Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس گفت: یکی از راه‌های تامین برق کشور استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است. ضمن اینکه صنایع بزرگ باید خودشان نیروگاه بسازند تا هم مصرف برق خودشان را تامین کنند و هم در مواقع لزوم و ضروری به کمک دیگر بخش‌‌ها بیایند. - اخبار سیاسی -

حسین حسین‌زاده عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم در خصوص وضعیت برق کشور اظهار داشت: اکنون برای اینکه برق خانگی و 10-12 هزار مگاوات کسری برق تامین شود، برق صنایع بزرگ تعطیل شده است که این اقدام خسارت‌هایی به همراه داشته که یکی از آن‌ها افزایش قیمت سیمان در بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه تعطیلی صنایع بزرگ که کارگران بسیار زیادی دارد، ضررهای اقتصادی برای آن‌ها به دنبال خواهد داشت.

وی با ابراز گلایه از وزارت نیرو که در سال‌های گذشته اقدام به استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در تامین برق کشور نکرده است، گفت: یکی از راه‌های تامین برق کشور استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است. در این راستا باید فرهنگ‌سازی صورت بگیرد. ضمن اینکه صنایع بزرگ باید خودشان نیروگاه بسازند تا هم مصرف برق خودشان را تامین کنند و هم در مواقع لزوم و ضروری به کمک دیگر بخش‌ها بیایند.

دبیر کمیسیون انرژی با بیان اینکه در روزهای گذشته طرحی در این رابطه از سوی این کمیسیون آماده و از سوی هیئت رئیسه اعلام وصول شد، گفت: در طرح "توسعه و مانع‌زدایی از صنعت برق کشور" چندین وزارتخانه مکلف به انجام ماموریت‌هایی شدند تا به تدریج کسری برق کشور رفع شود. وزارت نیرو مکلف به بهینه‌سازی مصرف برق شده است. وزارت نفت باید مخازن سوخت مایع نیروگاه‌های برق را تامین کند. وزارت صمت نیز مکلف شده است برای تامین برق پایدار مشترکان صنعتی، تا سال 1404 حداقل 10 هزار مگاوات برق تامین بکند.

نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: ساخت هر نیروگاه 2 تا 3 سال زمان می‌برد و نیازمند اعتباری بالغ بر چهار تا هشت میلیارد تومان است. اگرچه در این طرح سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مکلف شده‌اند، هر ساله برای ساخت نیروگاه مبلغی اختصاص دهند یا اعتباری تامین کنند، اما لازم است در این رابطه صنایع بزرگ و بخش خصوصی وارد عمل شوند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: لازم است همه بخش‌های کشور دست به دست هم بدهند تا این اتفاق صورت بگیرد و شاهد ساخت نیروگاه‌‌ در کشور باشیم. در این طرح گمرک نیز موظف شده تا تجهیزات مورد نیاز ساخت نیروگاه‌ها را سریع ترخیص کند. لازم است نهادهای دولتی همکاری‌های نزدیکی با بخش خصوصی و صنایع برای ساخت نیروگاه داشته باشند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیسیون انرژی مجلس صنعت برق ایران کمیسیون انرژی مجلس صنعت برق ایران ساخت نیروگاه صنایع بزرگ بخش خصوصی تامین برق برق کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۱۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد طاها بابازاده ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شده است گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برقابی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.
محمدطاهر بابازاده افزود: ۱۰۰ نقطه در مازندران دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. وی گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید. مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است. بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند. وی با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است

بابازاده افزود: با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط تهیه شده و قرار است در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود. کد خبر 6093158

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • آغاز اعزام راهیان نور غرب از اول مرداد
  • اعزام راهیان نور غرب از اول مرداد آغاز می‌شود
  • شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند