Web Analytics Made Easy - Statcounter

نسرین حسینی امروز در حاشیه توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: با توجه به شیوع گسترده پیک پنجم کرونا، تعطیلی برخی از مشاغل و افزایش مشکلات اقتصادی مردم به ویژه نیازمندان، خیرین و نیکوکاران گلستانی همچون گذشته تصمیم گرفتند با هدف کمک به نیازمندان و شاد کردن فرزندان آنها بسته‌های معیشتی را تهیه و در عید سعید قربان بین نیازمندان توزیع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این بسته‌ها شامل روغن، برنج، گوشت، رب، قند و دیگر مایحتاج اولیه مردم بوده که با حفظ شان و شخصیت نیازمندان بین آنها توزیع می‌شود.

مدیر عامل مجمع خیرین گلستان خاطرنشان کرد: بیش از ۱۶ هزار بسته معیشتی توسط نیکوکاران گلستانی تهیه شده که از این تعداد بیش از هشت هزار بسته توسط «حاج محمد شهرکی» خیر گنبدی، ۷ هزار بسته توسط موسسه خیریه امید صباح (برادران ابراهیمی)، تعداد ۶۰۰ بسته توسط مرکز نیکوکاری دست های ماندگار کلاله، ۱۰۰ بسته توسط موسسه «امید مهر عاطفه‌های گلستان»، ۵۰ بسته توسط انجمن لبخند شکوفه‌های گمیشان، ۱۵۰ بسته توسط «موسسه اوای مهر هیرکان» گلستان، ۵۰ بسته توسط «انجمن خیریه مهرورزان کوثر» گلستان، ۵۰ بسته با همکاری موسسه «خیریه ترکمن ارکا» در بندرترکمن انجام شده و طی امروز و فردا بین نیازمندان توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: حاج محمد شهرکی رئیس مجمع خیرین سلامت گنبدکاووس علاوه بر تهیه این بسته‌های معیشتی تعداد ۴۰ کپسول اکسیژن و ۸۰ هزار بسته معیشتی را تهیه کرده و با نظارت مدیر عامل مجمع خیرین استان سیستان و بلوچستان به مردم محروم این استان اهدا کرده است.

حسینی گفت: همچنین این نیکوکار گنبدی هزینه ساخت مرکز جامع سلامت در استان سیستان و بلوچستان را متقبل شده و تاکنون مبلغ یک میلیارد ریال را از طریق مجمع خیرین استان گلستان به حساب مجمع خیرین سیستان و بلوچستان واریز کرده که کمک‌های نقدی وی تا زمان بهره برداری از این مرکز جامع سلامت ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: پرداخت وام قرض‌الحسنه مشکل‌گشا به افراد نیازمند و تهیه و اهدا کپسول اکسیژن به بیمارستان‌های ۲۳ استان در کشور از دیگر اقدامات این نیکوکار گنبدی و گلستانی است.

مدیر عامل مجمع خیرین گلستان با اشاره به فعالیت‌های خیرخواهانه نیکوکاران گلستانی در سطح استان و کشور ابراز کرد: گروه صنعتی صباح نیز در زمینه اشتغال جوانان بیکار و کمک‌های نقدی و غیرنقدی فعالیت‌های خیرخواهانه بسیاری در سطح استان های کشور انجام داده است.
انتهای پیام/230

منبع: فارس

کلیدواژه: گلستان نیکوکاران گلستانی سیستان و بلوچستان سلامت نیکوکاران گلستانی بین نیازمندان مجمع خیرین هزار بسته بسته توسط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۶۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟

 امروز خبری مبنی بر شکستن یک سد خاکی معیشتی در فضای مجازی منتشر و موجب نگرانی برخی شد که رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بخشدار بخش نوبران ساوه (استان مرکزی) در خصوص این اتفاق توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، این سد بین روستاهای سنگگ و مراغه توسط جهاد سازندگی وقت احداث و سال گذشته بهره برداران نسبت به افزایش ظرفیت ذخیره آن اقدام کردند که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه، آبگیری بیش از حد مجاز، باعث بروز برخی آسیب ها به پیشانی آن شده است.

کامیار گراوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سد در سال ۱۳۷۰ توسط جهاد سازندگی احداث شده است تا اینکه در سال گذشته نیز با افزایش ارتفاع حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی متری موافقت شد.

وی با بیان اینکه اهالی پارسال زیر نظر کارشناسان فنی این اداره نسبت به افزایش ارتفاع اقدام کردند یادآور شد: این سد قبل از افزایش ارتفاع حدود ۴۵ مترمکعب ظرفیت ذخیره داشت که هم اکنون به ۶۰ مترمکعب رسیده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه افزود: ایام عید که بر اثر بارش های بهاری این سد معیشتی سرریز کرد و بررسی های کارشناسی از سوی اداره منابع طبیعی انجام شد اما برخی از بهره برداران پس آن نسبت به مسدود کردن محل سرریز به منظور ذخیره بیشتر آب پست سد اقدام می کنند.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم و ارتفاع آب باعث افزایش تشدید فشار آب به بخش فوقانی سرریز و موجب ریزش پاشنه و شسته شدن خاک بخشی از پشت سد شده است یادآور شد: هرچند در این اتفاق هیچ آسیبی به بدنه اصلی وارد نشده است اما کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه به همراه کارشناسان سایر دستگاه ها در محل حاضر و موارد لازم برای ارتقای ایمنی سد را اعلام کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون محل تخلیه آب این سد بازگشایی و مقرر شده روند تخلیه تا رفع آسیب ها، ایمن سازی کامل پاشنه و رسیدن آب به حجم مناسب ادامه خواهد داشت.

بخشدار نوبران ساوه نیز در این ارتباط با بیان اینکه به محض اطلاع از وضعیت سد به همراه کارشناسان منابع طبیعی، اعضای شورای اسلامی روستا، نمایندگان دادگستری در روستای مراغه حاضر و اقدامات اولیه ایمن سازی آن انجام شد.

یوسف حیدری یادآور شد: به اعضای شورای اسلامی روستا و معتمدان تاکید شد نظارت بیشتری داشته باشند تا بهره برداران به سلیقه شخصی دخالتی در این امور نداشته باشند.

روستای سنگک در ۷۹ کیلومتری و روستای مراغه نیز در ۷۲ کیلومتری شهر ساوه واقع شده است.

بخش نوبران ساوه داری ۸۰ روستا با ۲۵ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۷ مورد این آبادی ها بالای ۲۰ خانوار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آغاز سفر عمره مفرده زائران گلستانی‌ها
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • دعوت از هفت گلستانی به دومین اردوی تیم ملی جوانان کشورمان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار