Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محققان دانشگاه دوک با انجام یکسری آزمایشات در مورد گوشت حیوانی و گوشت گیاهی، متذکر شدند که برچسب‌های غذایی در گوشت‌های گیاهی بسیار شبیه گوشت گاو است.

 به گزارش سایت تغذیه‌ای Eat This ، یک تیم تحقیقاتی توانست با استفاده از رویکردی که به عنوان "متابولومیک" شناخته می‌شود، بیوشیمی ۱۸ فرآورده گوشتی گیاهی را ارزیابی کرده و متابولیت‌های آن‌ها را ارزیابی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان گفتند: متابولیت‌ها برای سیگنالینگ بین سلولی و تبدیل غذا به انرژی ضروری هستند که تقریبا نیمی از آن از رژیم غذایی ما ناشی می‌شود. 

هنگامی که تیم تحقیقاتی نمونه‌های گوشت گیاهی را با گوشت چرخ کرده و گوشت گاو مقایسه کردند، در برخی موارد تفاوت معنی داری بین دو گونه از نظر محتوای متابولیت تا ۹۰ درصد یافتند.

محققان دریافتند که گوشت گاو حاوی ۲۲ متابولیت است که گوشت "گیاهی فاقد آن است، از جمله بسیاری از اسید‌های آمینه و ویتامین‌ها، که نقش ضدالتهابی مهمی در بدن دارند. این تیم تحقیقاتی اشاره کرده که اسید‌های چرب امگا ۳، گلوکوزامین و کراتین، به میزان بیشتری در نمونه‌های گوشت گاو یافت شد.

نتایج مطالعه توصیه نمی‌کند که از گوشت‌های گیاهی کاملاً پرهیز کنید؛ زیرا فرآورده‌های گوشتی گیاهی حاوی ۳۱ متابولیت هستند که در گوشت حیوانات وجود ندارند که این موارد شامل ویتامین C و فیتواسترول‌ها هستند که به طور طبیعی در غشای سلول‌های گیاهی یافت می‌شوند.

طبق گزارش وب سایت Eat This، این ترکیبات به ویژه برای کاهش کلسترول مهم هستند؛ بنابراین خوردن گوشت گیاهی برای نظم در سلامت قلب تجویز شده است.

استیفان فلیت نویسنده اصلی این مطالعه از موسسه فیزیک مولکولی دوک می‌گوید: گنجاندن گوشت‌های گیاهی و حیوانی در رژیم غذایی می‌تواند مزایای غذایی بیشتری داشته باشد، زیرا تفاوت‌های قابل توجهی بین آن‌ها وجود دارد. با این حال، گوشت‌های گیاهی می‌توانند مکمل گوشت حیوانات باشند، زیرا مواد مغذی مختلفی را تأمین می‌کنند.

این مطالعه نتیجه گرفته است که افزودن گزینه‌های گوشت گیاهی به رژیم غذایی می‌تواند برای بدست آوردن طیف کاملی از متابولیت‌ها مفید باشد.

 

پربیننده ترین واکسن زده‌ ها باید قرنطینه شوند؟ + فیلم آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۴/۳۰) مراحل ثبت نام واکسیناسیون کرونا + فیلم به زودی واکسیناسیون افراد زیر ۵۰ سال آغاز می شود ۶ ویتامین مهم برای سلامت چشم + عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پروتئین گیاهی پروتئین حیوانی گوشت های گیاهی گوشت گیاهی گوشت گاو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲

امتداد - بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • ۶۰ درصد غذا های المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • ۶۰ درصد غذاهای المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • المپیک با طعم سبزیجات
  • سه منبع گیاهی و فوق‌العاده امگا۳
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲