Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، در آستانه ۳۱ تیرماه و سی وسومین سالگرد بمباران شیمیایی روستاهای زرده و سرمیل در حوزه شهرستان دالاهو حجت‌الاسلام ساداتی امام جمعه شهرستان، کرم محمدی فرماندار، سلیمی معاون عمرانی، رئیس بنیاد شهید و اعضای شورای اسلامی شهر کرند با جمعی از خانواده‌های معزز شهدا و جانبازان شیمیایی دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، در ابتدای این دیدار تعداد از حضار خاطرات خود از این واقعه دردناک و جنایت هولناک را بیان کردند.

کرم محمدی فرماندار دالاهو در این دیدار، جمهوری اسلامی ایران را یکی از بزرگترین قربانیان سلاح‌های کشتار جمعی معرفی کرد و ظهار داشت: ۳۱ تیرماه، روز بمباران شیمیایی زرده و سرمیل به عنوان روز ملی دالاهو نامگذاری شده است. این روز، روز انسجام و وحدت تمام ساکنان این شهرستان است که طی صدها سال به نیکوترین وجه ممکن آن‌را نشان داده‌اند.

وی تصریح کرد: وطن‌دوستی یکی از خصیصه‌های بارز دالاهونشینان است. بمباران شیمیایی زرده و سرمیل تاوان وطن‌دوستی، عشق به انقلاب اسلامی و مقاومت جانانه این مردم است.

فرماندار دالاهو افزود: خس‌خس سینه‌های سوخته جانبازان عزیز شیمیایی، فریاد رسای حق‌طلبی توأم با مظلومیت ملت ایران در هشت سال جنگ تحمیلی است و این صدا هرگز خاموش نخواهد شد.

وی اضافه کرد: بدن‌های تاول‌زده جانبازان عزیز و سرافراز شیمیایی، سند جنایت علیه بشریت و همگامی و همراهی و حمایت مدعیان دفاع از حقوق بشر از صدام حسین است.

محمدی گفت: از آمران و عاملان بمباران وحشیانه شیمیایی زرده و سرمیل نامی جز توأم با ننگ و نفرت و انزجار باقی نمانده است، اما شهدای همیشه جاوید شیمیایی، ستارگان درخشان امروز و فردای آسمان مقاومت، وطن‌دوستی، دین‌داری و انسجام ایران بوده و خواهند بود.

وی گفت: جانبازان راست قامت شیمیایی نماد ایستادگی و پایمردی در دفاع از ارزش‌های والای انقلاب اسلامی هستند

محمدی  از همه کسانی که به هر نحوی می‌توانند  بازتاب‌دهنده زوایای مختلف بمباران شیمیایی زرده و سرمیل باشند به‌ویژه نویسندگان، اهالی رسانه،  فعالان فضای مجازی، سخنرانان، و... خواست، تا عمق  این فاجعه بزرگ و جنایت هولناک را نه تنها در داخل کشور بلکه فراتر از مرزهای جمهوری اسلامی ایران بازتاب دهند.

وی یادآور شد: در روز ۳۱ تیرماه سال ۱۳۶۷ تعداد ۲۷۵ زن،کودک و افراد غیرنظامی به شهادت رسیدند و صدها نفر دیگر نیز مصدوم و هم‌اکنون جانباز شیمیایی هستند.

محمدی در پایان، تصریح کرد: ما خود را مدیون صبر و ایثار شما دانسته و با تاسی به سیره عملی مقام معظم رهبری خدمتگزاری به چنین مردم غیور و فداکاری را افتخار بزرگ خود می‌دانیم.  

حجت‌الاسلام ساداتی امام جمعه دالاهو نیز، اظهار داشت: راه شهدا را باید زنده نگاه داریم و پیام و مظلومیت شهدای شیمیایی را به گوش جهانیان برسانیم.

وی تصریح کرد: منع استفاده از سلاح‌های شیمیایی علیه نظامیان در کنوانسیون‌های بین‌المللی به تصویت رسیده و قریب به ۲۰۰ کشور آن را امضا کرده‌اند اما در جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران این سلاح نه تنها علیه نظامیان، بلکه علیه زنان، کودکان و غیرنظامیان به کرات به‌کار گرفته شد.

امام جمعه دالاهو گفت: باید از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به جانبازان شریف شیمیایی بهره بگیریم.

گفتنی است، به‌خاطر رعایت پروتکل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا، امسال نیز مراسم عمومی برای مراسم گرامی‌داشت شهدای بمباران شیمیایی «زرده» برگزار نخواهد شد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران سلاح های کشتار جمعی عشق دالاهو روستای زرده بمباران شیمیایی فرماندار دالاهو کرم محمدی کرمانشاه فارس بمباران شیمیایی وطن دوستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۶۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در اجلاس ایران و آفریقا و بازدید از نمایشگاه اسکپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا،‌ در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا "کنستانتینو چیونگا" معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور دیدار کرد.

سید ابراهیم رئیسی نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمباوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه و دوستانه روابط دو کشور به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی شد.

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین‌اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای آفریقایی را اصولی و اطمینان‌بخش عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته دکتر رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراها به‌عنوان نماد مردم سالاری تقویت شوند
  • همراهی پدر دانشجو با دخترش در تظاهرات حمایت از فلسطین
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • عملیات وعده صادق نماد صلابت هر ایرانی
  • طرح احتمال سرقت اعضای بدن قربانیان توسط رژیم اسرائیل با کشف گور‌های دسته‌جمعی
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا نماد اراده طرفین برای گسترش روابط اقتصادی است
  • روزی که رژیم بعث عراق به کاربرد سلاح‌های شیمیایی محکوم شد