Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران به نقل از رویترز، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که کودکان زیر 12 سال در ایالات متحده آمریکا در اواخر ماه آگوست آینده آماده زدن واکسن ضد کرونا شوند.

بایدن به شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا گفت که کودکان زیر 12 سال برای دریافت واکسن ضد کرونا در اواخر ماه آگوست یا اوایل ماه سپتامبر آماده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بایدن از آمریکایی هایی که نسبت به واکسن ها تردید دارند درخواست کرد که واکسن بزنند.

این در حالی است که دکتر آنتونی فائوچی متخصص بیماریهای عفونی در ایالات متحده آمریکا و مشاور ارشد پزشکی کاخ سفید تأکید کرد که گونه«دلتا» دلیل ابتلای 80 درصد از مبتلایان به کرونا در آمریکاست.

فائوچی تصریح کرد که واکسن ها همچنان در برابر این گونه ویروس کرونا کارساز هستند.

در همین حال، «سازمان بهداشت کشورهای آمریکایی» روز گذشته-چهارشنبه- هشدار داد که کوبا شاهد«افزایش دراماتیک» مبتلایان به ویروس کرونا است و گونه دلتا به شدت در حال شیوع است.

«کاریسا اتیان»رئیس این سازمان در کنفرانسی مطبوعاتی تأکید کرد که تعداد مبتلاها و فوتی ها در مناطق مختلف کوبا به ویژه در منطقه «ماتانزاس» به دلیل شیوع گونه دلتا به شدت رو به افزایش است.

از سوی دیگر،«سیرو اوگارتی» رئیس موارد اضطراری در این سازمان گفت که کوبای 11 میلیون نفری هفته جاری بالاترین موارد ثبت شده ابتلا به کرونا را از ابتدای شیوع ویروس در مارس 2020 تا کنون را به ثبت رسانده است.

اوگارتی تصریح کرد که کوبا هفته جاری بیش از 43 مورد ابتلا به کرونا را ثبت کرده است، این یعنی 21 درصد بیشتر هفته قبل است. وی اشاره کرد گونه دلتا در چندین منطقه شیوع پیدا کرده است.

اوگارتی ارتباط افزایش مبتلایان به کرونا و اعتراض های مردمی در روزهای 11 و 12 جولای جاری را رد کرد و گفت که روند افزایش ابتلاها به کرونا قبل از اعتراض ها آغاز شده بود.

کوبا به برنامه جهانی«کواکس» برای توزیع واکسن میان کشورهای فقیر که توسط سازمان جهانی بهداشت مورد حمایت است ملحق نشده اما واکسن های ضد کرونای مخصوص به خود را تولید کرده است و تا روز 11جولای جاری 3.3 میلیون نفر یعنی 30 درصد از جمعیت خود را واکسن زده است.

 

واکسن تفلبی در اوگاندا

مسئولان دولتی در اوگاندا روز چهارشنبه از تزریق صد‌ها دُز واکسن تقلبی به شهروندان این کشور آفریقایی خبر دادند.

به گفته دولت اوگاندا در جریان یک کلاهبرداری که برخی پزشکان و کارمندان بهداشتِ «بی مسئولیت و بی‌پروا» در آن نقش داشتند به دست کم هشتصد نفر واکسن جعلی و در برخی موارد آب تزریق شده است.

بر اساس این گزارش، واکسن‌های تقلبی در کوران موج مرگبار شیوع کرونا طی ‌ماه‌های مه و ژوئن در این کشور شرق آفریقا تزریق شده است.

صدها شهروند اوگاندایی در واقع در مقطعی این واکسن‌ها را دریافت کرده‌اند که موارد جدید ابتلای روزانه به بیماری کووید۱۹ در این کشور به رکورد ۷۰۰ نفر رسیده بود.

مدیر مرکز نظارت بر خدمات بهداشتیِ نهاد ریاست جمهوری اوگاندا در این خصوص می‌گوید: «متقلبان و افراد وابسته به این شبکه توزیع و تزریق واکسن‌های تقلبی اغلب افرادی را به تور می‌انداختند که به دنبال پرداخت پول در ازای واکسینه شدن بودند.

دکتر نامارا در ادامه به فرانس پرس گفت: «برخی افرادِ بی وجدان که هدف آنها کسب منافع مادی و پول درآوردن بود مردم را با طرح ساختگی و جعلی واکسیناسیون فریب دادند.»

وی با اشاره به کشف و متلاشی شدن این شبکه جعل واکسن تاکید کرد که «دو تن از کارکنان بخش بهداشت در راستای این کلاه‌برداری دستگیر شده‌اند و یک پزشک نیز فراری است.»

دکتر نامار با این حال خطاب به حدود هشتصد شهروندی که واکسن‌های تقلبی دریافت کردند گفت که نگران نباشند چرا که بررسی‌ها نشان داده ویال‌های این واکسن‌ها حاوی مواد خطرناک نبوده و برخی از آنها نیز با آب پر شده بودند.

کلاهبرداران در ازای تزریق هر دُز واکسن‌ تقلبی مبلغی حدود ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار شیلینگ اوگاندا (معادل ۲۵ تا ۱۲۰ دلار/ ۲۰ تا ۱۰۰ یورو) از افراد متقاضی دریافت می‌کردند.

وزارت بهداشت اوگاندا روز چهارشنبه اعلام کرد که دولت واکسن‌های رایگان کووید۱۹ را فراهم و در اختیار مراکز تایید شده برای واکسیناسیون شهروندان قرار داده است.

«یووری موسونی» رئیس جمهوری اوگاندا روز هجدهم ژوئن، همزمان با اوج همه‌گیری کووید۱۹ و افزایش مرگ و میرهای ناشی از این بیماری محدودیت‌های تازه‌ای در این کشور وضع کرد که محورهای عمده آن بر توقف ۴۲ روزه فعالیت بخش حمل و نقل عمومی و خصوصی و نیز منع رفت و آمد شبانه تا ساعات ابتدایی روز متمرکز شده بود.

وی هشدار داده بود که بیمارستان‌ها پر از بیماران کرونایی شده و ظرفیت موجود مراکز درمانی پاسخگوی نیاز مراجعه کنندگان نیست.

بر اساس آمار رسمی ارائه شده از سوی وزارت بهداشت اوگاندا، ۹۱ هزار و ۱۶۲ مورد ابتلا به کووید۱۹ از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا در این کشور شناسایی و ثبت شده و از این میان ۲ هزار و ۴۲۵ نفر نیز در پی تبعات ناشی از این بیماری جان خود را از دست داده‌‌‌‌اند.

 

بررسی داروی پیشگیری از کرونا در اروپا 

آژانس دارویی اروپا  اعلام کرد که روند بررسی واکسن شرکت داروسازی «سانوفی» فرانسه برای پیشگیری از ابتلا به بیماری همه گیر «کووید ۱۹» را آغاز کرده است.

بنا به اعلام اداره دارویی اروپا مستقر در آمستردام روند «بررسی مستمر» این واکسن براساس داده‌های اولیه پژوهش‌های آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بر روی بزرگسالان انجام می‌شود. فرآیند «بررسی مستمر» واکسن شرکت فرانسوی سانوفی به این معنا است که در ادامه امکان درخواست مجوز استفاده از آن در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت.

به گزارش یورونیوز، آژانس دارویی اروپا، وابسته به اتحادیه اروپا در بیانیه خود اعلام کرد که نتایج پژوهش‌های آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی به دست آمده نشان می‌دهد که تزریق واکسن شرکت داروسازی سانوفی منجر به تولید پادتن در برابر ویروس کرونا می‌شود.

این نهاد به بررسی‌های خود تا زمانی که به «اطلاعات کافی» درباره واکسن سانوفی دست یابد ادامه خواهد داد. پس از آن شرکت سانوفی که دفتر آن در پاریس واقع شده امکان ارائه درخواست مجوز برای تزریق واکسن خود را خواهد داشت.

به گفته آژانس دارویی اروپا امکان ارائه جدول زمانی برای بررسی و تائید احتمالی واکسن سانوفی وجود ندارد اما صدور مجوز برای واکسن‌هایی که روند «بررسی مستمر» را پشت سر گذاشته‌اند اغلب سریع‌تر صورت می‌گیرد.

اداره دارویی اروپا تاکنون مجوز تزریق چهار واکسن «فایزر-بیون تک»، «مدرنا»، «آسترازنکا» و «جانسون اند جانسون» را صادر کرده است. با این حال در اکثر کشورهای اروپایی از دو واکسن «آسترازنکا» و «جانسون اند جانسون» تنها برای برخی گروه های سنی استفاده می‌شود.

از سوی دیگر، در حالی که شمار مبتلایان روزانه به بیماری کووید-۱۹ در فرانسه به بالاترین میزان از زمان ماه مه بدین سو رسیده است، مقامات این کشور گفته‌اند از روز چهارشنبه بازدید از اماکن فرهنگی و تفریحی مستلزم ارائه گواهی سلامت کووید-۱۹ خواهد بود.

این مجوز تائید می‌کند که دارنده آن کاملا واکسینه شده است، یا آزمایش کرونای او طی ۲۴ ساعت گذشته منفی بوده و یا در شش ماه گذشته از بیماری کووید-۱۹ بهبود یافته است.

اقدامات جدید برای ترغیب شهروندان فرانسوی به زدن واکسن هفته گذشته توسط امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه اعلام شد. این گواهی همچنین از اوایل ماه اوت برای بازدید از بارها، رستوران‌ها، مراکز خرید، خانه‌های سالمندان و همچنین مسافرت‌های طولانی با وسائط نقلیه عمومی اجباری می‌شود.

روز یکشنبه فرانسه با ثبت ۱۸ هزار و ۱۸۱ مورد ابتلای جدید، رکوردی تازه را از زمان شروع طرح واکسیناسیون عمومی ثبت کرد. این رقم دو برابر مبتلایان روزانه جدید در هفته گذشته است.

اولیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه، روز سه‌شنبه در جلسه با نمایندگان پارلمان گفت: «ما دیروز فقط ظرف ۲۴ ساعت ۱۸ هزار مورد ابتلای جدید داشتیم. این آمار یک هفته قبل کمتر از ۷ هزار مورد بود.»

آقای وران با بیان اینکه علت افزایش مبتلایان ظهور نوع دلتای ویروس کرونا با مبدأ هند است، گفت: «ما هرگز چنین چیزی را تجربه نکرده‌ایم؛ نه با نوع اصلی ویروس کرونا، نه با سویه انگلیسی، نه با سویه آفریقایی و نه با سویه برزیلی‌اش.»

آخرین باری که فرانسه تعداد مبتلایان روزانه بیش از ۱۸ هزار نفر را ثبت کرد به ۱۳ مه بازمی‌گردد زمانی که مقررات منع رفت و آمد شبانه در حال اجرا بود و مشاغل غیرضروری نظیر بارها و رستوران‌ها تعطیل بودند.

دولت در حال حاضر تخمین می‌زند که تا پایان ماه ژوئیه (یک ماه زودتر از برنامه‌ریزی اولیه) به هدف ۴۰ میلیون دوز اول واکسن تزریق شده برسد. در حال حاضر بیش از ۳۷.۸ میلیون نفر حداقل یک دوز واکسن ضد کووید-۱۹ دریافت کرده‌اند و ۳۰.۷ میلیون نفر نیز به طور کامل واکسینه شده‌اند.

ویروس کرونا تا به حال جان بیش از ۱۱۱ هزار نفر را در فرانسه گرفته است.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 ویروس کرونا واکسیناسیون کرونا سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 دارویی اروپا ویروس کرونا مورد ابتلا میلیون نفر گونه دلتا واکسن ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۴۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟

آفتاب‌‌نیوز :

دو مقاله در مجله انجمن پزشکی کانادا، مروری مختصر از این بیماری بسیار عفونی ارائه می‌دهد.

در حالی که افزایش موارد ابتلا به سرخک در کانادا نیز به تازگی گزارش شده است، بسیاری از پزشکانِ کانادایی ممکن است تجربه مستقیم با تشخیص و درمان سرخک نداشته باشند زیرا این کشور در سال ۱۹۹۸ میلادی به وضعیت حذف سرخک دست یافت.

پزشکان تاکید دارند افزایش فعالیت ویروس سرخک در سطح جهانی و در کانادا یادآور اهمیت ایمن سازی افراد علیه این بیماری است. از این رو روال منظمِ واکسیناسیون‌های معمول دوران کودکی از جمله سرخک که در طول همه گیری کووید-۱۹ نادیده گرفته شد باید فورا مورد بررسی قرار گیرند.

دکتر «سارا ویلسون»، یک پزشک در انتاریو، می‌گوید: پزشکان باید هنگام ارزیابی بیماران به ویژه آنهایی که سابقه سفر داشته‌اند یا کسانی که احتمالا در معرض شیوع محلی این بیماری قرار گرفته اند، هشیار باشند.

سرخک یکی از مسری ترین بیماری های عفونی تنفسی است. افراد مبتلا به سرخک دچار تب، سرفه، آبریزش بینی و ورم ملتحمه می شوند. همچنین بثوراتی که از روی صورت شروع و در سراسر بدن پخش می شود، حدود چهار روز بعد از ابتلا ممکن است ایجاد شود.

عوارض عفونت سرخک در ۳۰ درصد موارد گزارش شده است. اینها می توانند شامل عفونت گوش، ذات الریه، عوارض بارداری و عوارض عصبی از جمله آنسفالیت باشند. سرخک همچنین می تواند باعث نقص ایمنی ثانویه موقت شود. اکثر موارد سرخک در کانادا در افراد واکسینه نشده به ویژه کودکان رخ می دهد.

با توجه به عفونی بودن سرخک، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی باید در صورت ارجاع موارد مشکوک برای ارزیابی یا آزمایش، با رعایت اقدامات پیشگیرانه با مراکز مراقبت بهداشتی تماس بگیرند تا اطمینان حاصل شود که از اقدامات مناسب پیشگیری و کنترل عفونت برای جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران، استفاده می شود.

به رغم برنامه‌های موثر واکسیناسیون، شیوع سرخک در کشورهای مختلف در حال افزایش است که بر نیاز به افزایش تلاش‌های واکسیناسیون تاکید می‌کند. راهنمای واکسیناسیون کانادا تجویز واکسن‌های سرخک، اوریون و سرخجه (MMR) را برای همه افراد در کانادا با برنامه‌های دز مشخص توصیه می‌کند.

برای مسافرت کردن یا زمان شیوع این بیماری، واکسیناسیون MMR می‌تواند فراتر از برنامه‌های استاندارد انجام شود؛ با دستورالعمل‌هایی که برای تسریع واکسیناسیون و پیشگیری پس از مواجهه ارائه شده است. بزرگسالان فاقد ایمنی سرخک یا سوابق واکسیناسیون نیز می توانند یک تا دو دز واکسن MMR را بسته به سن، سابقه سفر و عوامل خطر دریافت کنند. واکسن MMR ایمن و موثر است. با این حال، افراد مبتلا به نقص ایمنی یا زنان باردار نیاز به بررسی دقیق دارند. از این رو ایمنی جمعی از طریق واکسیناسیون انبوه بسیار مهم است.

پزشکان می‌گویند به افرادی که دو دُز واکسن سرخک دریافت نکرده‌اند، توصیه می‌شود مراقب باشند به این بیماری مبتلا نشوند.

متخصصان تاکید دارند اگر نمی‌دانید که آیا ایمنی کافی در برابر سرخک دارید یا خیر، به شما توصیه می‌شود که آزمایش آنتی‌بادی را در مراکز پزشکی انجام دهید و تأیید کنید که آیا واکسیناسیون ضروری است یا خیر.

علاوه به این، هنگامی که به کشورهای خارجی و مناطقی سفر می‌کنید که موارد بیشتری از ابتلا به سرخک در آنها گزارش شده است به شما توصیه می‌شود پس از بازگشت به کشور خود، وضعیت جسمانی‌تان را به دقت بررسی کنید.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، این مقاله مشخص می‌کند چه کسانی باید واکسن را خارج از برنامه توصیه شده معمولی دریافت کنند، به ویژه کودکانی که در برابر عوارض سرخک آسیب پذیر هستند.

این مطلب همچنین راهنمایی‌هایی را برای بزرگسالان ارائه می دهد تا یک دز یا بیشتر از این واکسن را بسته به سال تولدشان دریافت کنند.

سرخک درمان خاصی ندارد اما برای کاهش تب بیمار از استامینوفن و ایبوپروفن استفاده می‌شود. برخی تحقیقات هم تأثیر خفیف ویتامین آ در کاهش علائم و کاهش مرگ و میر مبتلایان به سرخک را نشان داده‌ است.

برخی افراد هم ممکن است به سینه‌پهلو و بیماری‌های عفونی مبتلا شوند که در آن صورت داروهای آن بیماری‌ها برایشان تجویز خواهد شد.

به گفته متخصصان، دوره نهفتگی به‌ طور میانگین ۱۴ روز است و چهار روز پس از بروز راش‌ها قابلیت سرایت دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک