Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان شرقی ، حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد علی آل هاشم ، در این آیین ضمن گرامیداشت دهه اول ذی الحجه و تبریک سالروز ازدواج مولای متقیان و حضرت فاطمه زهرا(س) گفت : بهتر است شبکه سهند در زمینه ازدواج یک برنامه شاخص با حضور کارشناسان و صاحبنظران این حوزه تولید و پخش نماید چرا که تولید چنین برنامه هایی در رسانه ملی در این بحث بسیار مهم موثر است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی افزود: قدردانی گاهی با زبان انجام می گیرد و گاهی با عمل، تشکر و قدردانی از خدمات برای ایجاد انگیزه در افراد بسیار مهم است چرا که تشویق بیش از حد یک نوع تنبیه و عدم تشویق نیز نوعی تنبیه است .
امام جمعه تبریز ادامه داد: برگزاری چنین آیین های تجلیل از کارشناسان و نخبگان در صدا و سیما باعث افزایش کیفیت محتوای برنامه ها شده و این نهاد فرهنگی می تواند بیش از پیش از این ظرفیت استفاده نماید . 
نماینده ولی‌فقیه در استان در ادامه با تقدیر ویژه از نقش آفرینی شبکه سهند در ماه مبارک رمضان، نوآوري در تهيه و پخش برنامه‌هاي معارفي تأثيرگذار ، همچنین توجه به شهرستان ها در سال های اخیر ادامه داد : اقدام صدا و سیما در استفاده از کارشناسان برجسته دینی و مذهبی در تقویت مبانی فکری و عقیدتی جامعه مهم و ارزنده ارزیابی کرده واز حسن تدبیر واقدامات مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان تقدیر وتشکر کرد
وی تولیدات این حوزه  راهنرمندانه، جذاب و برخاسته از مبانی اصیل اسلامی، آمیخته با پشتوانه قوی معرفتی و مشاوره‌ های نیرومند دینی و فقاهتی دانست . 
دکترآل هاشم ضمن درخواست تداوم اين رويكرد در رسانه ملی ، بر ضرورت گسترش مفاهيم معنوي، ديني و ارزشي تاکید و از برنامه سازان رادیو و تلویزیون خواست از صاحب‌ نظران مختلف که دارای صلاحیت اخلاقی و علمی هستند براي هم‌ فكري در تولید برنامه ها و محتوا استفاده کنند . 

مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی نیز در ابتدای این آیین با ارائه گزارشی از اقدامات حوزه های مختلف پیام در خصوص برنامه های معارفی گفت: خوشبختانه برنامه های سحری و افطاری شبکه سهند به پشتوانه استفاده از نظرات ، دیدگاه ها و پیشنهادات کارشناسان و متخصصان این حوزه با اقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه بود و در دو سال گذشته توانست رتبه های برتر را در بین برنامه های رمضانی مراکز استان ها کسب نماید. 
دکتر مرتضی صفری با اشاره به ابتکار خلاقانه شبکه سهند در برگزاری مسابقات قرآنی و بهره گیری از چهره های قرآنی جوان و نوجوان در یک برنامه زنده تلویزیونی افزود : بر اساس بازخوردهای صورت گرفته از مخاطبان ، خوشبختانه مخاطبان زیادی با برنامه های افطارلیق  و اوباشدانلیق رادیو و تلویزیون همراه بودند. 
وی با بیان اینکه تمام تلاش خود را بکار می گیریم تا با بهره گیری از روشهای جدید و نو و خلاقانه به مباحث دینی و اخلاقی پرداخت کنیم اظهار داشت : جواب های ده سال پیش به سوالات امروزی جوانان و نوجوانان ، آنان را قانع و جذب دین نمی کند و باید با روشهای جدید به آنها پاسخگو باشیم در اینصورت است که می توانیم یک جریان فرهنگی در استان و فضای مجازی کشور ایجاد کنیم .
صفری اضافه کرد : با توجه به محدودیت های کرونایی ، اجباری برای پخش زنده مراسم ترتیل خوانی نداشتیم اما به همت همکاران و فعالان قرآنی استان توانستیم همانند سالهای قبل این برنامه را در رادیو و تلویزیون به صورت زنده تولید و پخش نماییم ولازم می دانم از مرتلین عزیز استان که با تایید شورای عالی قرآن در طول ماه مبارک رمضان صدا وسیما را همراهی کردند تقدیر وتشکر نمایم. 
در ادامه این آیین از 25 حافظ و قاری قرآن تجلیل و از ۲ هزار برنامه رادیویی "مشکات"  که از سال ۱۳۸۸ کار تولید آن با موضوع ترجمه و تفسیر قرآن کریم به زبان ترکی با ترتیل خوانی استاد زارعان وترجیح وتفسیر استاد وحیدی مهر انجام شده ، رونمایی گردید . 


منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تبریز شبکه سهند صفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۱۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان

احمد شعبانی‌راد به بهانه روز رادیو در ایران، در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: رادیو یکی از رسانه‌های بسیار مهم در تاریخ رسانه بوده است و سابقه بسیار طولانی در این عرصه دارد.

وی با اشاره به اینکه رادیو به رسانه گرم معروف است و در طول سالیان سال در عرصه اطلاع رسانی، سرگرمی و افزایش آگاهی عمومی اثر گذار بوده، افزود: رادیو، همچنان نیز با توجه به آمار و نظرسنجی‌ها از این مزیت‌ها برخوردار است.

رئیس رادیو همدان خاطرنشان کرد: رادیو، امروزه به عنوان یک رسانه‌ای که اقشار مختلف مردم به ویژه فرهیختگان نسبت به آن اقبال دارند مطرح است.

شعبانی راد با تصریح بر اینکه این رسانه در عرصه اطلاع رسانی به موقع به دلیل سهل الوصول بودن مطرح است و در بحث افزایش آگاهی‌ها عمومی از بابت تولید محتوا در عرصه رادیو تولید سریعی دارد، گفت: امروزه، رادیو معمولاً در زمینه‌های مختلف نقش آفرینی می‌کند.

رئیس رادیو همدان در ادامه با اشاره به اینکه رادیو در همدان از سابقه زیادی برخوردار است، اظهار کرد: شبکه استانی رادیو و رادیو همدان بیش از ۶۰ سال قدمت دارد و این امر باعث شده است، این رسانه در استان همدان جایگاه ویژه ای بین مخاطبان داشته باشد.

برخی مردم با رادیو زندگی می‌کنند

شعبانی راد افزود: تولید کنندگان و اهالی رادیو در استان ما از بهترین نیروهای کار بلد ما هستند، مردم ما با رادیو خاطرات خیلی زیبایی دارند خاطرات کودکی خیلی از ما با رادیو رقم خورده است و رادیو از اول صبح در تمام خانه‌ها روشن بود و اکنون هم خیلی از مردم با رادیو زندگی می‌کنند و مخاطبان فعالی در این عرصه داریم که با رادیو زندگی می‌کنند که جای قدردانی از این افراد وجود دارد.

وی تصریح کرد: رادیو همدان برنامه‌های خیلی جاندار و استخوان داری در طول سالهای تأسیس خود تا کنون داشته است و از این بابت رادیو همدان برنامه‌های فاخر خیلی خوبی دارد و طبق نظر خیلی از مخاطبان رادیو همدان نسبت به خیلی از استان‌ها قابلیت مورد تحسینی را به خود اختصاص داده است.

رئیس رادیو همدان متذکر شد: رادیو همدان از استان‌های مختلفی مخاطب دارد و این نشان از کیفیت برنامه‌های رادیویی ما دارد و این موضوع به توان برنامه سازان، مجریان و تمام پرسنل رادیو برمی‌گردد که یک شبکه منسجم از نیروهای کاربلد را دور هم جمع کرده است.

شعبانی راد اذعان کرد: تعصب داشتن بچه‌های رادیو همدان یکی از ویژگی‌های بارز این افراد است که عاشقانه در حال کار هستند و در دوره جدید تلاش خواهیم کرد برنامه‌ها را به سمت برنامه‌های میدانی ببریم و در دل مردم برنامه اجرا کنیم.

وی گفت: از اهداف دیگر رادیو این است که از حضور خود مخاطبان در تهیه و تولید برنامه‌ها بیشتر استفاده کند، یعنی مشارکت مردم را در تولید برنامه‌ها افزایش دهیم و مردم می‌توانند محتواهای خود را از طریق فضای مجازی برای ما ارسال کنند.

شعبانی راد در پایان خاطرنشان کرد: در حال پیگیری افزایش حضور نخبگان در برنامه‌های رادیویی هستیم و تلاش خواهیم کرد یک قرارگاهی را در رادیو ایجاد کنیم برای اینکه افکار مردم یعنی اتاق فکر جامع در رادیو ایجاد کنیم که نیازهای مردم به سمت ما منتقل شود و ما مطابق نیازها و خواسته‌های رسانه‌ای مردم اقدام و برنامه سازی کنیم و محور اصلی ما مخاطب و مخاطب محوری یکی از ارکان رادیو است.

کد خبر 6088550

دیگر خبرها

  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان
  • رستگاری به افق فلسطین
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • ضرغامی: گردشگری در کشور افزایش یافته است
  • سه، دو ، یک «آشپز شو»