Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رادیو گفت و گو امروز ۲۹ تیرماه مصادف با روز نهم ماه ذی‌الحجه و روز عرفه در قالب دو ویژه برنامه ابتدا به پخش کامل دعای عرفه با نوای میثم مطیعی از مداحان و واعظان مطرح کشور می‌پردازد که ساعت ۱۶ تا ۱۷ روی آنتن می‌رود و بعد در برنامه‌ای متفاوت و ۷۵ دقیقه‌ای حلقه وصل این دعا با سایر ادعیه و مناجات را تشریح می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دعای پرفیض عرفه که گفتگوی پر رمز و عاشقانه امام حسین (ع) با پروردگار است درس بزرگ خودشناسی را در خود دارد و راه‌های رسیدن به درک عمیق از راز خلقت را به همگان می‌آموزد. رادیو گفتگو در همین راستا ویژه برنامه «من دلم صحرا، تو باران می‌شوی؟» را بعد از دعای عرفه تدارک دیده است تا به تحلیل و تفسیر این دعا و ارتباط آن با دیگر ادعیه پرداخته شود.

این برنامه که به تهیه کنندگی فریدون ماهر و اجرای مهدی رستمی به روی آنتن می‌رود به طرح کلی دعای عرفه با محور اعتراف به یگانگی خداوند و ستایش خداوند، یادآوری نعمت‌های بی پایان خداوند، صلوات بر پیامبر، طلب عفو و بخشش را یادآور می‌شود.

در این برنامه بخش‌های مختلف دعای عرفه پخش و توسط کارشناسان حلقه وصل و ارتباط معنایی آن با سایر ادعیه از جمله زیارت عاشورا، دعای جوشن کبیر، مناجات خمس عشر و… مطرح و بحث می‌شود تا جمله معروف «کلهم نور واحد» با مصادیق و مفاهیم بیان شود.

در این برنامه نیز حجت‌الاسلام سید غدیر هاشمی استاد حوزه و دانشگاه حجت الاسلام مهران آدرویش استاد حوزه و دانشگاه دو کارشناس حاضر در استودیو هستند که به تشریح مفاهیم این دعا می‌پردازند.

کد خبر 5262128 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: میثم مطیعی دعای عرفه رادیو گفتگو جشنواره فیلم کن تئاتر ایران برنامه تلویزیونی موسیقی ایرانی آلبوم موسیقی فیلم کوتاه سازمان صداوسیما اصغر فرهادی شبکه پنج سیما ویروس کرونا سریال ایرانی حمیدرضا صدر موسیقی تلفیقی حمید شاه آبادی دعای عرفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟

امیرالمؤمنین علیه‌السلام در روایتی فرمود «مَنْ أَصْلَحَ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ اللَّهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ النَّاسِ؛ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْیَاهُ؛ وَ مَنْ کَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ، کَانَ عَلَیْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ.»؛ یعنی «هرکه آنچه را میان او و خداست اصلاح کند، خداوند آنچه را بین او و مردم است اصلاح کند و هر کس کار آخرتش را به اصلاح آورد، خداوند کار دنیایش را اصلاح کند و آن را که از خود بر خود واعظ است، از خدا بر او نگهبان است.»

ارتباط اصلاح ارتباط با خدا با اصلاح رابطه با مردم از آن جهت است که اصلاح رابطه با خدا مسلتزم صدق و امانت و راستى است. کسى که صدق و امانت و راستى پیشه کند، به یقین مردم به او علاقه‌مند مى‌شوند و امین مردم خواهد بود و به او اعتماد مى‌کنند و مشکلى با او نخواهند داشت. اصلاح امر آخرت وابسته به تقوا و پرهیزگارى است و به یقین انسان‌هاى با تقوا در زندگى مادى خود نیز موفق خواهند بود، زیرا راه خلاف در پیش نمى‌گیرند؛ به کسى ظلم و ستم نمى‌کنند، همه با او مهربان هستند و او نیز با همه مهربان.

این سخن را با حدیثى از امام باقر (علیه السلام) که مرحوم کلینى در اصول کافى آورده پایان مى دهیم. مطابق این حدیث امام باقرعلیه‌السلام فرمود: خداوند عزّوجلّ چنین فرموده است: «وَ عِزَّتِی وَ جَلاَلِی وَ عَظَمَتِی وَ عُلُوِّی وَارْتِفَاعِ مَکَانِی لاَ یُؤْثِرُ عَبْدٌ هَوَایَ عَلَى هَوَى نَفْسِهِ إِلاَّ کَفَفْتُ عَلَیْهِ ضَیْعَتَهُ وَ ضَمَّنْتُ السَّمَاوَاتِ وَ الاَْرْضَ رِزْقَهُ وَکُنْتُ لَهُ مِنْ وَرَاءِ تِجَارَةِ کُلِّ تَاجِر؛ به عزت و جلال و عظمت و نورانیت و علو مقامم سوگند یاد مى‌کنم که هیچ بنده مؤمنى خواسته مرا بر خواسته خود در چیزى از امور دنیا مقدم نمى‌شمرد مگر این که من بى‌نیازى او را در دل او و همّت او را در آخرتش و آسمان‌ها و زمین را ضامن روزى او قرار مى‌دهم و براى او از تجارت هر تاجرى بهتر خواهم بود» (کافى، ج ۲، ص ۱۳۷، ح ۱)

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • میثم تیموری: محرم نویدکیا جنتلمن است
  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • یک فعال هلال احمری در هوراند، رکورد تکنیک‌های رزمی کیسه بوکس را شکست
  • ببینید/ بدرقه حاجیان با نوای «چاوشی‌خوانی»
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • قدرت و نفوذ ایران در جهان مایه افتخار است
  • ببینید | صف بیکاران در صحرا
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • اهمیت جایگاه خانواده برای جوانان تبیین شود