Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@13:02:49 GMT

چه کسانی بیشتر از دیگران کرونا می‌گیرند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۱۳۰۰

چه کسانی بیشتر از دیگران کرونا می‌گیرند؟

سازمان بهداشت جهانی در گزارشی، کسانی را که بیشتر از دیگران در معرض کرونا هستند، معرفی کرد.

به گزارش ایمنا، گویکا روگلیش اظهار کرد: داده‌ها و آمارهای مربوط به بیماری همه گیر کرونا نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به دیابت نوع یک بیشتر در معرض خطر موارد شدید بیماری Covid-۱۹ هستند و تعداد مرگ و میر در میان آن‌ها در مقایسه با بیماران دیابتی نوع دوم بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد خطرات ناشی از COVID-۱۹ برای یک بیمار دیابتی و اینکه چگونه آن‌ها می‌توانند ایمنی و سلامتی خود را در طی همه گیری حفظ کنند تصریح کرد: دیابت در ۳۰ سال گذشته شیوع بیشتری یافته است و در حال حاضر بیش از ۴۰۰ میلیون نفر در جهان با این بیماری درگیر هستند.

این مسئول سازمان بهداشت جهانی توصیه کرد: اصلی‌ترین نکته در درمان دیابت فعالیت بدنی و رژیم غذایی سالم است؛ دو اقدامی که ممکن است در شرایط همه گیری به راحتی در دسترس نباشد. بیماران دیابتی باید برای تنظیم فعالیت بدنی توصیه شده و رژیم غذایی سالم در دوره کرونا، دست به نوآوری بزنند.

وی افزود: داروها باید به طور منظم و دقیق مصرف شوند و افراد دیابتی باید با رعایت کامل اقدامات پیشگیرانه برای محافظت از خود مانند شستن دست‌ها، ماسک‌های محافظ، تهویه مناسب در فضاهای بسته و فاصله فیزیکی هنگام برقراری ارتباط با دیگران از بیماری Covid-۱۹ در امان بمانند.

این متخصص دیابت در مورد نیاز بیماران به دریافت واکسن به عنوان یک گروه اولویت دار برای واکسیناسیون تأکید کرد و گفت: ثابت شده است که واکسن‌ها ایمن و مؤثر هستند و از بیماران دیابتی نوع یک و دو محافظت کرده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کد خبر 508423

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ابتلا به کرونا شدت انتقال ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۱۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟