Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، علی شکوری گنجوی در خصوص ماهیت گرمازدگی اظهار کرد: هنگام بروز گرمازدگی، دمای بدن بیش از حد بالا رفته و بدن فرد این گرمای مضاعف را دشمن خود می‌داند و اقدام به مقابله با آن می‌کند که در نتیجه این امر نیز علائمی چون خستگی، بی‌حالی و حالت تهوع و اسهال پدید می‌آید.

وی در خصوص راه‌های مقابله با گرمازدگی گفت: مصرف گیاهان لعاب دار (دانه‌های لعابی) مثل تخم ریحان، خاکشیر، تخم شربتی، اسفرزه، چیا، خرفه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به جهت جذب آب و داشتن سردی طبیعی می‌توانند تا حد زیادی از بروز گرمازدگی بدن جلوگیری کنند چرا که مصرف تخم لعاب داری که آب در خود جذب کرده، منبع مناسبی برای تامین آب موردنیاز بدن محسوب می‌شود.

وی با بیان این‌که تامین آب طبیعی بدن به عنوان سپری در مقابل گرمازدگی عمل می‌کند، گفت: می‌توان در راستای پیشگیری از گرمازدگی از عرقیجات سرد نظیر کاسنی و همچنین کاهو استفاده کرد.

شکوری با بیان این‌که دو نوع از افراد مستعد گرمازدگی هستند، افزود: افرادی که مزاج خشک و بدنی تکیده و لاغر دارند و یا بدنشان پهن اما مزاجشان گرم است بیشتر مستعد بروز گرمازدگی هستند؛ زیرا افراد گرم، در مقابل گرما تحمل کمتری داشته و ذاتا حرارت بدنشان بالا است و افراد لاغر نیز رطوبت کمتری در بدن خود دارند که می‌توانند با مصرف گیاهان لعاب دار، میزان رطوبت بدن خود را ارتقا دهند.

وی در خصوص میزان مصرف گیاهان لعاب دار اضافه کرد: می‌توان یک قاشق مرباخوری از دانه‌های لعابی چون خاکشیر را در یک لیوان آب و یا عرق کاسنی مخلوط کرد و پس از لعاب دار شدن تخم گیاه، نوشید و در صورت تمایل برای شیرین کردن آن نیز از نبات و یا شکر قهوه‌ای استفاده کرد.

وی در خصوص میزان مصرف عرقیجات سرد نیز افزود: عرقیجات غلیظ را می‌توان روزانه دو بار، هر بار یک سوم استکان مخلوط با آب مصرف کرد اما چون اغلب مردم از عرقیجات شرکتی استفاده می‌کنند که غلظت چندانی ندارند، می‌توان روزانه دو و یا سه بار تمام استکان از این نوع عرق سرد برای جلوگیری از گرمازدگی مصرف کرد.

پربیننده ترین سامانه واکسیناسیون برای افراد بالای ۵٠سال استان های جنوبی باز شد مشکل چشمی که ریشه در روده دارد! علائم خطرناک‌ ترین کرونای جهش‌ یافته! + فیلم آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۲۸) ۹۹ درصد افراد با این علائم کرونا گرفتند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گرمازدگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • از روان تا درمان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران