Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شریف ملک زاده خالق تئوری MFT با اشاره به اهمیت اجرای تئوری ام اف تی در عبور از مشکلات گفت: در حال حاضر ضعف سرمایه گذاری در ایجاد زیرساخت های لازمدر کشور و به خصوص در استان های محروم و شیوع ویروس کرونا عملا مانع بهبود وضعیت گردشگری در ایران شده است معاون سابق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به اینکه حوزه صنعت گردشگری به اشتغال وابسته است، گفت: در حال حاضر زیان ناشی از شیوع ویروس کرونا ممکن است ادامه داشته باشد و ارتباط مستقیمی با میزان واکسیناسیون مردم دارد که در حال حاضر این روند در ایران کند است، هرچند چند ماه پیش 15 میلیون دوز واکسن اسپوتنیک به سازمان سی تی وآن اهدا شد و قرار بود به استان های محروم همچون خوزستان، سیستان و بلوچستان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..فرستاده شود اما وزارت بهداشت در پاسخ نامه ما اعلام کرد واکسن تنها از طریق وزارت بهداشت توزیع می شود به همین دلیل اجازه ورود آن به ایران ندادند.
محمد شریف ملک زاده با بیان اینکه صنعت گردشگری ایران به کما رفته است، افزود: در شرایط کنونی برخی ادعا می کنند که صنعت گردشگری ایران متحول خواهد شد اما واقعیت این است که همچین چیزی ممکن نیست.
او با اشاره به اینکه ایران دارای ابنیه های تاریخی زیادی است، گفت: در حال حاضر ضعف سرمایه گذاری در ایجاد زیرساخت ها در استان های محروم و شیوع ویروس کرونا عملا مانع بهبود وضعیت گردشگری در ایران خواهد شد.
او با تاکید بر اینکه مشکلات روانی و ذهنی در جامعه بزرگترین چالش کشور است، گفت: در حال حاضر ایران می تواند با کرونا مقابله کند اما سیاست گذاری های غلطی انجام می شود.
ملک زاده با اشاره به اینکه ایران ارزانترین کشور از نظر گردشگری هستند، تصریح کرد: بعد از کرونا مردم بیشتر تمایل دارند به مناطقی با چشم اندازه های طبیعی سفر کند و این ظرفیت در ایران وجود دارد، اما در شرایط کنونی بخش خصوصی صنعت گردشگری ایران با مشکلات زیادی روبرو شده و زیرساخت برای جذب گردشگری وجود ندارد.
او با اشاره به اینکه تئوری ام اف تی می تواند بر مشکلات صنعت گردشگری فائق شود، گفت: گردشگری باید انسان محور تعریف شود و براساس مفاهیم مرتبط با روح و روان اجرایی شود تا خدمات مناسبی به مشتریان ارائه شود.   ۱۲۰۰ میلیارد تومان ضرر گردشگری جهان ناشی از گردشگری
کریم نجفی برزگر رئیس شبکه مجازی دانشگاه های جهان اسلام گفت: 1200 میلیارد تومان زیان صنعت گردشگری جهان ناشی از کرونا بوده و بیش از 120 میلیون شغل در این بخش از بین رفته است. وی با بیان اینکه گردشگری بعد از شیوع ویروس کرونا کاهش داشته است، اظهار کرد:  در این مدت 1200 میلیارد تومان زیان صنعت گردشگری جهان ناشی از کرونا بوده و بیش از 120 میلیون شغل در این بخش از بین رفته است. کریم نجفی برزگر با بیان اینکه ویروس کرونا ضررهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی وارد کرده اما پدیده ای برای ظهور پدیده های جدید هم بوده است، افزود: در حال حاضر بسیاری از دانشگاه ها به صورت مجازی فعالیت می کنند و این مغایر با سیاست های آموزشی قبل بود و این نشانه تغییر رویکرد است و ظرفیتی برای جذب هزاران دانشجوی خارجی در دانشگاه های کشور است. او با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم راه برون رفت از مشکلات ناشی شیوع ویروس کرونا پیدا کنیم، اظهار کرد: حدیثی از امیرالمومنین هست که تاکید دارد که سفر کردن مزیت های همچون دوری از غم، کسب معیشت، کسب دانش و...وجود دارد. همچنین احسان موسوی خانقاه استاد دانشگاه و معاون مرکز تحقیقات پیشرفته ام اف تی در نشست تخصصی گردشگری در پسا کرونا با اشاره به اینکه سازمان جهانی گردشگری در تعریف سفر یه موضوع انسان، مکان و زمان پرداخته است، گفت: امروزه الگوی توریست که مورد تایید سازمان جهانی گردشگری است براساس مکان تعیین شده و در شرایط کنونی تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته است.  

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صنعت گردشگری ایران شیوع ویروس کرونا حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۷۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود

سید عزت‌الله ضرغامی امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیدار با لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان که در محل دفتر وزیر میراث‌فرهنگی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند. از این که یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، افزود: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکار‌های تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌های مختلف منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است. اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

گردشگری مسئولیت اجتماعی ماست

او سپس به حوزه گردشگری اشاره کرد و ادامه داد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند گردشگران سلامت هستند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

او در ادامه صحبت‌های خود به سابقه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

گردشگری دریایی ایران و عمان تقویت می‌شود

ضرغامی سپس به مرز دریایی ایران و عمان اشاره کرد و افزود: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

همکاری در حوزه میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سپس به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و افزود: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی افزود: صنایع‌دستی ایران جایگاه اول را در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر اشاره کرد و افزود: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. این که یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

پیشنهاد برپایی نمایشگاه‌های مشترک صنایع‌دستی

لیلا بنت احمد بن عواد النجار وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: در حوزه صنایع‌دستی نیز ۹۰ درصد فعالان صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مندی برای همکاری در حوزه صنایع‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع‌دستی برپا کنیم.

این مسئول عمانی در ادامه به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود