Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-26@05:41:36 GMT

امضای مهندسان و متخصصان ایرانی پای طرح گوره - جاسک//م

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۰۱۶۶۰

امضای مهندسان و متخصصان ایرانی پای طرح گوره - جاسک//م

یکی از فعالان بخش خصوصی در طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک گفت: پای این طرح، امضای مهندسان و متخصصان ایرانی ثبت شده است.

به گزارش شانا، ارسلان احمدی، مدیرعامل شرکت اریس اکسین با بیان اینکه در اجرای طرح ساخت خط لوله انتقال نفت گوره - جاسک ما برای شرکت لوله‌سازی اهواز و ایران اورین در کنار فولاد اکسین ورق مورد نیاز را تأمین می‌کردیم، اظهار کرد: در واقع برای نخستین بار در ایران ما با همکاری شرکت فولاد اکسین خوزستان تأمین اسلب ترش و تبدیل آن به ورق را انجام دادیم، این کار در همکاری با فولاد مبارکه و فولاد اکسین در چند مرحله انجام شد و سرانجام اسلب مورد نیاز پروژه تأمین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گوره - جاسک طرحی بسیار راهبردی و خطی است که با مشارکت حداکثری مهندسان و توانمندان ایرانی شکل گرفت. این طرح به‌واسطه نیاز راهبردی ایران به آب‌های بین‌المللی و خارج از خلیج‌فارس اجرا شد تا صادرات نفت ایران از دریای عمان را بدون مشکل انجام دهیم.

مدیرعامل اریس اکسین با تأکید بر اینکه طرح ساخت خط لوله انتقال نفت خام گوره - جاسک در نتیجه مشارکت حداکثری شرکت‌های داخلی از جمله پیمانکاران یا تولیدکنندگان خطوط لوله به سرانجام رسید، افزود: معتقدم امضای همه تأثیرگذاران صنعت تولید لوله پای لوله‌های تأمین‌شده برای این طرح است و با توان صددرصدی داخل و بومی‌سازی فناوری تولید لوله ترش در ایران از سوی مهندسان داخلی انجام شده و اگر بخواهم اسمی را روی این طرح بگذارم، «امضایی از ما فرزندان ایران برای انجام وظیفه‌ای در قبال کشور است».

ثبت رکوردهای تازه

احمدی افزود: نگاه ملی تک‌تک مشارکت‌کنندگان در این طرح از وزیر نفت، رئیس‌جمهوری و همه کارکنانی که حضور داشتند تأثیرگذار بوده و نگاه شخصی وجود نداشت و با همین نگاه ملی توانستیم در هر مقطعی رکوردهای خاصی را داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه رکورد بیشترین رقم تولید اسلب در یک ماه از سوی فولاد مبارکه و رکورد بیشترین مقدار حمل اسلب از فولاد مبارکه تا فولاد اکسین انجام شد، اظهار کرد: تولید ورق‌های ترش برای نخستین بار از سوی فولاد اکسین و تولید ۴۵ هزار تن ورق در یک ماه رکوردهای بی‌سابقه‌ای در دنیا بود، این اقدام‌ها جز در سایه همدلی و نگاه ملی حاصل نمی‌شد و توانستیم رکوردی را ثبت کنیم که برای خودمان قابل ارزش است.

مدیرعامل اریس اکسین ادامه داد: کارفرمای این طرح نگاه مثبتی به شرکت‌های داخلی داشت، در این طرح از نظر فنی هیچ‌وقت خودمان را تنها ندیدیم و همیشه کارفرما در نگاه فنی همراه ما بود، برای نمونه در حوزه تولید اسلب کارفرما همواره به ما مشاوره داد و مهندسان شرکت ملی نفت ایران به فولاد مبارکه اصفهان و فولاد اکسین کمک کردند.

باور و اعتماد وزارت نفت

وی تأکید کرد: در نتیجه باور و اعتمادی که از سوی مجموعه وزارت نفت به مجموعه‌های داخلی و فولاد اکسین وجود داشت متوجه شدیم می‌توانیم این کار را انجام دهیم و از جایی به بعد غیر از باور توانستن به بحث تولید حداکثری که دستور وزارت بود رسیدیم.

مدیرعامل اریس اکسین تصریح کرد: خارج از هرگونه شعار رسیدن به تولید حداکثری در تولید اسلب لوله‌های ترش در فولاد مبارکه یکی از نمونه‌های بارز رونق اقتصادی در سال تولید ملی بود. این اقدام از نظر اقتصادی به فولاد مبارکه و صنعت فولاد کشور کمک زیادی کرد و ۴۲۰ هزار تن اسلب در یک سال و نیم اخیر جابه‌جا شد که در بخش حمل‌ونقل کمک بزرگی بوده است.

احمدی گفت: این پروژه همچنین رونق اقتصادی قابل‌توجهی برای شرکت‌های لوله‌ساز از جمله لوله‌سازی اهواز، لوله‌سازی صفا و لوله‌سازی ماهشهر ایجاد کرد، به‌طوری که لوله‌سازی ماهشهر پس از چهار سال تعطیلی در این چرخه به کمک ما آمد و دوباره فعال شد و ۴۲۰ نفر از کارکنان شرکت لوله‌سازی ماهشهر بازگشت به کار داشتند و تعدادی از واحدهای استانی دوباره فعال شدند.

اریس اکسین شرکت مهندسی بازرگانی و تأمین کالای صنعت نفت و گاز است و از سال ۱۳۷۸ همکار تجاری شرکت لوله‌سازی اهواز است و لوله‌های خطوط انتقال از لوله‌های ۶ و ۷ اینچ تا ۲۴ اینچ به‌صورت BRW و از ۲۴ تا ۵۶ اینچ به‌صورت LSA تأمین می‌کند.

منبع: شانا

کلیدواژه: طرح انتقال نفت خام گوره جاسک فولاد اکسین توان ایرانی وزارت نفت فولاد مبارکه فولاد اکسین لوله سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۱۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند

نشست متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار، با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، رضا نوشادی، مدیرعامل این شرکت، با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم گفت: بانک مرکزی، شرکت‌های ملی گاز و نفت در سال ۱۳۸۹ تحریم شدند. آن زمان ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز روزانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود، اما امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، حجم ظرفیت تولید گاز کشور، به روزانه ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی افزود: در این بین پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است و پیچیده‌ترین فناوری، با انتقال فناوری از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به‌عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی گاز ایران انجام شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی در بخش‌های مختلف صنعت ادامه داد: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پرافتخار، به‌منظور گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخ‌گویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه، چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز به انجام هم‌افزایی گسترده‌ای دارد. در راهبرد تازه شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیب نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم وارد حوزه جذب سرمایه‌ شویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

علیرضا بیات، مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در زمینه تولید گفت: سرمایه‌گذاری در همه حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعت است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی‌شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید مانند صنایع فولادی و پتروشیمی و بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست، پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز برای سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است نمایندگان شرکت‌های فولادی ازجمله شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آهن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی درباره این پروژه‌ها و بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی