Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@05:12:51 GMT

استونی میزبان ترمینال دوستدار محیط زیست

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۱۵۷۷

استونی میزبان ترمینال دوستدار محیط زیست

بندر تالین، بزرگترین مرجع بندری استونی میزبان ترمینال جدیدی است که بر اساس اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد ساخته شده است تا بین نیازهای جوامع محلی و اپراتورهای سفرهای دریایی تعادل برقرار کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بندر تالین که هر ساله بیش از ۱۰ میلیون مسافر را به مقاصد مختلف می‌رساند از یک ترمینال کشتیرانی پایدار برخوردار است و جاذبه‌های گردشگری پایتخت استونی را به هم پیوند می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پایانه مسافربری مدرن‌ترین و کاربردی‌ترین ترمینال منطقه در نوع خود به حساب می‌آید که به منظور کاهش اثرات منفی فعالیت‌های بندر بر محیط زیست ساخته شده است.

مقامات رسمی پایتخت استونی ادعا کرده‌اند که گردشگری دریایی پس از برداشتن محدودیت‌های کرونایی به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت و به همین دلیل، توجه ویژه اپراتورهای کشتی به مسافران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که این امکان در ترمینال جدید فراهم آمده است. این پایانه بر اساس اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد ساخته شده و تمام انرژی مورد نیاز خود را از پنل‌های خورشیدی تأمین می‌کند. علاوه بر این، گرمای لازم برای ترمینال از طریق پمپ‌های حرارتی که نیروی خود را از دریا می‌گیرد، فراهم می‌آید. جالب است بدانید که این ترمینال شگفت‌انگیز قرار است در فصولی که مسافرت دریایی انجام نمی‌شود به عنوان مکانی برای برگزاری رویدادهای مختلف، موسیقی‌های زنده و کنفرانس‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد ترمینال جدید که آن را در لیست سازه‌های دوستدار محیط زیست قرار داده است می‌تواند به وجود لامپ‌های ال ای دی، یک سیستم تهویه کنترل دما و امکاناتی برای هدایت نور طبیعی به داخل سازه اشاره کرد.

مدیران پروژه ترمینال سبز بندر تالین تمام جنبه‌های زیست‌محیطی را در آن مورد توجه قرار داده و حتی به جای استفاده از اتوبوس‌ها برای رساندن مسافران به ایستگاه کشتی، تورهایی مسافرتی تشکیل داده‌اند که مردم را از طریق پیاده‌روی به سمت مقصد هدایت می‌کنند.

تفریحگاه بزرگ و جذابی نیز در مجاورت ترمینال ساخته شده و میزبان مسافرانی است که قبل و بعد از سفر خود به استراحت در مکانی زیبا و تماشای چشم‌اندازهای بی‌نظیر آب علاقمند هستند. این تفرجگاه یک زمین بازی، مکانی مجهز به وسیله‌های ورزشی، کافه‌ها و رستوران‌های متعدد، مناطقی برای استراحت و سکوهایی برای تماشای چشم‌اندازهای اطراف را نیز در خود جای داده است.

کد خبر 508500

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کشورهای جهان استونی تالین پایتخت استونی دوستدار محیط زیست شهر دوستدار محیط زیست محيط زيست ترمینال مسافربری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ساخته شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • بندر ناپل میزبان بازی پرهیجان سردار آزمون و هم تیمی هایش در رم
  • بندر ناپل میزبان بازی پرهیجان سرداز آزمون و هم تیمی هایش در رم
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست