Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

کیوسک بین الملل تابناک: آزمایش موفقیت آمیز سامانه موشکی اس-۵۰۰ توسط روسیه، اصابت چند راکت به نزدیکی کاخ ریاست جمهوری افغانستان، هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک‌های فراصوت در اروپا، ازسرگیری مذاکرات کنترل تسلیحاتی آمریکا و روسیه و درخواست انگلیس برای از سرگیری مذاکرات وین برای احیای برجام از مهم ترین خبرها و رویدادهای بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمایش موفقیت آمیز سامانه موشکی اس-۵۰۰ توسط روسیه

وزارت دفاع روسیه روز سه شنبه در گزارشی به آزمایش موفق سامانه پدافند موشکی اس-۵۰۰ و پرتاب موشک از این سامانه در محدوده نظامی کاپوستین یار در استان آستراخان در ساحل دریای خزر خبر داد.

در این گزارش که با فیلمی از پرتاب موشک اس-۵۰۰ همراه بود گفته شد که موشک به هدف تعیین شده اصابت کرد.

ساخت پدافند موشکی اس ۵۰۰ روسیه در قالب تولید انبوه عملی شد و این سامانه جدید به صورت محدود در یک نمایشگاه بین المللی به نمایش گذاشته شد.

اس ۵۰۰ نسل جدید سامانه های موشکی زمین به هوای روسی است که رقیب پاتریوت آمریکا شناخته می شود.
این سامانه دوربرد، توان پایش محدوده گسترده ای از آسمان محل استقرار را در بالاترین نقطه دارد.
توانایی دفاع و متوقف کردن موشک های بالستیک، هدف گرفتن انواع پرنده های دشمن از جمله هواپیماها، بالگردها و موشک های کروز از جمله کاربردهای جنگی اعلام شده اس ۵۰۰ است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز هفتم تیر ماه اعلام کرد که ارتش روسیه بزودی به مجموعه های پدافند موشکی اس-۵۰۰ و موشک های قاره پیمای سرمت مجهز می شود.

انتظار می رود نخستین واحدهای اس-۵۰۰ پس از تحویل به ارتش روسیه در استان مسکو مستقر شود.

اصابت چند راکت به نزدیکی کاخ ریاست جمهوری افغانستان

منابع خبری افغانستان اعلام کردند که در جریان ادای نماز عیدقربان، مناطق اطراف کاخ ریاست جمهوری این کشور هدف چند راکت قرار گرفته است.

طلوع اعلام کرد که در جریان نماز عید در کاخ ریاست جمهوری افغانستان چند راکت به اطراف کاخ اصابت کرد اما نماز عید با مشکل مواجه نشد و به حالت عادی ادامه یافت.

تاکنون از خسارات و تلفات این حمله گزارش نشده است اما گفته می شود که راکت ها به کاخ ریاست جمهوری اصابت نکرده است.

افغانستان در عید قربان چهار روز تعطیل عمومی است.

طی هفته های اخیر درگیری نیروهای دولتی با شبه نظامیان طالبان در مناطق مختلف افغانستان شدت یافته است.

هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک‌های فراصوت در اروپا

سفارت روسیه در واشنگتن روز سه‌شنبه درباره طرح آمریکا برای استقرار موشک‌های فراصوت در اروپا هشدار داد.

بر اساس گزارش خبرگزاری تاس، سفارت مسکو گفته، ما باید به وزارت دفاع آمریکا یادآوری کنیم که استقرار هرگونه موشک‌های فراصوت در کشورهای اروپایی فوق‌العاده بی‌ثبات‌کننده است.

سفارت مسکو در بیانیه خود که در حساب توئیتری خود منتشر کرده اضافه کرده است، مدت زمان کوتاه پرواز این موشک‌ها باعث می‌شود که روسیه زمان کمی برای تصمیم‌گیری داشته باشد و همین مساله احتمال درگیری‌های ناخواسته را افزایش خواهد داد.

«جان کربی» سخنگوی پنتاگون اخیرا در نشست خبری خود در واکنش به آزمایش موشک فراصوت روسیه از ناو «ادمیرال گروشکوف» گفته بود، موشک‌های جدید مافوق صورت روسیه به طور بالقوه می‌تواند بی‌ثبات‌کننده باشد چرا که می‌توانند کلاهک اتمی نیز حمل کند که خطر آن را افزایش می‌دهد.

وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه از آزمایش موفق موشک فراصوت «زیرکان» از دریای سفید به سمت دریای بارنِتس خبر داد. سرعت این موشک هفت ماخ و برد آن بیش از ۳۵۰ کیلومتر برآورد شده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در سال ۲۰۱۹ از توسعه این موشک خبر داده و گفته بود که سرعت آن می‌تواند تا ۹ ماخ و برد آن نیز تا ۱۰۰۰ کیلومتر برسد.

ازسرگیری مذاکرات کنترل تسلیحاتی آمریکا و روسیه

دولت‌های روسیه و آمریکا بعد از خارج‌شدن از توافق «آی‌اِن‌اِف»، قصد دارند مذاکرات خود بر سر موضوع کنترل تسلیحاتی را ادامه بگیرند.

روزنامه «کامرسانت» امروز (سه‌شنبه) گزارش داد، واشنگتن و مسکو توافق کردند که اولین دور از گفت‌وگوهای ثبات استراتژیک اتمی را هفته آینده برگزار کنند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از این گزارش، این دور از مذاکرات کنترل تسلیحاتی آمریکا و روسیه در تاریخ ۲۸ جولای (ششم مرداد) در شهر ژنو برگزار می‌شود.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین» همتای روسی او طی دیداری که در ماه گذشته در ژنو داشتند، توافق کردند گفت‌وگوهای دوجانبه‌ای را برای معین‌کردن پیش‌زمینه‌ای برای اقدامات کاهش خطر و کنترل تسلیحات در آینده انجام دهند.

دولت بایدن از همان ابتدای حضور خود در کاخ سفید بر این نکته تاکید کرد که به دنبال تمدید پیمان استارت ۳ برای حفظ توازن فعلی در نیروهای هسته‌ای دو کشور است. بر اساس این پیمان نباید تعداد موشک‌های بالستیک و زیردریایی‌هایی که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای دارند، برای طرفین بیش از ۷۰۰ فروند و موشک بالستیک و زیردریایی غیر مستقر از ۸۰۰ فروند بیشتر باشد. همچنین، نباید موشک‌های بالستیک و زیردریایی‌هایی که دارای کلاهک هسته‌ای هستند، برای هر یک از طرفین از ۱۵۵۰ فروند تجاوز کند.

هم دولت روسیه و هم دولت آمریکا خواستار حفظ این پیمان به عنوان شاکله اصلی حفظ امنیت هسته‌ای هستند. البته این مساله دلیل بر این نمی‌شود که دو طرف به دنبال نوسازی تجهیزات پرتاب هسته‌ای نباشند؛ همان‌گونه که آمریکایی‌ها به دنبال توسعه سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی و روس‌ها به دنبال ساخت موشک‌ها و سلاح‌های هایپرسونیک همچون سامانه «ونگارد» برای عبور از سپر دفاع موشکی آمریکایی‌ها هستند.

درخواست انگلیس برای از سرگیری مذاکرات وین برای احیای برجام

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که دولت لندن همسو با موضع ایالات متحده آمریکا از ایران می‌خواهد که به میز مذاکره برگردد تا اطمینان حاصل شود که «می‌توانیم درباره بازگشت به برجام به نتیجه برسیم.»

 دومینیک راب روز سه‌شنبه طی اظهاراتی در مجلس عوام، بدون اشاره به اینکه کدام کشور ناقض برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است از تدابیر جبرانی ایران تحت برجام انتقاد کرد و افزود: قویا از ایران می‌خواهیم تمام اقداماتی را که ناقض برجام است متوقف کند.

وی درباره توقف مذاکرات برجامی در وین هم ادعا کرد که از نظر دولت لندن مهلت این مذاکرات نامحدود و ابدی نیست.

مذاکرات دیپلمات‌های گروه ۱+۴ و ایران درباره احیای توافقی که ایالات متحده در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ از آن خارج شد، پس از ۶ دور گفت‌وگوهای فشرده و مستمر در وین، به مراحل پایانی نزدیک شده است.

در آخرین نشست کمیسیون مشترک برجام در وین که ۳ هفته پیش برگزار شد، هیات‌ها ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت‌های صورت گرفته برای احیای برجام، بار دیگر بر عزم و جدیت خود به منظور پیگیری روند گفت‌وگوها با هدف یافتن راه حل‌هایی جهت چند موضوعی که هنوز حل و فصل نشده‌اند، تاکید کردند.

در پایان این نشست، هیات‌ها برای کسب دستورالعمل‌های سیاسی درباره مسائل باقی‌مانده راهی پایتخت‌ها شدند تا برای دور هفتم مذاکرات آماده شوند. سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه ایران می‌گوید: مذاکرات وین در ۶ دور با قوت و کیفیت جلو رفت.

وی با بیان اینکه احیای برجام به دلیل رویکرد آمریکا با تاخیر روبه‌رو شد و انتخابات ریاست جمهوری در ایران برگزار شد، اظهار داشت: حالا باید منتظر باشیم دولت جدید مستقر شود. البته سیاست‌های کلی نظام تغییر نمی‌کند و دولت مجری دستورات نظام است. طبیعی است این گفت‌وگوها در مسیر عادی ادامه یابد.

رییس مرکز دیپلماسی‌ عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه ادامه داد: مهم این است که منافع مردم و تصمیم های عالیه نظام اجرا شود. لحظه‌ای که دولت آمریکا به تعهدات خود در ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام برگردد و ایران راستی‌آزمایی کند، به تعهداتش برمی‌گردد. باید صبر کنیم دولت جدید مستقر شود.

علی ربیعی سخنگوی دولت هم امروز در نشست خبری هفتگی خود بیان داشت که مذاکرات برجامی به بعد از انتقال کامل دولت موکول شده است و مسئولیت آن بر عهده تیم جدید مذاکرات خواهد بود.

در همین حال سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد که روند گفت‌وگوها فراتر از مذاکرات رسمی وین جریان دارد و نشست کمیسیون مشترک هم در زمان مناسب منعقد خواهد شد.

«پیتر استانو» در نشست خبری در بروکسل گفت: همانطور که می‌دانید نماینده عالی (جوسپ بورل) نقش هماهنگی برجام را برعهده دارد و او با هماهنگی مشارکت کنندگان اقدام و تصمیم‌گیری می‌کند، لذا هر زمان که اعضا درباره ازسرگیری مذاکرات توافق کردند، گفت‌وگوها آغاز می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بحران آب طالبان روز عرفه موج پنجم کرونا بحران آب خوزستان عید قربان آمریکا و روسیه چین و آمریکا اروپا ایران و آمریکا خاورمیانه بحران آب طالبان روز عرفه موج پنجم کرونا بحران آب خوزستان عید قربان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۴۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی

دولت انگلیس در حالی از امروز سه شنبه کنترل‌های جدید برگزیتی برای واردات برخی محصولات از اتحادیه اروپا را آغاز می‌کند که کارشناسان درباره عواقب و هزینه‌های سنگین این اقدام برای مصرف کنندگان انگلیسی هشدار می‌دهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه استاندارد در مطلبی نوشت: انگلیس در حالی کنترل های جدید برگزیت را آغاز می کند که کارشناسان نسبت به زمان تحویل طولانی تر، بوروکراسی بیشتر و هزینه های بالاتر برای مصرف کنندگان بریتانیایی هشدار می دهند.

در ادامه این مطلب آمده است: بیش از سه سال پس از برگزیت نهایی، بریتانیا کنترل کالاها را برای واردات محصولات حیوانی و گیاهی اتحادیه اروپا از روز سه شنبه آغاز خواهد کرد. وزارت کشاورزی مسئول در لندن بنا به درخواست این موضوع را تایید کرد. علاوه بر این، واردکنندگان مواد غذایی باید «هزینه کاربری مشترک» را تا 145 پوند (169.61 یورو) برای هر بار برای برخی از محصولات مانند سوسیس، پنیر و ماست و همچنین گل های شاخه بریده بپردازند.

در این شرایط کارشناسان و شرکت‌ها نسبت به زمان‌های تحویل طولانی‌تر، بوروکراسی بیشتر و هزینه‌های بالاتر که مصرف‌کنندگان در بریتانیا در نهایت باید متحمل شوند هشدار می دهند. بر اساس محاسبات شرکت بیمه اعتبار آلیانز ترید، مقررات جدید برگزیت ممکن است تا دو میلیارد پوند برای شرکت‌های انگلیسی ضرر داشته باشد و باعث افزایش تورم شود. بر این اساس هزینه های واردات در سال اول ده درصد افزایش می یابد.

کنترل های فیزیکی که بلافاصله پس از برگزیت در اتحادیه اروپا اعمال شد، قبلاً چندین بار در انگلیس به تعویق افتاده است. کمبود زیرساخت و نیروی انسانی برای اجرای این طرح وجود داشت. پورتال «پولیتیکو» گزارش داد که بلافاصله قبل از شروع این کنترل ها هنوز سؤالات زیادی بی پاسخ مانده است. اپراتورهای تجاری بنادر میلیون‌ها پوند به تأسیسات بازرسی ساختمان سرازیر کرده‌اند و اکنون نگرانی‌های جدی در مورد نحوه پوشش هزینه‌های اجرای آنها دارند.

بریتانیا در پایان ژانویه 2020 اتحادیه اروپا را ترک کرد. پس از مرحله گذار، این کشور از سال 2021 دیگر عضو بازار داخلی اتحادیه اروپا و اتحادیه گمرکی نبوده است. قراردادی که در آخرین ثانیه به توافق رسید، مشارکت تجاری تا حد زیادی بدون مانع را تضمین کرد. با این حال، مشکلات زیادی در تجارت دوجانبه به خصوص در ابتدا وجود داشت. تجار همچنین از بوروکراسی بیشتر و تعرفه های جدید در برخی مناطق در سایه قوانین جدید شکایت دارند.

انجمن بنادر بریتانیا و اتاق کشتیرانی این کشور هشدار دادند که اپراتورها نیاز فوری به دسترسی به سیستم فناوری اطلاعات دولتی دارند که پس از برگزیت معرفی شد. در غیر این صورت آنها نمی دانند که چه تعداد کالا را باید فاکتور کنند و برای چه کسانی باید فاکتور بگیرند. چندین انجمن تجاری نسبت به هرج و مرج جدید در مرزها و هزینه ها به ویژه برای شرکت های کوچک و متوسط ​​هشدار دادند.

وزارت کشاورزی انگلیس البته اخیراً اعلام کرده است: دولت بریتانیا کاملاً متقاعد شده است که امکانات، زیرساخت‌ها و سیستم‌های مرزی برای اجرای کنترل‌های مرزی جدید در 30 آوریل آماده خواهند بود.

البته بیش از 4 سال پس از خروج رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا، بریتانیا با عواقب ناگوار برگزیت مواجه شده است. به جای امید به بهبود اقتصادی، کاهش رشد، فقدان توافقات تجاری و افزایش هزینه های مواد غذایی از روزمرگی های این کشور است.

نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد که 63 درصد از بریتانیایی ها برگزیت را یک شکست ارزیابی می کنند، در حالی که تنها 12 درصد آن را موفقیت آمیز می دانند.

انگلیسی ها در پی یک همه پرسی در سال 2016 برای خروج از اتحادیه اروپا رای دادند و در نهایت بریتانیا روز جمعه 31 ژانویهٔ سال 2020 میلادی ساعت 11 شب به وقت محلی از اتحادیهٔ اروپا جدا شد.

لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیسموافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • اصابت موشک روسیه به قلعه هری پاتر + فیلم
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • هشدار وقوع سیلاب در افغانستان
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند