Web Analytics Made Easy - Statcounter

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران گفت: پنج عدد مناسبی برای آنتی بادی است و با کیت‌هایی که در اختیار داریم آنتی بادی با مقدار عدد یک به بالا به این معنی است که در بدن فرد دریافت کننده واکسن آنتی بادی تشکیل شده است، اما به طور کلی دادن تست سرولوژی بعد از تزریق واکسن لزومی ندارد.

به گزارش ایمنا، مینو محرز در پاسخ به این سوال که چرا بعد از تزریق واکسن برکت میزان آنتی‌بادی عده‌ای از داوطلبان کم و برای مثال یک تا ۲ است و در تعدادی دیگر این مقدار بسیار زیاد است، گفت: این امر به نوع کیتی بستگی دارد، که میزان آنتی‌بادی با آن اندازه‌گیری می‌شود و معمولاً کیت‌هایی که در کشور موجود هستند، میزان آنتی بادی را بالا نشان نمی‌دهند و در مواردی هم مقدار آن را شناسایی نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به اینکه در مطالعات بالینی واکسن برکت برای بررسی میزان اثربخشی از کیت‌های اروپایی استفاده می‌شود و بر این اساس بیشتر داوطلبان آنتی‌بادی بسیار خوبی داشتند، ادامه داد: آن دسته از داوطلبانی که مقدار آنتی‌بادی خود را بیان کنند، خارج از مطالعه و در مکان دیگری آزمایش داده‌ اند، چرا که ما در این مطالعه از تست‌های تخصصی استفاده می‌کنیم و نتیجه آزمایش هم به داوطلب گفته نمی‌شود و همه اطلاعات گردآوری می‌گردد و در قالب مقالات علمی انتشار می‌یابد و بعداً اگر داوطلبی خواست از مقدار آنتی‌بادی خود آگاه شود، ما میزان آن را به او می‌گوئیم.

محقق اصلی تیم تولید واکسن کوو ایران با بیان اینکه از هر سه نفر داوطلب این واکسن به یک نفر از آن‌ها واکسن نما تزریق شده است، افزود: ممکن است آن داوطلبانی که مقدار آنتی‌بادی‌شان پایین است، جزو گروه پلاسبو بوده باشند چرا که خود داوطلبان هنوز از این موضوع مطلع نیستند و نمی‌دانند که به آن‌ها واکسن تزریق شده یا واکسن نما.

عضو اتاق فکر ستاد مبارزه با کرونا با اشاره به اینکه میزان آنتی بادی من که از داوطلبان تزریق این واکسن در فاز سوم بودم پنج است، اظهار کرد: عدد پنج مقدار مناسبی است و با کیت‌هایی که ما در این مطالعه در اختیار داریم آنتی بادی با مقدار عدد یک به بالا به این معنی است که در بدن فرد دریافت کننده واکسن آنتی بادی تشکیل شده و در مورد سایر کیت‌ها رقم دقیق آن را نمی‌دانم، اما به طور کلی دادن تست سرولوژی بعد از تزریق واکسن لزومی ندارد چرا که این تست‌ها استاندارد نیستند و همچنین تفسیر کردن آن‌ها بسیار مهم است.

منبع: میزان

کد خبر 508437

منبع: ایمنا

کلیدواژه: واکسن برکت مینو محرز کیت تشخیص کرونا فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا عوارض واکسن های ایرانی تزریق واکسن نما شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بعد از تزریق واکسن میزان آنتی بادی مقدار آن میزان آن کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۷۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد آقاجان زاده، معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای زائران، گفت: متقاضیان حج تمتع امسال استان طبق نوبت اعلام شده از امروز تا ۱۶ اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون اجباری به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان، توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در دو سال گذشته آن را دریافت نکرده‌اند، الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان با بیان اینکه در تبریز حدود ۴۰۰۰ نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرآذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیر این شهر داریم.

وی در ادامه به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی ۳۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد. ۱۵ کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

آقاجان زاده همچنین از آغاز معاینات پزشکی ۴۵ نفر از عوامل اجرایی پزشکی حج و زیارت که در موسم حج تمتع خدمت رسانی خواهند کرد، از روز گذشته در تبریز خبر داد.

کد خبر 6088814

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد