Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر ایران در مسکو گفت: اقتصاد ایران و روسیه موازی نیستند بلکه این کشور بازار مناسبی برای عرضه کالاهای ایرانی است.

به گزارش ایمنا، کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه در مراسم افتتاح خانه نوآوری کشورمان در روسیه با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان سربازان بخش علوم و فناوری هستند، اظهار کرد: سفارت ایران در روسیه برای کمک به توسعه فعالیت‌های دانش بنیان و حضور چشمگیر آنها در این کشور آماده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اهمیت اتحادی اقتصادی اوراسیا که روسیه عضو مهم ان است اشاره کرد و گفت: بیش از ۴۰ کشور برای این اتحادیه اعلام آمادگی کردند که فرصت‌های مهمی برای شرکت‌های ایرانی است.

سفیر ایران در مسکو تصریح کرد: اقتصاد ایران و روسیه موازی نیستند بلکه این کشور بازار مناسبی برای عرضه کالاهای ایرانی است.

مهدی قله نوی رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری نیز در مراسم افتتاح این خانه اظهار کرد: پس از چین، کنیا و سوریه، این چهارمین خانه نوآوری ایران است که در روسیه راه اندازی شد.

قلعه نوی تصریح کرد: در این سفر ۳۵ شرکت دانش بنیان محصولات خودشان را در این خانه به نمایش می‌گذارند و آنها این فرصت را خواهند داشت تا شریک‌های تجاری خود را در روسیه پیدا کنند.

وی گفت: روسیه به عنوان یکی از کشورهای اتحادیه کشورهای مستقل هم سود ظرفیتی راهبردی دارد تا شرکت‌های دانش بنیان ما محصولات خود را به فروش برسانند و قابلیت صادرات مجدد به کشورهای همجوار را نیز داشته باشند.

رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: در واقع در کشور حدود شش تا هشت هزار شرکت دانش بنیان داریم که ظرفیت‌های قابل توحهی برای عرضه محصولات هم در داخل کشور هم در بازارهای بین المللی دارند و کشورهای روسیه، هند و چین و دیگر کشورهای منطقه اهداف صادراتی ما می‌باشند و امیدواریم با افتتاح خانه نوآوری فرصت جدیدی برای شرکت‌های دانش بنیان فراهم شده باشد.

وی بیان کرد: در حال حاضر سهم صادرات محصولات دانش بنیان بین ۲ تا ۳ درصد محصولات صادراتی کشور است و باید با ابزارهایی که در اختیار داریم از جمله تاسیس خانه‌های نوآوری این سهم را افزایش دهیم.

منبع: ایسنا

کد خبر 508429

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه روسیه ایران و روسیه وزیر امور خارجه روسیه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانش بنیان برای عرضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۷۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی