Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@09:49:01 GMT

عدم ارائه خدمات کشاورزی به برنجکاران خوزستان

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۸۷۸۵

عدم ارائه خدمات کشاورزی به برنجکاران خوزستان

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: به کشاورزانی که به کشت شلتوک پرداخته اند هیچگونه نهاده کشاورزی و سوخت تعلق نخواهد گرفت.

خدارحم امیری‌زاده با اشاره به تنش آبی در استان اظهار کرد: با پیش‌بینی‌هایی که از قبل صورت گرفته بود الگوی کشت متناسب با میزان آب موجود که توسط سازمان آب و برق تامین شده، تعریف شد و این الگوی کشت با توجه به کشت های محلی و مرسوم که سال‌های گذشته نیز انجام می شد تعیین و به شهرستان ها ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، وی افزود: جلسات متعددی برگزار و آموزش های لازم به کشاورزان ارائه شد. همچنین نشست‌هایی با بزرگان و ریش سفیدان در خصوص عدم کشت شلتوک برگزار شد و بنرهایی نیز در سطح شهرستان‌ها نصب شد که این اقدامات همچنان ادامه دارد.

امیری‌زاده تصریح کرد: در دو سال اخیر که مجوز کشت شلتوک به کشاورزان داده شد، حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار هکتار از مزارع استان به کشت این محصول اختصاص یافت و در حال حاضر کشاورزان روند سال های پیش را تکرار کرده اند.

وی عنوان کرد: به کشاورزانی که به کشت شلتوک پرداخته اند، هیچگونه نهاده کشاورزی و سوخت تعلق نگرفته و نخواهد گرفت.

امیری‌زاده ادامه داد: الگوی کشت تابستانه در نظر گرفته شده در حال حاضر در ۲۰ هزار هکتار به اجرا درآمده و سازمان آب و برق همکاری بسیار خوبی در این زمینه داشته است.

وی از کشاورزان به خصوص کسانی که در بالادست حوضه های آبریز به کشت شلتوک اقدام نموده اند درخواست کرد با برداشت آب، بحران کم آبی را شدت نبخشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بحران کم آبی استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان کشت برنج در خوزستان جهاد كشاورزي کشت شلتوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۸۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ امید جهان نژادیان گفت: خوزستان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی ازجمله گندم است و برداشت این دانه‌های طلایی در استان از بیستم فروردین امسال از مناطق جنوبی استان آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان میزان خرید روزانه خرید گندم از کشاورزان خوزستان را بیش از ۶۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: از ابتدای فصل برداشت تاکنون، بیش از ۵۶۰ هزار تن از این محصول راهبردی خریداری و به سیلو‌ها انتقال داده شده است.
وی درخصوص میزان خرید گندم نسبت به پارسال می‌گوید: تاکنون شاهد افزایش دوبرابری این محصول هستیم و استقبال کشاورزان برای تحویل به مراکز خرید خوب بوده است.
در سال زراعی جاری هر کیلوگرم گندم به قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و هر کیلوگرم گندم دروم به قیمت ۱۸ هزار تومان از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری می‌شود.
پارسال در خوزستان بیش از یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.
در سال زارعی جاری در ۷۵۴ هزار هکتار از اراضی خوزستان کشت گندم انجام شده است.

دیگر خبرها

  • خریدبیش از ۷۷۰ هزار تن گندم ‌از کشاورزان استان خوزستان
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید