Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس فدراسیون تنیس با بیان این‌که حضور در المپیک چهار سال آینده نیز برای ایران، بسیار سخت است، گفت معمولا رنکینگ بازیکن‌ها در انتخابی‌ها برای حضور در المپیک نقش دارد که فعلا بازیکنان ما در این سطح نیستند.

داوود عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در طول چهار سال گذشته هیات تنیس خوزستان نوساناتی داشته است و به نظر من عملکرد این هیات در طول چهار سال گذشته و به ویژه در دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا، قضاوت آن‌چنانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک سال اخیر نیز که من به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شده‌ام، تلاش شد که مجمع انتخاب رییس هیات استان با همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان برگزار شود و اعضای مجمع نیز رای قاطعی به آقای جمهیری دادند و این نشان می‌دهد با برنامه‌ پیشنهادی جمهیری، اعضای مجمع انتظارات خاصی از وی دارند. ضمن این‌که فدراسیون نیز خود را مکلف می‌داند که به کمک هیات تنیس خوزستان بیاید.

وی بیان کرد: اولین زمین‌های تنیس ایران در خوزستان احداث شدند اما اکنون تنیس خوزستان حال و روز خوبی ندارد و همه و از جمله خانواده تنیس استان و فدراسیون باید کمک کنند تا حال تنیس خوزستان خوب شود. هر برنامه و پیشنهادی که هیات به فدراسیون بدهد تا بتوانیم این رشته را در استان مجددا احیا کنیم از سوی ما نیز پذیرفته می‌شود. همان‌طور که میزبانی دوره مربیگری را به خوزستان دادیم و اگر نیمسال دوم سال جاری به دلیل شرایط اقلیمی خوزستان درخواست مسابقات هزار امتیازی را داشته باشد، قطعا این مسابقات را به استان خوزستان خواهیم داد تا بتواند تکاپوی خوبی را در استان ایجاد کند.

رئیس فدراسیون تنیس در خصوص عدم حضور تنیسورهای ایرانی در المپیک نیز خاطر نشان کرد: المپیک در تنیس بر اساس رنکینگ خواهد بود و معمولا انتخابی برگزار نمی‌کنند. با توجه به وضعیتی که فدراسیون ایران در چند سال گذشته با آن مواجه بود و به دسته چهار آسیا سقوط کرد، در نظر داریم ابتدا از این وضعیت نجات پیدا کنیم و طی آخرین مذاکراتی که با فدراسیون جهانی داشتیم، درخواست میزبانی آی‌تی‌اف را در نیمه دوم شهریور یا مهرماه در تهران داشتیم. منتظر هستیم فدراسیون جهانی نتیجه را به ما اعلام کند و اگر میزبانی را بگیریم یا حتی مسابقه جای دیگر باشد، در تلاش هستیم از دسته چهار به دسته سه صعود کنیم. معمولا رنکینگ بازیکن‌ها در انتخابی‌ها برای حضور در المپیک نقش دارد که فعلا بازیکنان ما در این سطح نیستند.

وی افزود: حضور در المپیک چهار سال آینده نیز برای ایران، بسیار سخت است اما کاری نشدنی نیست. معمولا برای این‌که یک رشته پیشرفت کند، به چند عامل زنجیروار در کنار هم نیاز دارد. سخت‌افزار و شرایط مالی آن فدراسیون نیز از جمله این عوامل هستند. برای برگزاری یک مسابقه فیوچرز باید حداقل 20 هزار دلار هزینه کرد و معمولا مسابقات فیوچرز را سه هفته می‌گذارند که می‌شود ۶۰ هزار دلار، که با وضعیت ارزی، نزدیک به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دربر دارد. اگر فدراسیون بخواهد شخصا ورود کند، نه تنها فدراسیون تنیس بلکه هیچ فدراسیونی نمی‌تواند این رقابت‌ها را برگزار کند و باید فضا را به سمتی برد تا اسپانسرها راغب شوند در این رشته سرمایه‌گذاری کنند. ما نیز در طول یک سال گذشته در حال بردن شرایط به سمتی هستیم که سرمایه‌گذاران در فضای تنیس سرمایه‌گذاری کنند که این مهم در یکی دو ماه اخیر اتفاق افتاده است و سرمایه‌گذاران خوبی ورود کرده‌اند. استمرار این‌ها باعث می‌شود، اتفاقات خوبی برای تنیس ایران رقم بخورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی اخبار ورزشی خوزستان تنيس حضور در المپیک تنیس خوزستان سال گذشته چهار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۹۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه چهار بندی در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی

به گزارش "ورزش‌سه"، محرومیت ۱۰ ساله هوادار منتسب به باشگاه سپاهان و دستور وزیر ورزش و رییس فدراسیون برای آسیب شناسی فضای ورزشگاه‌ها سبب شده باشگاه سپاهان بیانیه جدیدی صادر کند و موارد دیگری را درباره محکومیت هواداران تیم حریف یادآوری کند.

در ادامه بیانیه ۴ بندی سپاهان را می‌توانند:

باشگاه سپاهان با توجه به تاکید وزیر محترم ورزش در خصوص حفظ حرمت بانوان، نکاتی را به استحضار جامعه فوتبال می‌رساند.

با عنایت به تاکید وزیر محترم ورزش مبنی بر برخورد با حرمت‌شکنی رخ داده در ورزشگاه آزادی، و عزم کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال که در رسیدگی به پرونده هوادار خاطی سپاهان آن‌هم با   سرعتی مثال‌زدنی و بدون احضار فرد خاطی تجلی پیدا کرد، انتظار می‌رود کمیته محترم انضباطی برخلاف روال گذشته و با همین جدیت و  سرعت اخیر، نسبت به موارد ذیل نیز  عمل کرده و دستورات قضایی لازم را صادر نماید تا علاوه بر بازنمایی جایگاه خود به عنوان رکن عدالت قضایی‌ و دوری از اتهام  یکسونگری و جانبداری، حضور ایمن و سالم بانوان در ورزشگاه‌ها را تداوم ببخشد:

1- برخورد با فحاشی منظم و هماهنگ ۳۰ هزار نفره  هواداران پرسپولیس علیه باشگاه و بازیکنان سپاهان آن هم درحضور بانوان و کودکان که از دو ساعت قبل از بازی تا نیم ساعت بعد از بازی بصورت علی‌الدوام انجام شده است. همچنین لازم است فارغ از هر رنگی با لیدر یا لیدرهایی که مطالب تحریک کننده و تهدید آمیزی بر علیه هواداران سایر تیم‌ها منتشر کرده‌ و می‌کنند برخورد جدی صورت گیرد چرا که قطعا آسیب رفتار این افراد کمتر از آن هوادار منتسب به سپاهان نیست؛ که برخورد پند آموز با آنها مصداق حی علی خیر العمل برای رکن قضایی فدراسیون است.

2- شناسایی و برخورد با لیدرها و سرلیدرهای باشگاه پرسپولیس خصوصا در قسمت بانوان، که فحاشی جمعی بی‌سابقه‌ای را همراه با رکیک‌ترین الفاظ از جایگاه هواداران بانوی تیم پرسپولیس بر علیه هواداران و بازیکنان تیم سپاهان رقم زدند. هرگونه سهل‌انگاری در این خصوص منجر به تسری این حرکات و رفتار شنیع در دیگر استادیوم ها خواهد شد که مسئولیت اولیه آن بر عهده رکن قضایی فدراسیون فوتبال خواهد بود.

3- رسیدگی به کوتاهی مسئولان برگزاری مسابقه درخصوص مکان یابی جایگاه هواداران میزبان در‌ طبقه فوقانی که زمینه‌ساز برخی از اتفاقات ناگوار این بازی شد.
یادآور می‌شود همین موضوع دلیل اصلی حادثه جراحت و آسیب سرباز احمدی و حوادثی از این دست در اصفهان، تهران و سایر شهرها بوده که متأسفانه همیشه در هیاهوی رسانه‌ای و عدم ریشه‌یابی دقیق رکن قضایی فدراسیون، از آن غفلت شده است.

4- برخورد مناسب با خبرنگار و رسانه منتشر کننده سخنان فرد خاطی منتسب به هواداران سپاهان که با اقدام شنیع و فرصت‌طلبانه خود، موجب خدشه‌دار شدن احساسات عمومی گردید؛ حرکت این خبرنگار و رسانه کمتر از تخلف هوادار متخلف سپاهان نبوده است. قابل توجه اینکه متاسفانه علی‌رغم هشدارهای متعدد قبلی در حال حاضر هیچ قانون و مقرره ای در خصوص فعالیت رسانه‌ها در حوزه ورزش و خصوصاً فوتبال ما وجود ندارد.

حال آنکه به عنوان مثال در مسابقات آسیایی، مقررات کاملاً روشنی حتی درخصوص استقرار عکاسان و خبرنگاران در زمین مسابقه موجود است.

بدیهی‌است هر رسانه‌ای می‌تواند با تک تک هواداران منتسب به باشگاه‌های مختلف مصاحبه کند و احتمالاً محتوایی نامناسب را درخلال چنین مصاحبه‌هایی تولید و بازنشر کند. آیا چنین رفتاری و تولید چنین محتواهایی امنیت روانی جامعه را به خطر نخواهد انداخت؟! 
اگر با رفتار این رسانه برخورد نشود به‌زودی شاهد چنین رفتاری در سایر ورزشگاه‌ها هم خواهیم بود.

در این میان نقش کمیته انضباطی فدراسیون و سایر ارکان قضایی فدراسیون نقشی خطیر و قابل توجه است و امید است عزیزان بتوانند همین سرعت عمل را در سایر موارد نیز داشته باشند.

دیگر خبرها

  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • درخشش تنیسورهای ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • حسن یزدانی پیش از بوداپست به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود؟
  • سرنوشت پیرمرد پرحاشیه/ مارکوپولو به استقلال نرسید!
  • بیانیه چهار بندی سپاهان در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی
  • بیانیه چهار بندی در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان