Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان تاکنون به ۱۹۲ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۸۱۹ نفر رسیده و این ویروس مرگبار ۴ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۹۴۳ قربانی در سراسر دنیا گرفته است. بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۱۷۴ میلیون و ۹۶۰ هزار و ۳۱۹ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور‌های رکورددار ابتلا به کرونا در جهان

۱- آمریکا⇐  ۳۵ میلیون و ۸۱ هزار و ۷۱۹ نفر 
۲- هند⇐  ۳۱ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۳۳۷ نفر
۳- برزیل⇐ ۱۹ میلیون و ۴۱۹ هزار و ۷۴۱ نفر
۴- روسیه⇐  ۶ میلیون و ۶ هزار و ۵۳۶ نفر
۵- فرانسه⇐  ۵ میلیون و ۸۹۰ هزار و ۶۲ نفر
۶- ترکیه⇐  ۵ میلیون و ۵۴۶ هزار و ۱۶۶ نفر
۷- انگلیس⇐  ۵ میلیون و ۵۱۹ هزار و ۶۰۲ نفر
۸- آرژانتین⇐  ۴ میلیون و ۷۸۴ هزار و ۲۱۹ نفر
۹- کلمبیا⇐  ۴ میلیون و ۶۶۸ هزار و ۷۵۰ نفر
۱۰- ایتالیا⇐  ۴ میلیون و ۲۹۳ هزار و ۸۳ نفر

کشور‌های رکورددار فوتی کرونا در جهان

۱- آمریکا⇐ ۶۲۵ هزار و ۳۶۳ نفر
۲- برزیل⇐ ۵۴۴ هزار و ۳۰۲ نفر
۳- هند⇐ ۴۱۸ هزار و ۵۱۱ نفر
۴- مکزیک⇐ ۲۳۶ هزار و ۸۱۰ نفر
۵-  پرو⇐ ۱۹۵ هزار و ۳۳۲ نفر
۶- روسیه⇐ ۱۴۹ هزار و ۹۲۲ نفر
۷- انگلیس⇐ ۱۲۸ هزار و ۸۲۳ نفر
۸- ایتالیا⇐ ۱۲۷ هزار و ۸۸۴ نفر
۹- کلمبیا⇐ ۱۱۷ هزار و ۱۳۱ نفر
۱۰-فرانسه⇐ ۱۱۱ هزار و ۵۲۵ نفر

بیشترین آمار کرونا نسبت به جمعیت در کدام کشورهاست؟

در حال حاضر در جدول جهانی ۱۰ کشور اول بر اساس میزان آمار ابتلا به کرونا نسبت به جمعیت آندورا، مونته نگرو، جمهوری چک، بحرین، سن مارینو، سیشل، مالدیو، جَبل‌الطّارِق، اسلوونی و لوکزامبورگ  قرار دارند.

همچنین پرو، مجارستان، بوسنی و هرزگوین، جمهوری چک، جَبل‌الطّارِق، سن مارینو، مقدونیه شمالی، بلغارستان، مونته نگرو و برزیل در جدول جهانی ده کشور اول بر اساس میزان قربانیان کرونا نسبت به جمعیت هستند.

لازم ذکر است؛ اطلاعات موجود در این گزارش، روزانه اعلام می‌شود و بسته به ساعت اعلام آمار روزانه از سوی هر کشور، ممکن است ارقام موجود شامل آخرین آمار اعلام شده هر کشور نباشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمار کرونا در جهان ویروس کرونا ۴ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از امپراتوران روم گرفته تا جان دی. راکفلر که به اولین میلیاردر جهان تبدیل شد، دنیا شاهد زندگی ثروتمندان بسیاری بوده است. اما ثروتمندترین افراد حال حاضر جهان کجا زندگی می کنند؟ اینفوگرافیک زیر، کشورهایی را که بیشترین تعداد میلیاردرها را در سال ۲۰۲۴ در خود جای داده اند را نشان می دهد.

کشورهای دارای بیشترین میلیاردرها در سال ۲۰۲۴

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از روزیاتو، طبق فهرست ثروتمندان جهان Hurun در سال ۲۰۲۴، چین ۸۱۴ میلیاردر دارد که بیشترین تعداد میلیاردرها در جهان است. چین علیرغم حفظ رتبه اول، طی یک سال ۱۵۵ میلیاردر را از دست داد، در حالی که ایالات متحده ۱۰۹ میلیاردر به دست آورد. شکاف بین دو کشور اکنون به ۱۴ میلیاردر کاهش یافته است.

ایالات متحده و چین با هم نزدیک به نیمی از ۳,۲۷۹ میلیاردر جهان را در خود جای داده اند. پس از آنها هند با ۲۷۱ میلیاردر و بریتانیا با ۱۴۶ میلیاردر قرار دارند.

با این حال، در مجموع، کشورهای اروپایی شش کشور از ۱۰ کشور برتر و هشت کشور از ۲۰ کشور برتر با بیشترین تعداد میلیاردرها هستند.

به طور طبیعی، بزرگترین اقتصادهای جهان در تعداد میلیاردرها بیش از حد حضور دارند، زیرا فرصت های بیشتری برای تولید ثروت فراهم می کنند.

سوئیس، سنگاپور و سوئد از این نظر با دیگر کشورها فرق می کنند و تنها یکی از آنها در بین ۲۰ اقتصاد برتر از نظر تولید ناخالص داخلی قرار دارند. تصور می‌شود که هر سه کشور دارای نرخ‌های مالیاتی بالایی هستند که معمولاً برای ثروت اندوزی مفید نیستند. اما برداشت ها می تواند گمراه کننده باشد. به عنوان مثال، سوئد مالیات بر ارث، نرخ ثابت بر عایدی سرمایه و نرخ مالیات شرکتی ۲۱ درصدی ندارد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902620

دیگر خبرها

  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت+ فیلم
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور