Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: تعدادی از نمایندگان در قالب ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس به خاطر استنکاف از اجرای قانون مدیریت بحران شکایتی را مطرح کردند.

وی افزود: این طرح به امضای ۴۰ نفر از نمایندگان رسیده و در حال طی کردن روال اداری و قانونی در مجلس شورای اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل طرح شکایت نمایندگان به خاطر استنکاف از اجرای قانون مدیریت بحران به شرح زیر است:

موارد اعلامی  نقض و استنکاف از اجرای مواد (۶ و ۷) قانون مدیریت بحران کشور مصوب   ۱۳۹۸.۵.۷

براساس ماده (۶) قانون مدیریت بحران کشور مصوب  ۱۳۹۸.۵.۷ به منظور سیاستگذاری اجرائی در زمینه مدیریت بحران کشور، در محدوده سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، شورای عالی مدیریت بحران کشور با عضویت اشخاص زیر تشکیل می شود:

١ـ رئیس جمهور یا معاون اول رئیس جمهور(رئیس شورا)

٢ـ وزیر کشور(نائب رئیس شورا)

٣ـ وزیر دفاع و پشتیبانی نیروھای مسلح

۴ـ وزیر راه و شهرسازی

۵ ـ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

۶ ـ وزیر نیرو

٧ ـ وزیر جهاد کشاورزی

٨ ـ وزیر اطلاعات

٩ـ رئیس ستاد کل نیروھای مسلح

١٠ـ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور

١١ـ رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

١٢ـ رئیس سازمان (دبیر شورا)

١٣ـ رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران

١۴ـ یک نفر از اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراھا و یک نفر از اعضای کمیسیون عمران به انتخاب مجلس شورای اسلامی (به عنوان ناظر)

١۵ـ دو نفر از متخصصان مدیریت بحران به پیشنهاد رئیس سازمان، تأیید وزیر کشور و با حکم رئیس جمهور

١۶ـ رئیس سازمان بسیج مستضعفین

تبصره ١ـ دبیر شورای عالی موظف است گزارش مصوبات آن شورا را برای رؤسای قوا ارسال کند.

تبصره ٢ـ جلسات شورای عالی به صورت عادی حداقل ھر سه ماه یک بار و جلسات فوق‌العاده آن بر حسب ضرورت به پیشنهاد رئیس سازمان و تأیید وزیر کشور تشکیل می شود. این جلسات با حضور نصف به علاوه یک اعضاء رسمیت یافته و تصمیمات آن با اکثریت نسبی آراء اتخاذ می‌شود.

تبصره ٣ـ دبیرخانه شورای عالی در وزارت کشور (سازمان مدیریت بحران کشور) مستقر است.

تبصره ۴ـ دبیرخانه شورای عالی، مسؤول ابلاغ و پیگیری اجرای مصوبات آن است. این مصوبات با تأیید رئیس جلسه (رئیس جمهور یا معاون اول رئیس جمهور) و در غیاب وی وزیر کشور لازم الاجراء است.»  

مطابق تبصره(۲) ماده(۶) قانون مدیریت بحران کشور مصوب ۱۳۹۸.۵.۷ شورای عالی باید به صورت عادی حداقل هر سه ماه یک بار تشکیل جلسه دهد. ولی متأسفانه براساس اعلام رسمی معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی در تاریخ   ۱۴۰۰.۲.۷، از زمان تصویب قانون جدید مدیریت بحران کشور(مورخ    ۱۳۹۸.۵.۷) تاکنون شورای عالی مدیریت بحران هیچ جلسه‌ای را تشکیل نداده است و عدم تشکیل شورای مذکور منجر به عدم اجرای وظایف قانونی از جمله عدم تصویب و به روزرسانی سند راهبرد ملی مدیریت بحران و همچنین عدم تصویب و به روزرسانی برنامه ملی کاهش خطر حوادث و سوانح، برنامه ملی آمادگی و پاسخ و برنامه ملی بازسازی و بازتوانی موضوع ماده(۷) قانون مذکور شده است.

امضاکنندگان این طرح خواستار رسیدگی به نقض قانون در این باره در قالب ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس شدند.

به گزارش فارس‌، طبق ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس هرگاه حداقل ۱۵ نفر از نمایندگان درخواست کنند تا در مورد موضوعی تحقیق شود این موضوع  در قالب کارگروهی مورد پیگیری قرار می‌گیرد و گزارش کارگروه مربوطه برای رأی‌گیری در صحن قرائت می‌شود و در صورت تصویب موارد تخلف در گزارش برای رسیدگی به قوه قضاییه ارسال می‌شود.

اسامی امضاکنندگان طرح شکایت به خاطر استنکاف از اجرای قانون مدیریت بحران طبق ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس.

۱ - حسینعلی حاجی دلیگانی

۲ - الهام آزاد

۳-  احسان ارکانی

۴ - پرویز اوسطی

۵ - عبدالجلال ایری

۶ - علی اکبر بسطامی

۷ -نصراله پژمان فر

۸- مجتبی توانگر

۹- هاجر چنارانی

۱۰- انور حبیب زاده بوکانی

۱۱- اسماعیل حسین زهی

۱۲ -علی خضریان

۱۳ -جعفر راستی

۱۴ -حسین رجایی ریزی

۱۵- فاطمه رحمانی

۱۶- محمدرضا رضائی کوچی

۱۷- یعقوب رضازاده

۱۸ -قاسم ساعدی

۱۹ -مالک شریعتی نیاسر

۲۰- محمدرضا صباغیان بافقی

۲۱ -مهدی عسگری

۲۲ -علی اکبر علیزاده برمی

۲۳- محسن علیزاده سپیدان

۲۴- رسول فرخی میکال

۲۵ -احمدحسین فلاحی

۲۶- بهروز محبی نجم آبادی

۲۷- احمد محرم زاده یخفروزان

۲۸- حسین محمدصالحی دارانی

۲۹- جلال محمودزاده

۳۰- کیوان مرادیان کوچکسرائی

۳۱- عباس مقتدایی

۳۲- غلامرضا منتظری

۳۳- سیدنظام الدین موسوی

۳۴ -سیدمحمد مولوی

۳۵- حسین میرزائی

۳۶- رحمت اله نوروزی

۳۷ -جواد نیک بین

۳۸- حسن همتی

۳۹- غلامحسین کرمی

۴۰- سیدعلی یزدی خواه

منبع: نماینده

کلیدواژه: حاجی دلیگانی شکایت قانون مدیریت بحران آیین نامه داخلی مجلس مدیریت بحران کشور مجلس شورای اسلامی رئیس سازمان شورای عالی رئیس جمهور وزیر کشور ۱۳۹۸ ۵ ۷ ـ وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۴۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی برای بحران ۲ مؤلفه اصلی مدیریت بحران است، افزود: وقوع حوادث غیر مترقبه زمان نمی‌شناسد، بنابراین باید برای هر نوع حادثه‌ای از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، گفت: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با بیان اینکه حوزه مدیریت بحران مورد توجه مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال خرید یک سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی پیشگیری، آمادگی و بازسازی و باز توانی از ارکان مدیریت بحران دانست و تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هر حادثه‌ای ضروری است.

نامی به وقوع سیل‌های اخیر در برخی از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی در این مناطق، اضافه کرد: ایجاد سیل بند عرضی و جلوگیری از ساخت و سازها در بستر رودخانه‌ها از اقدامات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از خطرات سیل در این مناطق است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی به جز اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور نداریم، تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها علاوه بر حفظ و ذخیره آب‌های زیرزمینی، از فرسایش خاک نیز در هنگام وقوع سیلاب جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089801

دیگر خبرها

  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است