Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@21:26:25 GMT

با مزایای «جنگل تراپی» آشنا شوید!

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۹۱۱۶۲

با مزایای «جنگل تراپی» آشنا شوید!

مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشگاه کالج لندن (UCL) و کالج امپریال لندن انجام شده است، ارتباط بین انواع مختلف محیط‌های طبیعی و شهری و رشد شناختی، سلامت روانی و سلامت عمومی جوانان را بررسی کرده و به نتایج جالبی رسیده است.

آن‌ها از داده‌های مربوط به ۳۵۶۸ کودک و نوجوان، از سن نه تا ۱۵ سال، از ۳۱ مدرسه در سراسر لندن استفاده کردند، که تخمین زده می‌شود از هر ۱۰ فرد بین ۵ تا ۱۶ سال، ۱ نفر از یک بیماری بالینی بهداشت روانی رنج می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نتایج نشان داد که قرار گرفتن در معرض زمین‌های جنگلی با نمرات بالاتر برای رشد شناختی و ۱۶ ٪ کاهش مشکلات عاطفی و رفتاری طی دو سال بعد همراه بود. نویسنده اصلی، دانشجوی دکترا، میکائیل مایس از دانشگاه UCL گفت: "مطالعات قبلی ارتباط مثبت بین قرار گرفتن در معرض طبیعت در محیط‌های شهری، رشد شناختی و سلامت روان را نشان داده است، این این مزایای بهداشتی خصوصا توسط بزرگسالان دریافت می‌شود، این یافته‌ها به درک ما از انواع محیط طبیعی به عنوان یک عامل محافظتی مهم برای رشد شناختی و سلامت روانی کمک می‌کند و نشان می‌دهد که هر نوع محیطی ممکن است به طور مساوی در این مزایای سلامتی کمک نکند.

به عنوان مثال غوطه ور شدن در مناظر، صدا و بوی یک جنگل، یک درمان آرام سازی است که با فواید فیزیولوژیکی، پشتیبانی از عملکرد ایمنی بدن انسان، کاهش مشکلات ضربان قلب و کورتیزول بزاقی و انواع  فواید روانشناختی همراه است. با این حال، دلایلی که ما این مزایای روانشناختی را از زمین‌های جنگلی تجربه می‌کنیم ناشناخته مانده است.

جنگل تراپی
نویسنده ارشد مشترک پروفسور Mireille Toledano از مرکز MRC برای محیط زیست و بهداشت و محقق اصلی مطالعه شناخت، نوجوانان و تلفن‌های همراه (SCAMP)، کالج امپریال لندن گفت:
"قبلاً گفته شده بود که مزایای محیط طبیعی برای سلامت روان از نظر بزرگی با سابقه خانوادگی، سن والدین و حتی قابل توجه‌تر از عواملی مانند درجه شهرنشینی در اطراف شما است، اما کمتر از وضعیت اقتصادی اجتماعی والدین شما است.

نویسنده ارشد این مطالعه، پروفسور کیت جونز از UCL گفت: "یک توضیح ممکن برای یافته‌های ما ممکن است این باشد که قرار گرفتن در معرض تصاویر  و صدا‌های جنگل  و  حیوانات مزایای روانشناختی را فراهم می‌کند، که انتظار می‌رود هر دو ویژگی در زمین‌های جنگلی به وفور بیشتر باشد، اما حتی اگر نتایج ما نشان دهد که زمین‌های جنگلی شهری با رشد شناختی و سلامت روانی نوجوانان ارتباط دارد، علت این ارتباط هنوز ناشناخته است. "/ انتخاب

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: زمین های جنگلی رشد شناختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۱۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ