Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، عبدالکریم گراوند در نشست بررسی توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف استان بوشهر با گرامیداشت دهه امامت و ولایت ویژگی‌های سرمایه‌گذاری در استان بوشهر را برشمرد و اظهار داشت: این استان، بیشتر با صنایع نفت‌و‌گاز و پایتخت انرژی معرفی شده و این درحالی است که استان بوشهر در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و آبزی‌پروری از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بوشهر با تأکید بر استفاده بهینه از ظرفیت‌های کشاورزی و آبزی‌پروری تصریح کرد: استان بوشهر به عنوان دومین تولید‌کننده خرما در کشور است ظرفیت‌های مهمی برای افزایش صنایع فرآوری این محصول وجود دارد.

وی افزایش بازاریابی، سرمایه‌گذاری و توجه به توسعه گونه‌های جدید در عرصه تولید خرما را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: در راستای تصویب منطقه آزاد بوشهر، باید از ظرفیت‌های کشاورزی و توسعه صنایع فرآوری در این منطقه آزاد توجه شود و در تدوین طرح جامع منطقه آزاد بوشهر باید این مهم از جمله ایجاد شهرک خرمایی و دیگر محصولات کشاورزی مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

گراوند تولید ۶۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی خارج از فصل را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر در تولید محصول کشاورزی دانست و خاطر نشان کرد: تولید آبزیان پرورشی از جمله میگو از دیگر ظرفیت‌های این استان است که تا سال آینده تولید میگو پرورشی استان بوشهر با توسعه زیرساخت‌های لازم به ۵۰ هزار تن می‌رسد.

وی با اشاره به اجرا طرح پرورش ماهی در قفس در خلیج‌فارس گفت: برای پرورش ماهی در قفس در خلیج‌فارس چشم‌انداز لازم طراحی شده که استان بوشهر از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار است.

استاندار بوشهر افق امسال تولید ماهی در قفس استان بوشهر را چهار هزار تن دانست و افزود: ظرفیت استان بوشهر در پرورش ماهی در قفس با توجه به وجود زیرساخت‌های لازم بیش از چهار هزار تن است.

گراوند افزایش سرانه مصرف محصولات دریایی در کشور را یک ضرورت دانست و بیان کرد: اکنون تولید میگو پرورشی در استان بوشهر حدود ۲۵ هزار تن است که بیشترین تولید کشور محسوب می‌شود ولی سرانه مصرف آن در کشور بسیار اندک است.

وی با بیان اینکه تولید و پرورش جلبک دریایی یکی از ظرفیت‌های دیگر استان بوشهر است، خاطر‌نشان کرد: در حوزه صنایع آرایشی و دارویی، جلبک نقش مهم و تأثیرگذاری دارد و در آینده نزدیک مواد تولید محصولات دارویی و آرایشی، از دریا بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد و نگاه اصلی دانشمندان تولید محصولات دارویی از دریا است که پرورش جلبک دریایی از آن جمله محسوب می‌شود.

استاندار بوشهر وجود شهرها و روستاهای استان بوشهر در کنار ساحل را ظرفیت مهمی در پرورش جلبک دریایی دانست و افزود: به‌راحتی از شهرها و روستاهای ساحلی استان بوشهر می‌توان در تولید و پرورش جلبک با طراحی مشاغل خانگی استفاده کرد.

گراوند، حمایت از تولید محصولات کشاورزی و توسعه صنایع فرآوری در منطقه آزاد بوشهر را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: با نگاه به صادرات و تأمین نیاز داخلی توسعه صنایع فرآوری محصولات کشاورزی در منطقه آزاد بوشهر باید مورد توجه قرار بگیرد که از سرمایه‌گذاران در این حوزه حمایت می‌شود.

وی با پیش‌بینی اتصال بندر بوشهر به خط ریلی سراسری در دولت آینده خاطرنشان کرد: استان بوشهر از ارتباط تردد دریایی، هوایی، زمینی و به‌زودی هم راه‌آهن برخوردار است که این ظرفیت نقش مهم و تأثیرگذاری در صادرات غیرنفتی و توسعه استان بوشهر دارد.

استاندار بوشهر، توسعه بندر بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی برای کمک به زیرساخت‌های بندری بوشهر باید عمق دریا و اسکله‌های بندر بوشهر تا ۱۴ متر افزایش دهد تا امکان تردد کشتی غول پیکر ۵۰ هزار تنی فراهم شود.

گراوند، توسعه بندر بوشهر در گرو توسعه زیرساخت‌های بندری دانست و تأکید کرد: پارس جنوبی که امروز به‌عنوان پایتخت انرژی ایران مطرح است در کنار آن پارس شمالی قرار دارد که از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر در حوزه تولید، صادرات، سرمایه‌گذاری و اشتغال است.

وی تولید صنایع غذایی و فرآوری محصولات کشاورزی یکی از ظرفیت‌های مهم منطقه آزاد بوشهر دانست و خاطرنشان کرد: وجود زیرساخت‌های لازم در مجتمع بندری نگین در محدوده بندر آزاد بوشهر ظرفیت مهم برای توسعه صنایع فرآوری انواع محصولات فراهم شده است که در این بخش از سرمایه‌گذاران حمایت می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر کشاورزی توسعه منطقه آزاد توسعه صنایع فرآوری منطقه آزاد بوشهر محصولات کشاورزی استاندار بوشهر استان بوشهر سرمایه گذاری ماهی در قفس پرورش جلبک بندر بوشهر مورد توجه هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۰۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مصطفی حقیقی با بیان اینکه ۱۱۰۰ هکتار از منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دارای سند است، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۸۸۰ هکتار وسعت دارد که نزدیک ۱۱۰۰ هکتار آن سند گرفته و ۷۵۰ هکتار از این منطقه دارای طرح جامع است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده است، تصریح کرد: ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده و آماده واگذاری است که طی یک ماه آینده شروع به انعقاد قرارداد واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهیم کرد.

حقیقی با اشاره به اینکه پتروشیمی ابن‌سینا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دارد، ادامه داد: ۱۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به پتروشیمی ابن‌سینا واگذار شده که تاکنون ۱۱ درصد پیشرفت دارد و در بخش عملیات اجرایی ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در منطقه ویژه اقتصادی شرایط بندرگاهی را ایجاد کنیم، افزود: چند نمونه بندرخشک در کشور وجود داشته که موفق بوده و ما نیز به دنبال ایجاد بندرخشک در این منطقه هستیم که از این طریق امور گمرکی تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه مطالعات بندرخشک انجام شده است، یادآور شد: در مرحله اول ۲۰۰ هکتار زمین برای ایجاد بندرخشک دیده شده اما قابل توسعه است.

انتقال ۳ میلیون مترمکعب پساب به منطقه ویژه اقتصادی

این مسؤول درباره تأمین آب منطقه اقتصادی جهان‌آباد، با بیان اینکه دو منبع برای تأمین آب جهان‌آباد در نظر گرفته شده است، گفت: به منظور انجام مقدمات کار چاهی با ظرفیت ۱۰ لیتر در ثانیه حفر شده بود که این میزان آب کفاف صنایع کم‌آب‌بر را هم نمی‌دهد بنابراین به دنبال تأمین آب مورد نیاز از طریق پساب فاضلاب همدان هستیم. حقیقی تصریح کرد: خط انتقال یک میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب همدان تا شهرک صنعتی ویان اجرا شده است و به واحدهای فولادی این منطقه پساب داده می‌شود.
وی با بیان اینکه برای انتقال پساب به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۶ کیلومتر خط لوله باید اجرا شود که ظرفیت انتقال سه میلیون مترمکعب پساب به این منطقه را دارد، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این خط تا پایان سال ۱۴۰۳ به نتیجه خواهد رسید.

تملک ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار زمین در سال ۱۴۰۲ تملک شده است، تأکید کرد: برای نخستین‌بار دو مصوبه برای ایجاد شهرک صنعتی در استان گرفته شده و مقدمات این دو شهرک آغاز شده به طوری‌ که شهرک صنفی بوعلی ۴ در پهنه ۷۵ هکتاری و شهرک عمومی در پهنه ۲۰۰ هکتاری تملک شده و کارهای اجرایی آن شروع شده است.

حقیقی با تأکید بر اینکه در ملایر ۵۰۰ هکتار برای ایجاد شهرک صنعتی به نتیجه رسیده و مقدمات آن فراهم شده است و به طور قطع امسال به سرانجام خواهد رسید، اظهار کرد: در تأمین برق و انرژی نیز ۶۰ مگاوات برق به نواحی و شهرک‌های صنعتی استان اضافه شده است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229221 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان همدان

دیگر خبرها

  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب