Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، رادیو رسمی و روزنامه لوموند فرانسه با انتشار یک گزارش فاش کرد که خط تلفن «محمد ششم» پادشاه مغرب و نزدیکان وی توسط بدافزار ساخت یک شرکت صهیونیستی فعال در حیطه فناوری اطلاعات موسوم به «پگاسوس» مورد جاسوسی قرار گرفته است.

بر پایه این گزارش، یکی از شماره تلفن‌های مندرج در فهرست اطلاعاتی این بدافزار متعلق به پادشاه مراکش بوده است و این در حالی است که ماه‌هاست مراکش نیز در زمره رژیم‌هایی قرار گرفته است که علی رغم اعتراض احزاب سیاسی و مردمی این کشور نسبت به برقراری روابط با رژیم صهیونیستی، اقدام به عادی سازی روابط با اسرائیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر آن، این رسانه‌ها ادعا کرده‌اند که تلفن همراه «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز در کنار تلفن «برهم صالح» رئیس جمهور عراق توسط این بدافزار ساخت شرکت اسرائیلی هک شده است.

گفتنی است که در پی افشا شدن رسوایی مربوط به استفاده گسترده دولت‌ها از جاسوس افزار ساخت اسرائیل برای رصد و دسترسی به اطلاعات محرمانه مخالفین خود، دفتر دادستان پاریس امروز صبح از آغاز رسیدگی به پرونده استفاده گسترده از این جاسوس افزار خبر داد.

به گزارش مهر، دفتر دادستان پاریس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دادستان پایتخت فرانسه پرونده رسیدگی به استفاده از این جاسوس افزار اسرائیلی که توسط شرکت «ان اس او» اسرائیل ساخته شده را به جرم استفاده غیر قانونی از اطلاعات، نقض حریم خصوصی و فروش غیر قانونی این جاسوس افزار به جریان انداخته است.

گفته می‌شود دادستان پاریس این پرونده را بر اساس شکایت دو روزنامه نگار فرانسوی و تارنمای «مدیا پارت» این کشور به جریان انداخته است.

گزارش ۱۷ رسانه نشان می‌دهد جاسوس افزار این شرکت برای هک موبایل خبرنگاران، مقامات دولتی و فعالان حقوق بشر در سراسر جهان استفاده شده است.

شرکت صهیونیستی مذکور این اتهامات را رد و اعلام کرد محصولات آن فقط برای استفاده سازمان‌های اطلاعاتی و آژانس‌های مجری قانون جهت مقابله با جرائم و تروریسم ارائه شده است.

این در حالی است که سخنگوی آمازون در بیانیه‌ای در این خصوص گفت: «هنگامی که متوجه این فعالیت شدیم، با شتاب وارد عمل شدیم تا زیرساخت و حساب‌های مرتبط با آن را حذف کنیم».

کد خبر 5262744

منبع: مهر

کلیدواژه: عراق برهم صالح امانوئل مکرون نرم افزار جاسوسی پگاسوس محمد ششم اسرائیل ایالات متحده امریکا افغانستان عراق رژیم صهیونیستی لبنان روسیه طالبان فلسطین سوریه ترکیه ایران مسجدالاقصی اتحادیه اروپا عربستان سعودی جاسوس افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۶۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سال 1992، نخستین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

نخستین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» نخستین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

نخستین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

نخستین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • همراه پرخرج
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم