Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علیرضا کاکاوند» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، گفت: اکنون ۶۰ درصد محلات کلانشهر کرمانشاه به صورت ۲۴ ساعته آب دارند و مشکلی در تامین آب آنها وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه با افت شدید ورودی آب به مخازن تامین آب شهر کرمانشاه روبه رو هستیم، گفت: اکنون ورودی مخازن استان سه هزار و ۸۰۰ لیتر در ثانیه است در صورتی که میزان برداشت از آنها حتی به هفت هزار و ۱۳۰ لیتر در ثانیه نیز می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه اعلام کرد: اکنون سه محله دره دراز، باغ ابریشم و شهرک فدک به منظور تامین آب وضعیت بحرانی دارند که باید هرچه زودتر برای آنها چاره اندیشی کرد.

کاکاوند توضیح داد: به منظور تامین آب محلات دره دراز و باغ ابریشم چاه های جدیدی وارد مدار خواهد شد و در شهرک فدک نیز به دنبال افزایش فشار آب هستیم.

وی همچنین نسبت به کارشکنی دانشگاه کشاورزی برای در اختیار قرار دادن چاه گلایه کرد و گفت: این دانشکده به وعده های خود برای اختصاص آب چاه عمل نمی کند و این آب را به جای مصارف شرب در اختیار زمین های کشاورزی که برای کاشت سیب زمینی اجاره داده است، قرار می دهد.

ادارات چاه آب در اختیار آبفا قرار دهند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه همچنین با اشاره به مشکل افت فشار محلات باغ نی، باریکه و شهیاد نیز گفت: اکنون یک چاه جدید برای این منطقه وارد مدار شده است و در صورتی که چاه های دانشکده کشاورزی و جهاد دانشگاهی نیز در اختیار قرار گیرد مشکل آب این محلات مرتفع خواهد شد.

به گزارش ایرنا، بر اساس آنچه کارشناسان شرکت آب و فاضلاب در این نشست اعلام کردند، ۱۶ حلقه چاه که کار تامین آب شرب کرمانشاه را بر عهده داشتند در روزهای گذشته خشک شدند که برای فعال شدن مجدد آنها افزایش ۲۰ متری عمق آنها در دستور کار است.

همچنین میزان ورودی به مخزن آب فردوسی که از چشمه های سراب قنبر تامین می شود و کار تامین آب مناطق جنوبی شهر را بر عهده دارد به میزان ۷۰ درصد کاهش یافته است.

استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه ۵۴۰ هزار مشترک آب دارد که از این تعداد بیش از ۳۰۰ هزار مشترک مربوط به کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه است.

 سرانه مصرف آب شرب در کلانشهر کرمانشاه ۵۳ لیتر بیشتر از میانگین کشوری یعنی ۲۲۳ لیتر در شبانه‌روز است.

برچسب‌ها هوشنگ بازوند صرفه جویی در مصرف آب شركت آب و فاضلاب كرمانشاه خشکسالی کرمانشاه آب آشامیدنی پروندهٔ خبری بحران خشکسالی در ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هوشنگ بازوند صرفه جویی در مصرف آب شركت آب و فاضلاب كرمانشاه هوشنگ بازوند صرفه جویی در مصرف آب شركت آب و فاضلاب كرمانشاه خشکسالی کرمانشاه آب آشامیدنی آب و فاضلاب تامین آب شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۵۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه پر شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با اشاره به پرکردن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان گفت: ۱۳۵ حلقه از این چاه‌ها در مجاورت چاه‌های آب‌ شرب و در شعاع یک‌ کیلومتری بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رسول فرهادی امروز _ یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به لایروبی رودخانه‌های استان، اظهار کرد: علاوه بر شناسایی نقاط حادثه‌خیز در محدوده رودخانه‌ها با توجه به محدودیت زمانی، امکانات و اعتبارات، ۳۰ کیلومتر به صورت مستقیم، گلوگاه‌ها و نقاط آسیب‌پذیر در سیلاب‌های گذشته شناسایی شد و بیش از یک میلیون مترمکعب لایروبی خاکبرداری، نخاله‌برداری، زباله‌برداری و بازگشایی مسیر در این محدوده انجام گرفت.

وی افزود: ساماندهی لازم برای رودخانه‌های آبشوران، قره‌سو و تنگ کنشت به‌طول یک‌کیلومتر انجام شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با اشاره به عملیات ترمیمی طرح تغذیه مصنوعی کیلانبر، خاطرنشان کرد: سد تغذیه مصنوعی کیلانبر دارای سه بند است که پایین‌ترین بند آن در سیلاب ۹۸ دچار آسیب شد و در آستانه تخریب قرار داشت، به نحوی که بر اثر تخریب آن خسارت مالی و جانی دور از انتظار نبود، بر این اساس با مدیریت جهادی بلافاصله طراحی رفع نواقص موجود در دستور کار قرار گرفت و این سازه به چرخه کار برگشت.

فرهادی با اشاره به تدوین برنامه جامع برای لایروبی رودخانه‌های استان، تصریح کرد: ساماندهی و لایروبی رودخانه الوند در قالب این برنامه به عنوان یکی از رودخانه‌هایی که در سیلاب‌های گذشته به واسطه شرایط خاصی که در شهر قصرشیرین وجود دارد آسیب‌زا بوده است، از محل اعتبارات ملی تأمین اعتبار و پیمانکار نیز انتخاب شد و یکی از برنامه‌های آب‌منطقه‌ای در سال‌جاری خواهد بود.

وی با اشاره به پر کردن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان، گفت: ۱۳۵ حلقه از چاه‌های مذکور در مجاورت چاه‌های آب‌شرب در شعاع یک‌کیلومتر بود که تنها برای نجات چاه‌های آب شرب استان اتفاق افتاد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه از اتمام تعمیرات دو دستگاه شیر غلافی سد گاوشان خبر داد و گفت: پس از ۱۰ سال بهره‌برداری از سد و تأسیسات وابسته تعداد دو دستگاه شیر غلافی به طول ۱۵۰۰ و ۷۵۰ میلی‌متر و حوضچه‌های مربوطه با هزینه هفت میلیارد ریال تعمیر شد و در حال حاضر بیش از ۹۰۰ لیتر در ثانیه آب از سد گاوشان به تصفیه‌خانه شهید نظری شهر کرمانشاه منتقل می‌شود.

کد خبر 748733

دیگر خبرها

  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه پر شد
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان