Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مرکز بهداشت استان قم گفت: آخرین آمار استفاده از ماسک هم بیانگر آن است که حداکثر ۶۶ درصد مردم استان در اماکن عمومی و وسایل نقلیه عمومی از ماسک استفاده می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم ، سیامک محبی ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری؛ هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در سالن کرامت استانداری برگزار شد ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ابتلای به بیماری در قم اظهار داشت: وضعیت بیماری استان افزایشی است، کل کشور درگیر بیماری و ویروس دلتا هستند است و عمده شهرهای کشور قرمز و نارنجی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روزهای اخیر رعایت پروتکل‌های بهداشتی 48 درصد گزارش‌شده است، وضعیت استان از میانگین کشور کم‌تر نیست و عادی انگاری‌ها هم افزایش‌یافته است.

رئیس مرکز بهداشت استان قم بیان کرد: میانگین بستری‌ها 450 تا 500 نفر است و یک‌پنجم بیماران ما بدحال هستند، این امر حامل پیام است وآن این‌که  افراد زمانی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که وارد فاز خطرناک شدند، تب و یا سرفه یکی از نشانه‌های بیماری است، صداوسیما و شورای اطلاع‌رسانی باید فرهنگ‌سازی بیشتری انجام دهد.

ازدحام مسافر در مترو به دلیل عدم رعایت مصوبات ستاد کرونا در ایام قرنطینه ابلاغیهشدار درباره شرایط کرونایی دماوند7600 نفر دیگر در استان آذربایجان‌غربی علیه کرونا واکسینه شدند

 افزایش تست‌های مثبت و مرگ‌ومیرها در قم 

محبی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مراکز 9 گانه ما علاوه بر بیمارستان‌ها روند بیماران افزایش‌یافته است هنوز از پیک چهارم خارج نشدیم وارد پیک جدید شدیم باوجود گرما و تجمعات زیاد شرایط سخت شده و روند مرگ‌ومیرها افزایش و به 31 مرگ قطعی طی هفته گذشته رسیدیم.

وی بیان کرد: بخش عمده شهر قم قرمز است، 21 منطقه قرمز داریم درحالی‌که هفته گذشته 12 منطقه قرمز داشتیم دوباره به شرایط انتهای اسفند رسیدیم، باوجود افزایش تستها طی هفته‌های اخیر با خستگی و فرسودگی نیروهای مرکز بهداشت روبرو هستیم

به گفته رئیس مرکز بهداشت استان قم، برخی بیمارانی که تست آن‌ها مثبت است  آدرس غیرواقعی می‌دهند وباید فرهنگ‌سازی نماییم، یک‌سوم افراد غیرقابل‌شناسایی هستند.

محبی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: اجرای مراقبت در منزل بیماران کرونایی افزایش‌یافته اما راضی‌کننده نیست آخرین آمار از انجام هفتگی بیش از پنج هزار و 600 ره‌گیری کرونایی در استان حکایت دارد.

 قمی‌ها با شیوه‌نامه‌های بهداشتی بیگانه شدند 

رئیس مرکز بهداشت استان  با ارائه گزارش هفتگی از نحوه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی بیان کرد: صنایع و اصناف، آموزشگاه‌های راهنمایی و رانندگی، مراکز شماره‌گذاری خودرو، جایگاه‌های سوخت، آرامستان ها، پایانه‌های مسافربری درون و برون‌شهری، دفاتر اسناد رسمی، آموزشگاه‌های وابسته به سازمان فنی حرفه‌ای، مساجد، حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، هتل‌ها و مسافرخانه‌ها، مجتمع‌های خرید و پاساژها، تالارهای پذیرایی، نانوایی‌ها، آرایشگاه‌ها، اماکن ورزشی تفریحی و همچنین بانک‌ها ازجمله مواردی هستند که میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در آن‌ها عدد کمتر از 75 درصد را نشان می‌دهد.

وی عنوان کرد: آخرین آمار استفاده از ماسک هم بیانگر آن است که حداکثر 66 درصد مردم استان در اماکن عمومی و وسایل نقلیه عمومی از ماسک استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/ 454/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس مرکز بهداشت استان شیوه نامه های بهداشتی استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۲۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!

دریافت مالیات بر دستِ داریوش بزرگ شکل گرفته و بعد‌ها در دوران انوشیروان دادگر بازنگری و به‌روزرسانی شده، اما همواره در حدود ده درصد عایدی سالانه وتنها جوامع برده‌دارِ غربی در حد سی تا پنجاه و گاه هفتاد درصد مالیات می‌ستانده‌اند.

به گزارش عصر ایران، کارگروه اجتماعی و سلامت حزب مهستان ایران دربارۀ آنچه «افزایش مهارگسیختۀ مالیات‌ها» خوانده در نامه‌ای سرگشوده به وزیر امور اقتصادی و دارایی نکات متفاوتی را مطرح کرده است.

اگر چه افزایش اتکای بودجه دولت به درآمد‌های مالیاتی را یک موفقیت برای دولت می‌داند، اما از آنجا که نه بین انواع مالیات‌دهندگان نسبت عادلانه برقرار است و نه گاه نسبت مالیات پرداختی به درآمد چنین است و نیز در استقبال از کنش گری یک حزب در عصر رکود جامعه مدنی متن این نامۀ سرگشوده را منتشر می‌کند خاصه این که نکات تاریخی ایران‌گرایانه هم در متن پررنگ است:

با سلام و احترام. با نزدیک شدن به خردادماه و موعد پرداخت مالیات نکته‌های زیر را به عرض می‌رسانیم:

۱. خود نیک می‌دانید که وضعیت کنونی اقتصاد کشور، که در عین افزایش قیمت‌ها شاهد کاهش رشد اقتصادی هستیم و اقتصاددانان به آن رکود تورمی می‌گویند، با افزایشِ بی‌منطقِ مالیات ــ جدا از تالی‌های فسادآور هم‌چون افزایش خدمات، کالا‌ها و ویزیت‌ها یا فرار مالیاتی یا افزایش رشوه و زدوبند ــ در طول زمان به فرار بیشترِ کارآفرینان، افزایش نرخ بیکاری و باز بدتر شدنِ اقتصاد خواهد انجامید و این چرخه‌ی معیوب را، در سالی که «جهش تولید با مشارکت مردم» نامیده شده است، شدیدتر خواهد نمود.

۲. دریافت مالیات و افزایش سالانه‌ی آن باید بر مبنای خرد و عدالت باشد که به نظر نمی‌رسد هیچ کدام از مبانی حقوقی و اقتصادی در این شرایطِ رکود تورمی در نظر گرفته شده باشد.

برای نمونه، دریافت بالاترین ضریب از پزشکان (۳۵ درصد) در میان مشاغل، جدا از آن‌که تبلیغی منفی برای دانش‌اندوزی خواهد بود و به دل‌سرد کردنِ این قشر فرهیخته و خروج بیشترشان از کشور آن‌هم در حالی که آمار این خروج در سال‌های اخیر به سطحی دهشت‌ناک رسیده می‌انجامد، آیا فشار بیشتر به مردمی را در پی نخواهد داشت که در زیرِ بدترین وضعیت اقتصادی کشور در دهه‌های گذشته قرار دارند؟ و آیا از نگاه دولتی که پی‌جویِ «ایران قوی» و «عدالت‌خواهی» است شایسته نیست که با نظارتی دقیق بر تعرفه‌ی خدمات، هزینه‌ی کالا‌ها و نیز ویزیت‌های پزشکان... اگر نمی‌تواند از آن‌ها بکاهد دست‌کم آن‌ها را ثابت نگاه دارد به جای آن‌که بر میزان مالیات بیفزاید و در این وضعیت آشفته به اندیشه‌ی بهره‌برداری خودش باشد و کسری درآمدِ سیستم مدیریتی ناکارآمدش را، به جای بازنگری سیاست‌های کلانش، از این راه جبران نماید؟

۳. افزایش مهارگسیخته‌ی مالیات‌ها در شرایط کاهش سطح درآمدی و نحوه‌ی برخورد اداره‌ی مالیات در کنار تعامل دیگر سازمان‌های ذی‌ربط نشانه‌ی خوبی از کارآمدی نهاد متبوع و زیر دست شما نیست، هم‌چنان که خبری از این سخت‌گیری بر روی بزرگ‌ترین نهاد‌های اقتصادی کشور وجود ندارد. شفاف‌سازی شما در این زمینه مایه‌ی امتنان است، نیز وزیر محترم بهداشت، آن‌هم در سالی که مشارکت مردم مورد طلب است، تا نسبت به چگونگی هزینه‌کردِ سهم یک‌نهمِ مالیات‌ها و عوارض وصولی موضوع ماده‌ی ۷ و بند‌های الف و ب ماده‌ی ۲۸ قانون مالیات ارزش‌افزوده، که می‌بایست به حوزه‌ی سلامت اختصاص یابد، گزارش دهند و به این ترتیب، پزشکان محترم از چگونگیِ تأثیر خود بر آبادانی کشور آگاه شوند.

۴. گفتنی است، دریافت مالیات که از نوآوری‌های تمدن ایرانی بوده و نخستین شکل استانده (استاندارد) و فراگیر آن بر دستِ داریوش بزرگ شکل گرفته و بعد‌ها در دوران انوشیروان دادگر بازنگری و به‌روزرسانی شده است همواره در حدود ده درصد عایدی سالانه‌ی افراد بوده، آن‌هم به شرط رونق زندگی و شرایط کلی جامعه که در آن زمان بیشتر معطوف به آب‌وهوا یا جنگ بوده است؛ و شایسته‌ی توجه است که در همین حد و اندازه ــ زیرِ نامِ زکات ــ به دوران اسلامی هم رسیده است و در تاریخ تنها جوامع برده‌دارِ غربی بوده‌اند که در حد سی تا پنجاه و گاه هفتاد درصد مالیات می‌ستانده‌اند که در واقع معادلِ همان رویه‌ی پیشین‌شان، یعنی غارتگری، بوده است.

از این رو، خواهشمندیم هر چه سریع‌تر جلوی این بی‌داد گرفته شود و برای اصلاح قوانین مربوط و اجرای صحیح و درست آن از برای ایجاد امنیت و آسایش مردم و کارآفرینان کشور اقدام گردد. در آن صورت (عادلانه و منطقی بودن مالیات و شفاف بودن هزینه‌کردها) هم مردم با آن همراهی خواهند داشت و هم امید به بهبود اقتصاد بیشتر خواهد شد، در حالی که بر خلاف این رویه هم امنیت روانی و آسایش جامعه به خطر می‌افتد و هم پایداری نظم موجود.

دیگر خبرها

  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳