Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی که به صورت سر زده در حاشیه روند برگزاری داوری‌های بخش فیلم کوتاه سی و نهمین جشنواره فرهنگی و هنری دانش آموزان سراسر کشور، در محل اردوگاه شهید باهنر تهران حضور یافته بود، در ارتباط مجازی با دانش آموزان استان‌های گلستان، آذربایجان شرقی و خوزستان به بحث، گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ارتباط زنده ویدیویی دانش آموزان خواسته‌های خود را در زمینه‌های مختلف با وزیر آموزش‌وپرورش در میان گذاشته و وزیر آموزش و پرورش، قول پیگیری‌های لازم در این زمینه‌ها را به دانش آموزان دادند.

از مهم‌ترین خواسته‌های دانش آموزان در این ارتباط ویدیویی، بسترسازی جهت استفاده از ظرفیت‌های دانش آموزان هنرمند در جهت ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان در حوزه هنر و احداث هنرستان‌های تخصصی هنر در مراکز استان‌ها بود.

آینده جامعه متأثر از نظام یادگیری است

وزیر آموزش‌وپرورش، در به پرسش یکی از دانش آموزان هنرمند استان آذربایجان شرقی، با اشاره به این که توسعه یادگیری و استفاده از ظرفیت‌های مختلف هنری برای تعمیق یادگیری و انتقال مفاهیم یک کار بسیار مهم، اساسی و ضروری است که ما را به حقیقت یادگیری نزدیک‌تر می‌کند، گفت: آینده جامعه متأثر از نظام یادگیری است و کیفیت نظام یادگیری کیفیت آینده ما را می‌سازد، بنابراین هر اندازه که نظام یادگیری، نظام کارسازتر و با کیفیت‌تری باشد و از ابزارها و جذابیت‌های بیشتری برای ارتقای سطح دانش و یادگیری دانش آموزان استفاده کند، انتقال مفاهیم با سادگی و سهولت بیشتری انجام می‌شود.

وی در ادامه، با ابراز خرسندی از تشکیل و برگزاری که در همین راستا، بیش از ۴ و نیم میلیون نفر از استعدادهای هنری و فرهنگی دانش آموزان شناسایی شده و به این نهضت بزرگ فرهنگی و هنری پیوسته‌اند و این عدد، یک عدد اعجاب‌آور و خیره کننده است.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به این که علاوه بر هنرهای زیبا، بلکه تمامی رشته‌های هنری آن گونه که باید در جایگاه خودش به درستی برای مخاطبان و به ویژه دانش آموزان تعریف نشده است، ادامه داد: متأسفانه هنوز این تصور غلط وجود دارد که دانش آموزانی که نمی‌توانند در رشته‌های دیگر تحصیل کنند به دنبال رشته‌های مهارتی و هنرستان‌های آموزش‌وپرورش می‌آیند و این برداشت و تصور اشتباهی است که باید اصلاح شود.

وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر این مفهوم که هر مهارت فرصت‌های جدیدتری را در اختیار افراد قرار می‌دهد و به آن‌ها امکان بیشتری برای انتخاب و مشارکت مؤثرتر در زندگی جمعی‌شان می‌بخشد، اظهار داشت: در مورد هنرهای زیبا، مشارکت‌های بسیار گسترده‌ای را با وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کرده‌ایم و این عرصه را بناست که با هم فکر و همکاری این وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسعه دهیم.

وی با ابراز خرسندی از این امر که در روند برگزاری این جشنواره همواره تمامی هنرها و به ویژه هنرهای نمایشی دستخوش رشد مثبتی شده است که برای همگان بسیار قابل توجه بوده است، اظهار امیدواری کرد: امیدواریم به تدریج با درکی سنجیده‌تر در سطح جامعه ما بتوانیم توجه بیشتری به این وجوه داشته باشیم.

حضور ۵۰ درصد از دانش آموزان در رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه‌های آموزش‌وپرورش است

حاجی میرزایی با تأکید بر این امر که بر اساس قانون، وزارت آموزش‌وپرورش باید ۵۰ درصد دانش آموزان را به سمت رشته‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی هدایت کند، تصریح کرد: این عدد نزدیک به ۳۵ درصد است و یکی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت آموزش‌وپرورش این است که در آینده‌ای نزدیک بتواند این رقم را تا مرز ۵۰ درصد افزایش داده و بهبود ببخشد.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید خطاب به دانش آموزان شرکت کننده در این ارتباط ویدیویی خاطر نشان کرد: امیدوارم با وجود استعدادهای بسیار خوبی مانند شما که در این سرزمین بزرگ فراوان هستند و اهتمام و تیزهوشی و سنجیدگی داوران محترم ما بتوانیم استعدادهای خوب این سرزمین را شناسایی کرده و زمینه‌های پرورش آنان را در این مسیر فراهم آورده و حرکت در این مسیر را تسهیل سازیم.

هنرستان‌های ماندگار در سطح کشور بخش مهمی از فرهنگ ما هستند

وی با اذعان به این امر که هنرستان‌های ماندگار در سطح کشور بخش مهمی از فرهنگ ما هستند و همان طور که همگان می‌دانند آرامش بخش هستند و ما را با گذشته‌ای پیوند می‌دهند که حس بهتری داشته باشیم، گفت: پذیرفته‌ایم که این مدارس را شناسایی و هدایت کنیم و تاکنون ۵۰ مدرسه ماندگار در سطح کشور شناسایی شده‌اند که سابقه ۱۰۰ ساله دارند و برخی از آن‌ها نیز بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارند و ما نیز این مدارس را شناسایی کرده و مورد حمایت قرار داده‌ایم تا بتوانیم آن‌ها حفظ کنیم.

وزیر آموزش و پرورش حفظ کارکردهای قبلی مدارس ماندگار را مهم‌ترین راز حفظ و نگهداری این مدارس برشمرده و با تأکید بر این مفهوم که مدرسه باید همچنان مدرسه باشد تا استوار بماند و تلاش می‌کنیم که این اتفاق بیفتد، افزود: این که شما دارید یک مدرسه ماندگار را به ما معرفی می‌کنید و تاریخچه آن را بیان می‌کنید، بخش مهمی از تاریخ یک سرزمین است، چرا که اصلی‌ترین تحولات یک جامعه را تاریخ نهادهای آموزشی آن شکل می‌دهد و اگر نهادهای مسئول یادگیری این مسئولیت را درست انجام بدهند، قطعاً یاد و خاطره آن‌ها در این سرزمین خواهند ماند.

کد خبر 5263320 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی وزارت آموزش و پرورش جشنواره فرهنگی دانش آموزی شهرداری تهران شورای شهر تهران قوه قضاییه ویروس کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت های کرونایی وزارت آموزش و پرورش سازمان امداد و نجات هلال احمر واکسن کرونا گردشگری امداد رسانی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران پیش بینی وضعیت هوا مهدی ولی پور آموزش و پرورش نظام یادگیری آموزش وپرورش وزیر آموزش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۴۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم

اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان در راستای گرامیداشت هفته معلم طی برنامه‌ای از معلمان بالای ۸۰ سال زنجان در دبیرستان ماندگار شریعتی تقدیر و تجلیل کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، شامگاه یکشنبه آموزش و پرورش استان زنجان طی برنامه‌ای از معلمان بالای 80 سال در دبیرستان ماندگار و قدیمی شریعتی واقع در چهارراه سعدی تقدیر و تجلیل کرد.

آیت‌الله علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در این برنامه اظهار داشت: توجه به وزارت آموزش و پرورش باید بیش از پیش جدی گرفته شود چرا که صاحبان آینده انقلاب همین دانش‌آموزان فعلی هستند.

.

وی با بیان اینکه باید به تربیت دانش آموزان در کنار آموزش آن‌ها جدی گرفته شود، گفت: هرچقدر به وزارت آموزش و پرورش بها بدهیم قطعاً در خصوص تربیت نسل جدید موفق خواهیم بود. اگر چه دشمنان در تلاش هستند که نسل جدید را نسبت به آینده ناامید کنند ولی قطعاً در این توطئه هم ناکام خواهد ماند.

علی اسماعیلی مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در این مراسم ضمن ادای احترام به مقام والای معلم گفت: بنده افتخارم این است که شاگرد شما هستم. شما که یک عمر زندگیتان را در زمینه معلمی گذراندید.

وی گفت: ما همانند شاگرد قدر شما را می‌دانیم و یقین داریم امروز در حضور قرنی از تجربه، صداقت، فداکاری و تلاش مقدس هستیم و تمامی فرهنگ و اخلاق و تدین را مدیون شما اساتید هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان