Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه شرکت آب منطقه‌ای گلستان سیدمحسن حسینی اظهار داشت : بخش زیادی از آب شرب مصرفی ساکنان گلستان از منابع سفره‌های زیرزمینی تامین می شود و برای میان مدت و بلند مدت از لحاظ کمی و کیفی غیرقابل اتکا است.

وی بیان کرد: در برنامه‌های میان مدت به دنبال استفاده از ظرفیت سدها هستیم و بخشی از آب شرب گلستان هم در افق ۱۴۲۵ باید از طریق شیرین سازی آب دریا تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مطالعات و برآوردهای متعددی در این باره انجام شده و درخواست گلستان مجوز ۱۰۰ میلیون مترمکعب شیرین‌سازی آب دریای خزر است تا ۵۰ میلیون مترمکعب آب شیرین تولید شود که به طور عمده در غرب استان از جمله بندرترکمن، گمیشان، کردکوی، بندرگز ، آق قلا و گرگان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل آب منطقه‌ای گلستان افزود: بر اساس این مجوز، ۳۲ میلیون متر مکعب آب دریای خزر شیرین خواهد شد ‌که مراحل بعدی از جمله جذب سرمایه گذار در برنامه آینده شرکت قرار دارد.

در حال حاضر آب شرب مورد نیاز ساکنان گلستان از منابع زیر زمینی شامل ۷۰۰ حلقه چاه تامین می شود که هر ساله اهالی استان به دلیل مجاورت با زمین های کشاورزی و بروز خشکسالی دچار افت و کمبود تامین آب هستند.

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گلستان آب شرب مورد نیاز سالانه این استان ۱۵۰ میلیون متر مکعب بوده که اکنون به دلیل خشکسالی دچار افت شدید شده است.

در گلستان مطابق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، یک میلیون و ۸۶۹هزار نفر جمعیت زندگی می کنند که حدود ۴۷ درصد آن روستایی هستند.

برچسب‌ها شرکت آب منطقه ای گلستان دریای خزر گرگان گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای گلستان دریای خزر گرگان شرکت آب منطقه ای گلستان دریای خزر گرگان گلستان آب منطقه ای دریای خزر آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۸۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

کد خبر 6097160 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تجمع اعتراضی در مجتمع مس سرچشمه 
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • ائتلاف دریایی اروپا در دریای سرخ با کمبود کشتی جنگی مواجه شده است
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود