Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین‌نامه تغییر رشته و گرایش در مقطع کارشناسی «ورودی ۱۳۹۹ و مابعد» دانشگاه علم و صنعت اعلام شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین‌نامه تغییر رشته و گرایش در مقطع کارشناسی «ورودی ۱۳۹۹ و مابعد» دانشگاه علم و صنعت اعلام شد. بر این اساس دانشجو در طول تحصیل در مقطع کارشناسی می‌تواند با داشتن شرایط زیر از یک رشته به رشته دیگر در یک گروه آزمایشی تقاضای تغییر رشته دهد:

ماده ۱: ادامه تحصیل متقاضی در رشته قبلی از نظر مقررات آموزشی بلامانع باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ماده ۲: حداقل ۲۴ واحد گذرانده داشته باشد، که از این تعداد واحد ۲۰ واحد دروس پایه و اختصاصی گذرانده باشد.

ماده ۳: گذراندن دروس اصلی مطابق چارت دانشکده مبداء در دو نیمسال اولیه

ماده ۴: داشتن نمره کد رشته مقصد در کارنامه محرمانه

تبصره ۱: در خصوص دانشجویانی که شرایط ماده ۴ را احراز نکرده‌اند، محاسبه معدل دروس غیر عملی غیر عمومی با احتساب دروسی که دانشجو نتوانسته با نمره قبولی بگذراند و نیز در نظر گرفتن واحد نظری در دروس عملی – نظری به عنوان عدد شاخص انجام می‌شود. در صورتی که این عدد شاخص برای دانشجوی روزانه بیش از ۱۷ باشد، می‌توانند درخواست خود را برای تغییر رشته به کد رشته دوره روزانه در دانشکده مقصد به امور آموزش ارائه کند.

در صورتی که این عدد شاخص بین ۱۷ و ۱۶ باشد دانشجو می‌تواند درخواست خود را برای دوره شبانه دهد. دانشجوی شبانه در هر صورت داشتن عدد شاخص و داشتن نمره کد رشته روزانه نمیتواند درخواستی برای دوره روزانه داشته باشد و باید حداقل عدد شاخص ۱۶ را برای درخواست تغییر رشته احراز کند. در خصوص رشته‌های کم متقاضی، امور آموزش با هماهنگی دانشکده مبدا و مقصد، میتواند درخواست روزانه با عدد شاخص ۱۶ را بررسی کند.

ماده ۵: موافقت گروه‌ها و دانشکده مقصد و مبدا جهت تغییر رشته و گرایش الزامی است.

ماده ۶: دانشجو باید با توجه به حداکثر مدت مجاز تحصیل، امکان گذراندن واحد‌های درسی مورد نیاز در رشته جدید را داشته باشد.

ماده ۷: تغییر رشته دانشجویان که به دستگاه‌های اجرایی خاص تعهد دارند، با رعایت کلیه شرایط این ماده و اعلام موافقت دستگاه اجرایی ذیربط امکانپذیر است.

ماده ۸: دانشجو در طول تحصیل میتواند تنها یک بار تغییر رشته دهد.

ماده ۹: دروسی که دانشجو در رشته و گرایش قبلی گذرانده است توسط گروه آموزشی جدید بررسی و معادل سازی میشود و فقط دروسی از وی پذیرفته میشود که با دروس رشته جدید اشتراک محتوایی داشته باشد و نمره هر یک از آن دروس نیز کمتر از ۱۲ نباشد.


ماده ۱۰: در صورت موافقت با تقاضای تغییر رشته، دانشجو موظف است در اولین فرصت در رشته جدید اخذ واحد کند و پس از نام نویسی، دانشجو حق بازگشت به رشته قبلی را ندارد.

ماده ۱۱: اقدام نکردن دانشجو به اخذ واحد در رشته جدید در وقت معین به منزله انصراف از تغییر رشته تلقی و حق تغییر رشته تا پایان دوره از وی سلب می‌شود.


ماده ۱۲: متقاضی تغییر رشته باید در خواست خود را حداکثر ۴ هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به اداره آموزش دانشگاه ارائه کند.

ماده ۱۳: دانشجو حداکثر تا پیش از شروع نیمسال پنجم میتواند تغییر رشته دهد و بعد از آن، به هیچ عنوان درخواست مورد بررسی قرار نخواهد گرفت. ضمنا درخواست تغییر رشته فقط در پایان نیمسال ۴ و ۲ بررسی میشود.


ماده ۱۴: تغییر رشته به صورت مشروط در سیستم آموزشی امکانپذیر نیست.

ماده ۱۵: متقاضی نمیتواند درخواست تغییر رشته توام با تغییر گروه آزمایشی دهد؛ از کلیه رشته‌ها به رشته طراحی صنعتی و برعکس، ممنوع است.

ماده ۱۶: دانشجویان مشمول تسهیلات خاص شاهد و ایثارگر «۲۵ درصد با بالا» طبق ضوابط خاص و مقررات دانشجویان شاهد و ایثارگر در صورتی که عدد شاخص مورد نظر را کسب نکرده باشند فقط با رای کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه میتوانند تغییر رشته دهند.

ماده ۱۷: دانشجویانی که بر اساس نامه سازمان سنجش پس از اعلام اسامی اشتباه در کد رشته و ... به صورت موردی به این دانشگاه منتقل می‌شوند دیگر نمیتوانند درخواست تغییر رشته دهند.

ماده ۱۸: دانشجویان انتقال هیات علمی طبق آیین نامه این گونه دانشجویان فقط در صورت داشتن کدرشته مورد نظر می‌توانند درخواست تغییر رشته دهند.

ماده ۱۹:حداکثر ۲۰ درصد پذیرش دانشجوی کنکور سراسری در هر رشته، به عنوان تغییر رشته به دانشکده مقصد معرفی می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علم و صنعت سازمان سنجش تغییر رشته درخواست تغییر رشته تغییر رشته و گرایش مقطع کارشناسی آیین نامه رشته جدید عدد شاخص کد رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۹۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد

‌به گزارش خبرگزاری مهر، شیوه‌نامه «خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی» در راستای اجرای راهکارهای نهم و دهم از مأموریت هفتم قوه قضائیه در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳، به تصویب رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رسید.

راهکارهای نهم و دهم سند تحول در راستای تحقق مأموریت هفتم قوه قضائیه (حمایت از حقوق مالکیت اشخاص) عبارت است از: ارائه الکترونیکی تمام خدمات ثبتی از طریق «سکوی خدمات دیجیتال ثبتی» و «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» و الزام به استفاده از امضای الکترونیکی برای دریافت خدمات ثبتی و ارائه غیرحضوری تمامی خدمات ثبتی قابل ارائه در دفاتر اسناد رسمی از طریق سکوهای بخش خصوصی و با تائید حضوری (در محل دفترخانه یا به صورت سیار خارج از آن) یا غیرحضوری توسط یکی از سردفتران اسناد رسمی با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط.

متن شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی

در اجرای راهکارهای (۹) و (۱۰) از مأموریت ۷ (مربوط به حمایت از حقوق مالکیت اشخاص) مسند تحول و تعالی قوه قضائیه مصوب ۱۴۰۳/۱/۷ ریاست محترم و مالی قوه قضائیه و توجه به ظرفیت مقرر در فراز (ج) ماده ۶۷ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور و فراز الفاز ماده ۶۸ همان قانون و ماده ۶۵۵ قانون آئین‌نامه دادرسی کیفری و نیز بند ج از ماده ۴ آئین‌نامه توسعه خدمات الکترونیک دستگاه‌های اجرایی به شماره ۲۰۶/۹۳/۷۷۴۰- ۹۲/۶/۱۰ مصوب ۱۳۹۳ شورای‌عالی اداری و توجهاً به عمومات قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲ به منظور سهولت و دسترسی سریع عموم مردم به خدمات غیر حضوری قابل ارائه در دفاتر اسناد رسمی، شیوه‌نامه خدمات غیر حضوری دفاتر اسناد رسمی به شرح زیر ابلاغ می‌شود:

بخش اول: درخواست غیرحضوری تنظیم اسناد رسمی و سایر خدمات ثبتی

ماده ۱- با راه‌اندازی سامانه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی در (سکوی کاتب) کلیه درخواست‌های تنظیم اسناد رسمی و خدمات ثبتی به دفترخانه از سامانه سکوی مزبور پذیرش خواهد شد.

ماده ۲ - سردفتر مکلف است به محض دریافت درخواست نسبت به بررسی پذیرش یا عدم پذیرش درخواست غیرحضوری تنظیم سند یا سایر خدمات ثبتی اقدام نماید.

تبصره ۱- در صورت عدم پذیرش درخواست سردفتر مکلف است در اجرای ماده ۲۰ قانون دفاتر اسناد رسمی با ذکر علت مراتب را زیر درخواست مربوطه درج نماید. در این صورت متقاضی امکان ویرایش درخواست را خواهد داشت.

تبصره ۲ - در صورت نقص مدارک یا نیاز به اطلاعات و مدارک تکمیلی سردفتر مکلف است اطلاع‌رسانی لازم موارد نقص را به‌صورت جامع زیر درخواست مربوطه به متقاضی اعلام نماید. متقاضی باید از طریق سکوی کاتب نسبت به تکمیل مدارک و رفع نقص اقدام کند.

تبصره ۲ - چنانچه پس از پذیرش درخواست تنظیم سند و انجام سایر خدمات لبنی امکان‌پذیر نباشد سردفتر باید علت را مطابق تبصره ۱ زیر درخواست درج و اعلام کند.

بخش دوم: تنظیم غیر حضوری اسنادرسمی و سایر خدمات ثبتی

ماده ۳ - ثبت کلیه اسناد و خدمات ثبتی قابل ارائه با احراز هویت الکترونیک و استفاده از امضای دیجیتال و بدون مراجعه حضوری، متقاضی در دفتر اسناد رسمی امکان‌پذیر است.

تبصره - استاد و خدمات ثبتی قابل ارائه با اعلام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و درج از طریق سکوی کاتب تعیین می‌شود.

ماده ۴ - سردفتر به محض احراز هویت الکترونیک از طریق سکوی کاتب و امضای دیجیتال توسط متقاضی یا اصحاب سند نسبت به تأیید نهایی اقدام می‌نماید.

تبصره ۱ - توجهاً به اطلاق و عموم واژه «امضا» در عبارت «امضای شخص یا اشخاص» مندرج در تبصره ۱ ماده ۷ قانون جامع حدنگار مصوب ۱۳۹۳ به امضای فیزیکی و نیز دیجیتال تأیید نسخه پیش‌نویس باید توسط اصحاب سند از طریق سکوی الکترونیک خدمات ثبتی کاتب انجام و ملاک عمل برای اخذ شناسه یکتا توسط سردفتر است.

تبصره ۲- اطلاعات مربوط به تأیید الکترونیک متقاضی اصحاب سند در نسخ پشتیبان و نهایی سند درج می‌شود.

ماده ۵- پرداخت کلیه هزینه‌های متعلقه توسط متقاضی، از طریق سکوی الکترونیک خدمات ثبتی (کاتب) به صورت الکترونیک انجام می‌پذیرد.

ماده ۶ - متقاضی ارائه خدمات غیر حضوری بعد از پذیرش درخواست نیز در هر مقطعی می‌تواند ادامه فرآیند را به صورت حضوری در همان دفترخانه پیگیری و انجام دهد در این صورت هزینه‌های وصولی بابت ارائه خدمات غیر حضوری مسترد نخواهد شد.

ماده ۷ - فرآیند اطلاع‌رسانی خدمات موضوع این شیوه‌نامه از طریق سکوی کاتب انجام می‌پذیرد.

ماده ۸ - نظارت بر اجرای صحیح این شیوه‌نامه بر عهده معاونت امور اسناد معاونت توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی دفتر مدیریت عملکرد و بازرسی و کانون سردفتران و دفتریاران است.

کد خبر 6097597 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه