Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@00:12:48 GMT

گزیده‌های نفتی هفته

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۰۳۴۹۹

خبرگزاری آریا - آغاز صادرات نفت از دریای عمان و ثبت 31 تیرماه به‌عنوان یک روز تاریخی در صنعت نفت ایران، توافق اوپک پلاس در نوزدهمین نشست و پیش‌بینی درآمد 20 میلیارد دلاری صنعت پتروشیمی در سال 1400 را می‌توانید در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.
یک روز تاریخی در جاسک: 31 تیرماه به‌عنوان یک روز تاریخی در صنعت نفت ایران ثبت شد؛ روزی که برای نخستین‌بار در تاریخ بیش از 110 ساله نفت ایران عملیات صادرات نفت از سواحل مکران در دریای عمان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیژن زنگنه، وزیر نفت در آیین بهره‌برداری رسمی از خط لوله انتقال نفت خام گوره - جاسک با اعلام اینکه با بهره‌برداری از این خط لوله مسیر رفت و برگشت مشتریان نفت کشور حدود هزار مایل دریایی کوتاه‌تر می‌شود، تأکید کرد: در این طرح ملی جلوه‌های کم‌نظیری از ساخت داخل و در هم شکستن تحریم‌ها به نمایش گذاشته شده است. تورج دهقانی، مدیرعامل شرکت متن هم اظهار کرد: راهبردی‌ترین، ایرانی‌ترین و سریع‌ترین مگاپروژه صنعت نفت در در دوران حدود دوساله رویارویی با بی‌رحمانه‌ترین جنگ اقتصادی اجرا شده است. محمد مشکین‌فام، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس نیز عنوان کرد: پایانه جاسک در آینده تجارت انرژی کشور نقش کلیدی دارد و سرانجام حسن روحانی، رئیس جمهوری در این آیین گفت: طرح 2 میلیارد دلاری گوره - جاسک اهمیت بالایی در صنعت نفت دارد، ما توانستیم از اتکا به تک اسکله‌ای که تنها پایانه نفتی خارک بود خارج شویم.
اوپک‌ پلاس و نشستی دیگر: نوزدهمین نشست وزیران نفت و انرژی تولیدکنندگان عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به ائتلاف اوپک پلاس 27 تیرماه و پس از شکست هجدهمین نشست این ائتلاف به‌دلیل مخالفت امارات برگزار شد. اعضای اوپک پلاس در این نشست نسبتا کوتاه ضمن موافقت با تغییر خط پایه تولید پنج کشور از مه 2022 با افزایش عرضه روزانه 400 هزار بشکه برای هر ماه تا دسامبر 2022 موافقت کردند. بیژن زنگنه، وزیر نفت پس از پایان این نشست با اعلام اینکه پس از تصمیم نشست امروز اوپک پلاس قیمت نفت روندی افزایشی نخواهد داشت، تأکید کرد: قیمت بالای نفت در بلندمدت به سود تولیدکنندگان اوپک پلاس نیست. مقرر شد بیستمین نشست اوپک پلاس یکم سپتامبر 2021 (دهم شهریورماه 1400) برگزار شود. قیمت نفت پس از این تصمیم اوپک پلاس روند کاهشی گرفت و به زیر 70 دلار رفت.
سایر اخبار: فرآورش 183 میلیارد مترمکعب گاز در پالایشگاه‌های پارس جنوبی، درآمد 20 میلیارد دلاری صنعت پتروشیمی در سال 1400 و بهره‌برداری از 6 طرح پتروشیمی تا پایان 1400 از دیگر اخبار صنعت نفت در هفته جاری بود.
پیشنهاد هفته: «دیروز تا امروزِ صادرات نفت از جاسک» و «سهمیه‌های جدید اوپک پلاس، ایران و چند نکته» عنوان دو گزارشی است که به ترتیب به بررسی تاریخی موضوع صادرات نفت ایران از دریای عمان و سهمیه نفت ایران با توجه به آخرین تصمیم اوپک پلاس پرداخته‌اند و خواندن آنها پیشنهاد می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صادرات نفت نفت ایران اوپک پلاس صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۳۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟

فرارو- قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت دستخوش تغییراتی شده و برخی از مدل‌های این کارخانه با افزایش قیمت نسبت به پنجشنبه هفته قبل راهی بازار شده‌اند.

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته که یکی از مدل‌های گرانقیمت ایرانخودرو به‌حساب می‌آید، ۹۶۰ میلیون تومان یعنی پنج میلیون بیشتر از هفته قبل فروخته می‌شود و همین میزان افزایش قیمت را در ارقام پیشنهادی فروشنده‌های دنا پلاس اتوماتیک آپشنال و مدل‌های مختلف تارا مشاهده می‌کنیم.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما نیز که امروز ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت دو میلیونی را تجربه می‌کند و امثال ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و ۲۰۷ با موتور TU۳ نیز به همین اندازه گران شده‌اند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

13 اردیبهشت 1403

16 اردیبهشت 1403

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF7 مدل 1403

818 میلیون تومان

820 میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF7 مدل 1402

630 میلیون تومان

632 میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌‌ ارتقایافته مدل 1403

955 میلیون تومان

960 میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل 1403

یک میلیارد و 165 میلیون تومان

یک میلیارد و 170 میلیون تومان

پارس سال XU7p مدل 1402

665 میلیون تومان

665 میلیون تومان

207 با موتور TU3 مدل 1403

673 میلیون تومان

675 میلیون تومان

207 دنده‌ای ارتقایافته مدل 1403

803 میلیون تومان

805 میلیون تومان

207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل 1403

یک میلیارد و 80 میلیون

یک میلیارد و 80 میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل 1403

650 میلیون تومان

650 میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل 1403

690 میلیون تومان

690 میلیون تومان

تارا دنده‌ای V1 مدل 1402

810 میلیون تومان

815 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V2 مدل 1403

970 میلیون تومان

975 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V4 مدل 1403

یک میلیارد و 185 میلیون تومان

یک میلیارد و 190 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 3 پانوراما مدل 1402

658 میلیون تومان

660 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • هفته بیست و پنجم لیگ برای خوزستان تاریخی شد
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد