Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک ( نخ تایر زنجان ) از زیر مجموعه های شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ( شستا ) می باشد که به عنوان بزرگترین تولید کننده نخ تایر و منسوجات صنعتی خاورمیانه در شهر زنجان مشغول فعالیت می باشد این کارخانه بعنوان یکی از استراتژیک ترین کارخانه ها در صنعت کشور است که نقش بسیار کلیدی در زمان تحریم های ظالمانه برای صنعت تایر کشور داشت و بیش از ۸۰ درصد نیاز تایرسازان را تامین نموده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعان مدیرعامل شرکت نخ تایر صبا به مشکلات عدیده شرکت در سالهای گذشته و عدم مدیریت صحیح در زمان انجام پروژه اشاره کرد و اظهارداشت : با تلاش و کوشش همکاران و کارگران زحمتکش شرکت و همچنین مدیریت پویا ،علمی و جهادی رضوانی فر مدیرعامل شرکت شستا خون دوباره ای به رگهای این صنعت جاری شده است.

وی  افزود : موفقیت های کسب شده در این شرکت در شاخص های مالی و توسعه ای در چند سال اخیر به  نوبه خود بی نظیر و منحصر به فرد بوده  است که می توان به  ایجاد سود چند برابری در سالهای اخیر، ایجاد اشتغال بیش از ۳۰۰۰ نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم در شهر زنجان اشاره نمود و این شرکت در اوج شرایط تحریم نه تنها بصورت فول ظرفیت در ۴ شیفت به فعالیت خود ادامه داده بلکه پا را فراتر گذاشته و اقدام به اجرای طرحهای  توسعه ای مهم و استراتژیک برای کشور نمود که در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص پشتیبانی و حمایت از تولید داخل ، مدیریت محترم شستا با حمایت کامل از ایجاد طرحهای توسعه ای در سال گذشته این شرکت موفق به اجرای ۳ طرح مهم و استراتژیک در کشور گردید در زیر به آنها اشاره می شود .  


۱- اجرای طرح  پارچه ایربگ برای اولین بار در کشور با ظرفیت اسمی سالانه ۶ میلیون متر مربع  در میز۴ صنعت و با حضور وزیر محترم صمت خودکفائی و بومی سازی این پارچه اعلام شد  که          می تواند یکی از دستاوردهای بزرگ صنعتی کشور در دوران تحریم محسوب شود و کلیه تکنولوژی ساخت این پارچه ایربگ 100 در صد بومی بوده و توسط مهندسان و متخصصان این مجموعه انجام گردیده است  . 
۲-    تولید پارچه صنعتی منجید و چیفر برای صنعت تسمه سازی کشور که این پروژه نیز برای اولین با در کشور علیرغم تحریم های شدید ظالمانه در خصوص انتقال تکنولوژی در این مجموعه با صد در صد تکنولوژی بومی انجام شده است . 
۳-    سومین پروژه که به نوعی می تواند یکی از پروژه های صنعتی ملی کشور محسوب شود پروژه استیل کورد می باشد که می توان بعنوان مهمترین و بزرگترین پروژه صنعت بالادستی تایر در کشور نام برد که با اعتماد مدیریت محترم شستا و حمایت های صورت پذیرفته در فروردین سال ۱۴۰۰ اجرای طرح پایلوت این پروژه با موفقیت صورت پذیرفت و از بابت مسائل کیفی مورد تائید تایر سازان کشور قرار گرفت و با تائید نهایی شستا  این پروژه بزرگ و استراتژیک برای کشور استارت خواهد خورد و تا پایان سال۱۴۰۰ فاز اول این پروژه به بهره برداری خواهد رسید و تا پایان سال ۱۴۰۱ این پروژه با ظرفیت کامل به بهره برداری کامل می رسد.  
مدیر عامل نخ صبا طایر در پایان خاطر نشان کرد: شرکت در سال گذشته موفقیت و دستاورد بزرگ دیگری نیز در کارنامه خود رقم زده و با تولید دو محصول شامل پلیمرهای مهندسی و پارچه ایربک موفق به اخذ نشان دانش بنیان از معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری شده است و در  پایان  از حمایت های سهامداران محترم علی الخصوص شستا تقدیر و تشکر نمود و اعلام کرد قطعاً بدون حمایت های مدیریت  و بدنه کارشناسی شستا این موفقیت ها حاصل نمیشد. 

برچسب‌ها هیأت مدیره شستا نخ طایر صبا روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هیأت مدیره شستا هیأت مدیره شستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور

یکی از مهم ترین راهکارها برای تحقق مشارکت مردم در توسعه ابرپروژه های کشور، به کارگیری سرمایه های مردم در جهت تامین مالی منابع موردنیاز جهت توسعه این پیشران های اقتصادی است که باید به صورت خرد و از طریق مطمئن به افراد اختصاص یابد. هر پروژه تولیدی نیز باید حداقل به میزان بهره بانکی، سودده باشد؛ بنابراین در مدل مذکور برای بسترسازی جهت تامین مالی توسعه پیشران های اقتصادی کشور، باید بهره مندی از حداقل سود بانکی و تضمین این موضوع باشد؛ همچنین باید به شکل انتقال سهام پروژه در بازار سرمایه انجام شود زیرا انتشار اوراق با سودی بالاتر از بهره بانکی، برای بسترسازی مطمئن جهت سرمایه گذاری خرد مردمی، راهکار قابل قبولی نیست و مردم نیز در شرایط تورمی کشور، خرید دارایی را ترجیح می دهند

راهکار اصلی تحقق بسترسازی برای جذب سرمایه های خرد مردمی به سمت پیشران های اقتصادی، اعطای سهام پروژه به همراه تضمین سود حداقل بانکی است که این مفهوم ذیل مدل تامین مالی شرکت سهام عام پروژه قرار دارد. مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه، محدودیت‌های سنتی را می‌کاهند و با توانمندسازی سرمایه‌گذاران خرد، زمینه‌ساز جهش در تولید و رسیدن به توسعه پایدار می‌شوند. این رویکرد، با بهره‌گیری از سهام ممتاز سودی که کف سود بانکی را تضمین می‌کند، اعتماد لازم برای جلب مشارکت‌های عمومی را فراهم می‌آورد و به سرمایه‌گذاران خرد امکان می‌دهد با ریسک پایین‌تر در پروژه‌های سودآور بزرگ سرمایه‌گذاری کنند.

این مدل تضمین درآمد را در کنار توزیع عادلانه‌تر ثروت و تقویت مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی می‌آورد. در این مسیر، نقش دولت بسیار حیاتی است، زیرا حمایت و ترویج دولت می‌تواند به طور قابل ملاحظه‌ای در موفقیت این مدل‌ها تأثیرگذار باشد. استفاده از این مدل‌ها راهکارهایی نوآورانه برای دعوت سرمایه‌گذاران خرد به عرصه‌های مهم اقتصادی، از جمله صنعت نفت، است و دولت‌ نقش کلیدی در تسهیل و ترویج این مدل‌ها دارد.

مشارکت عمومی در توسعه پیشران های اقتصادی کشور به‌واسطه‌ی پتانسیل بالای سودآوری و اهمیت استراتژیک این صنعت در اقتصاد ملی، فرصت‌های بی‌شماری برای توسعه پایدار و کاهش وابستگی به سرمایه‌گذاری‌های دولتی ارائه می‌دهد استفاده از مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه و سهام ممتاز سودی، نه تنها امنیت سرمایه‌گذاری را تقویت می‌کند بلکه زمینه‌ساز مشارکت‌های وسیع‌تری می‌شود که به دموکراتیزه کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توزیع عادلانه‌تر ثروت کمک می‌کند.

رویکرد جدید بسترسازی در توسعه  نه تنها به تضمین درآمدها کمک می‌کند، بلکه با افزایش مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، پایه‌های یک اقتصاد پویا و مردم‌سالار را مستحکم‌تر می‌سازد. با تحقق این مشارکت‌ها و توسعه پیشران های اقتصادی کشور، نه تنها منافع ملی حفظ می‌شوند بلکه مسیر توسعه اقتصادی کشور با استفاده بهینه از منابع داخلی و خارجی به شکلی پایدار و مؤثر ترسیم می‌شود. این تغییرات، نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای اقتصاد و مردم کشور است، جایی که هر فردی می‌تواند به طور مستقیم در رشد و شکوفایی ملی سهیم باشد.

دیگر خبرها

  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه