Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@05:50:21 GMT

سوء مدیریت؛ عامل بروز بسیاری مشکلات خوزستان

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۷۷۴۸۲

سوء مدیریت؛ عامل بروز بسیاری مشکلات خوزستان

نماینده مردم «اهواز» در مجلس با بیان اینکه باید امروز فکر عاجلی برای خوزستان کرد، گفت: همچنین سوء مدیریت در حوزه آبی در استان خوزستان باعث شد که دام مردم جلوی چشمشان تلف شود و زندگی‌شان به خطر بیفتد.

به گزارش مشرق، «مجتبی یوسفی»، نماینده مردم «اهواز» در مجلس با اشاره به مشکلات آبی استان خوزستان تاکید کرد: متاسفانه سوء مدیریت در حوزه آب باعث شد تا ما شاهد خشکسالی در ۷۰۰ روستا در خوزستان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: همچنین مدیریت‌های غلط در حوزه آبی در استان خوزستان باعث شد که دام مردم جلوی چشمشان تلف شود و زندگی‌شان به خطر بیفتد.

بیشتر بخوانید: ما برای سیستان و بلوچستان و خوزستان چه کنیم؟

این نماینده مجلس با بیان اینکه باید امروز فکر عاجلی برای خوزستان کرد، اظهار داشت: امروز استان خوزستان تبدیل به تابلویی از بحران‌ شده است.

یوسفی با بیان اینکه مسئولین یک روز آب را پشت سدها نگه می‌دارند و سیل مردم را می‌برد و روز بعد هم باعث خشکسالی می‌شوند، اظهارداشت: سیل سال ۹۸ زیرساخت‌های استان را از بین برد، جالب است مسئولین پس از این سیل می‌آیند و با منت گذاشتن بر سر مردم می‌گویند که ما منابع جاده‌های تخریب شده بر اثر سیل خود ساخته وزارت نیرو را تخصیص خواهیم داد و بعد می‌گویند اعتبارات این استان را بالا برده‌ایم.

نماینده مردم اهواز در مجلس اظهارداشت: البته باید گفت هنوز هم غرامت بخشی از مردم در پی سیل سال ۹۸ در استان خوزستان پرداخت نشده است. با این حال مسئولین شش ماه بعد از این شرایط می‌آییند و به مردم می‌گویند که خوزستان آب ندارد. آیا این عدم مدیریت نیست؟

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: دیگر ما از مرحله گفتاردرمانی صحبت‌ها و سخنرانی‌ها و وعده‌های توخالی عبور کردیم. آقای روحانی ۸ سال به وعده‌های خود عمل نکرد. آقای روحانی در دو روز گذشته معاونین وزرا را به استان خوزستان فرستاده و حاتم بخشی می‌کند لذا این جای سوال دارد که چرا آقای رئیس جمهور در هشت سال گذشته به وعده‌های خود عمل نکرد.

عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم خوزستان دیگر به دنبال اقدام عملی از سوی مسئولین هستند لذا بیشتر از این نمی‌شود یک استان متحمل رخدادهای اینچنینی شود.

این نماینده مجلس اظهارداشت: برخی از استان‌ها از توسعه زیرساخت‌ها به توسعه فرهنگی و اجتماعی رسیده و در این استان‌ها جشنواره بین‌المللی برگزار می‌شود، اما در استان‌هایی نظیر خوزستان، سیستان و بلوچستان کردستان و چهارمحال و بختیاری آب شرب وجود ندارند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم روحانی مجلس خوزستان سیستان وزارت نیرو استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است

نماینده مردم مهاباد گفت: مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت تسهیلات در سال جدید و اینکه آیا با وجودعدم تصویب بودجه و نهایی شدن برنامه هفتم افزایش‌ها در آن اعمال می‌شود، به ایلنا گفت: در این مساله سردرگمی در بحث وام ازدواج و فرزندآوری وجود دارد، البته افزایش آن تصویب شد، اما معمولا در ابتدای سال بانک‌ها اعتبارات لازم برای پرداخت آن را دریافت نکرده‌اند و در نتیجه از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج استنکاف می‌ورزند.

وی ادامه داد: البته این موضوع شامل انواع دیگر تسهیلات بانکی هم می‌شود و به کلی پرداخت وام در کشور تعطیل شده است، برای بخش تولید مشاهده می‌کنید که نرخ سود تسهیلات از ۱۸ درصد به ۲۳٪ رسید و ۵٪ افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر مردم برای تامین هزینه‌های اولیه زندگی مانند رهن منزل استیجاری نیاز به حمایت و دریافت وام دارند که در حال حاضر بانک‌ها حاضر به همکاری نیستند و باید هرچه زودتر برای این وضعیت چاره‌اندیشی شود.

دیگر خبرها

  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند