوراها
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • به سلامت روان نیروهای وظیفه باید توجه ویژه‌ای شود